از سوی دیگر، لازم به ذکر است که سازمان اموال تملیکی پس از گذشت 5 سال از تاریخ ورود کالا، این 280 تن سرم تاریخ مصرف گذشته را معدوم کرد. دلیل اصلی تاخیر در تعیین تکلیف واگذاری و انهدام این دارایی ها هنوز مشخص نشده است.. در واقع پس از این عملیات ریشه کنی، نمی دانیم چه وسیله ای باعث طولانی شدن روند و تشریفات گمرکی این کالاها شده است.
لازم به ذکر است که رئیس جمهور و وزیر اقتصاد نسبت به دفع سریع اموال رها شده از ابتدای دولت سیزدهم و در روزهای اخیر هشدارهای جدی به دستگاه های ذیربط داده بودند.
رصد امروز ای بی اس نیوز از گمرکات و سازمان اموال تملیکی نیز با ابهاماتی تا حدودی این نکته را تایید کرده است. در این میان سازمان غذا و دارو باید دلایل عدم صدور مجوزهای مربوطه را مشخص کند.
این سرم ها که از سال 95 و حدود 5 سال پیش وارد کشور شده بود و صاحب کالا قبل از انقضای آن مراحل کامل ترخیص کالا از گمرک را انجام نداده بود، صبح امروز با حضور رئیس جمهور رها شده و قابل استفاده نبود. سازمان سهامداران انحصاری گمرک تهران و نهادهای مرتبط منهدم شده است. توجه داشته باشید که ظاهرا تاریخ انقضای این سرم ها سال 2019 بوده است حذف نشدن این سرم ها در طول یکی دو سال گذشته همراه با پیک کرونا به حاشیه رانده شده بود.
اما در مورد این عملیات انهدام چند نکته مهم قابل تامل است، اولین نکته این است که انهدام سرم ها در محدوده گمرک تهران و در کنار رسوب صدها کانتینر رسوبات در این گمرک انجام شده است. طبق مقررات گمرکی، پس از اعمال تشریفات متروکه، کالا باید باشد انبارهای سازمانی کاملاً تحت مالکیت عملیات انتقال و تخریب عموماً در مناطق متعلق به این سازمان انجام می شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، عملیات امحای 280 تن سرم تاریخ مصرف گذشته صبح امروز در گمرک تهران انجام شد. بر این اساس عملیات امحای 280 تن سرم تاریخ مصرف گذشته رها شده توسط سازمان اموال تملیکی با حضور مجتهدی رئیس این سازمان، قاسم خانی رئیس کل گمرک تهران، رعنایی، گمرک تهران، بهرامی انجام شد. ، مدیر املاک تملیکی تهران، ضابط دادگستری و نماینده وزارت بهداشت انجام شد.
absnews