حجت الاسلام والمسلمین مهدی فاطمی پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مدیریت دانشگاه، در گفت وگو با خبرنگار رکنا به نقل از ایلنادر درباره مصونیت آزاداندیشانی که در همایش های آزاداندیشی شرکت می کنند، گفت: وجود دارد. یک احساس و واقعیت در مورد برگزاری کنفرانس ها. ; در دانشگاه اساتید، دانشجویان و جریان های مختلف مواضع متفاوتی دارند و گاهی انتقادات تند می کنند و بیانیه می دهند و… طبیعتا فضای دانشگاه بسیاری از این جریان ها را تا زمانی که ساختارشکنی نکنند، توهین و اکاذیب منتشر نکنند، تحمل می کند. و این برای گوینده نیز اتفاق می افتد. این اتفاق نمیافتد، اما وقتی به مردم توصیه میشود به جای فضای عمومی و رسانهای، در یک زمینه معقولتر صحبت کنند و در جایی که امکان پاسخگویی طرف مقابل وجود دارد، برخی افراد زیر نظر گرفته میشوند و میگویند که فضا امن می شود، شناسایی می شویم و…
معاون فرهنگی و سیاسی دانشگاه ها در ادامه گفت: چنین برداشتی صحیح نیست و می بینیم که همان فرد در جای دیگری مثل تریبون آزاد صحبت می کند اما حاضر نیست در ریاست جمهوری همین حرف ها را بزند. ملاقات.
به گفته حجت الاسلام فاطمی پور؛ فضای صندلی ها عموماً آرام و منطقی است، اما جلسات مناظره و سخنرانی پر از هیجان و هیجان است. وی افزود: در مناظرات ممکن است افراد از روی شوق حرفی بزنند که گاهی قابل اثبات نیست و دلیلی هم برای گفته های خود ندارند، به همین دلیل وقتی از آنها می پرسیم این بار در فضایی منطقی همان حرف ها را می گویند. . (اداره جلسات) و با آن بحث کردن برایشان کمی مشکل خواهد بود.
حجت الاسلام فاطمی پور با بیان اینکه نمی توان منکر چالش هایی شد که گاه مردم در برگزاری برنامه های آزاد اندیشی با آن مواجه شده اند و در ادامه صحبت های خود گفت: با وجود این تجربیات، اما مهمتر از همه افرادی که دغدغه حضور در کرسی ها را دارند، ندارند. من با این نوع برنامه ها مواجه می شوم و انگار روی صندلی ها آموزش ذهنی دارند و شاید پیچیدگی کار در آنجاست.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد حاکمیتی دانشگاه ها اضافه کرد: در جمع بندی که با معاونان فرهنگی دانشگاه ها داشتیم، اکنون دانشجویان را تشویق می کنیم که گروهی تشکیل دهند و در مورد موضوعاتی که به آنها مربوط می شود، بحث کنیم. علاقه مند. . برای تحقق این امر ستادی تشکیل شد و مکاتبات آن با دانشگاه ها برقرار شد. قرار است گروه های دانشجویی در دانشگاه ها تشکیل شود و در مورد موضوعات مطرح شده بحث و گفتگو کنند.
حجت الاسلام فاطمی پور گفت: در این طرح تیم های برتر می توانند به مراحل بالاتر راه یابند و این مسابقات به مسابقات کشوری تبدیل شود. امیدواریم با این کار آزاداندیشی را پرورش دهیم. ما معتقدیم که باید فرهنگ آزاد اندیشی را بسازیم وگرنه همان سوءتفاهم ها و سوءتفاهم ها در مورد کرسی های آزاداندیشی به وجود می آید.
وی افزود: البته پیشنهادهایی هم شده که مثلاً به مردم بگوییم صحبت هایی که مردم در منبر مطرح می کنند قابل پیگیری و استناد نیست و این به دانشجویان و اساتید این اطمینان را می دهد که می توانند در جلسه شرکت کنند. آسان تر.
نماینده فرهنگی و سیاسی نهاد حاکمیتی دانشگاه ها در پایان گفت: معتقدیم لازم است فرهنگ در این زمینه بیشتر تقویت شود. در دانشگاه آزاد گام هایی در این راستا برداشته شد که نتایج خوبی داشت و حدود 20 هزار نفر در این رویداد آزاد اندیشی شرکت کردند. اگر این روش در وزارت علوم و بهداشت اجرایی شود، می تواند زمینه گفت و گو و فضای آزاد برای بحث و اندیشه آزاد ایجاد کند.
رکنا نیوز