سایر موضوعات

صنعت طلا و جواهر در مسیر خودکفایی قرار دارد

طراحی و ساخت انواع ماشین آلات صنعت طلا و جواهر در کشور این صنعت را در مسیر خودکفایی قرار داده است.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما; صنعت طلا و جواهر از جمله صنایعی است که ظرافت و خلاقیت در تولید محصولات آن بسیار حائز اهمیت است چرا که تولیدکنندگان و فعالان این صنعت روی این بخش تمرکز دارند.

به گفته فعالان این صنعت، هر کیلو طلا برای حدود 25 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می کند که اهمیت این صنعت را دو چندان می کند.

بیش از 130000 نفر از طریق مراکز تجاری، تولیدی و صنعتی در صنعت طلا و جواهر مشغول هستند.

فعالان این صنعت می گویند: در سال های اخیر تولید داخلی طلا و جواهرات نیز از سوی آبی مورد توجه قرار گرفته است، چرا که برخی از محصولات داخلی به کشورهای دیگر صادر شده است.

آقای حجت شفایی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر گفت: در تولید اقلام طلا و جواهرات جزو 7 کشور تولیدکننده و در مصرف طلا جزو 10 کشور جهان هستیم. این مصنوعات 5 استان تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی، یزد و خراسان رضوی در زمینه تولید طلا و جواهر فعال هستند.

در سال‌های اخیر وابستگی این صنعت به تجهیزات و ماشین‌آلات وارداتی کاهش یافته است، زیرا توانسته‌ایم همین ماشین‌ها را با همان کیفیت در داخل کشور طراحی و تولید کنیم.

مهندس شفایی با اشاره به تأثیر تجهیزات و ماشین آلات مدرن این صنعت بر کیفیت محصول گفت: 80 درصد تجهیزات و ماشین آلات این صنعت به روز هستند و توسط تولیدکنندگان این بخش جانمایی شده اند و مطمئناً برخی از این موارد به روز هستند. ماشین آلات به کشورهای دیگر صادر می شود.

آقای محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به پیشرفت ایران در ساخت ماشین آلات مورد نیاز صنعت طلا و جواهر گفت: طی سال گذشته بیش از 30 تن شمش طلا به ایران وارد شد. کشوری که آرامش مناسبی در عرضه طلای کشور ایجاد کرده بود، این کار را انجام داد. امروزه ماشین آلات تخصصی این صنعت در داخل کشور تولید می شود که کمترین ضایعات طلا را به همراه دارد. کشورهایی که در این صنعت ماشین‌هایی تولید می‌کردند و قبلاً ما را تحریم می‌کردند، اکنون خواهان این ماشین‌ها هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا