یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

حداقل دستمزد در سراسر جهان اجرا می شود / شکاف بین دستمزد و تورم را کاهش دهید

عضو مرکز هماهنگی شورای اسلامی کار تهران با بیان اینکه حداقل دستمزد در همه جای دنیا اعمال می شود و بحث دستمزد منطقه ای برای کارگران قابل هضم نیست، از شورای عالی کار خواست تا دستمزد کارگران را واقعی و بر اساس تعیین کند. شکاف بین دستمزد و هزینه های سبد معیشتی هزینه های روزانه را تعیین کنید.

به گزارش ای بی اس نیوز، محمدرضا فرضعلیان در ارزیابی پیشنهادی طرح حقوق و دستمزد منطقه ای، اظهار کرد: این بحث اگرچه حاشیه ای است اما با ابهامات و اشکالات حقوقی فراوانی همراه است. سالها ماده 41 قانون کار مبنای تعیین حداقل دستمزد بود. بنابراین معتقدم اگر به دنبال منطقه‌بندی دستمزد هستیم، ابتدا باید تبصره‌های 1 و 2 اصل 41 را اجرایی کنیم و بازنگری واقعی در پرتفوی معیشت خانوار بر اساس محاسبه نرخ تورم و هزینه‌های معیشت انجام شود. و بعد از تعیین پایه حقوق این سوال را اضافه کنیم نه اینکه پایه حقوق در معرض تغییر و تحول باشد.

وی ادامه داد: حداقل دستمزد در تمام دنیا وجود دارد و به عنوان دستمزد ملی اجرا می شود، در حالی که در بحث دستمزد منطقه ای باید به مسائل بسیاری از مناطق مختلف کشور و صنایع مختلف توجه شود. بنابراین یک موضوع تخصصی است. و بحث پیچیده ای که نیاز به کار دارد. لیسانس و مطالعات تحقیقاتی.

وی امروز در نشست خبری با بیان اینکه جامعه صنفی نمی تواند موضوع دستمزد منطقه ای را هضم کند، گفت: کارگران دائماً در این زمینه سوال و ابراز نگرانی می کنند. اینها آمار رسمی است. طبق بررسی های انجام شده حداقل دستمزد به دور از تورم است و باید تلاش کنیم این فاصله را کاهش دهیم تا معیشت کارگران تقویت شود.

عضو کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان تهران با بیان اینکه حداقل دستمزد باید هزینه مسکن را پوشش دهد، افزود: طبق گزارش های آماری، هزینه زندگی ماهانه یک خانوار در شهرهای بزرگ به 23 میلیون تومان و 15 تا 20 میلیون تومان در شهرهای کوچک که اکثریت است. این تفاوت ناشی از هزینه مسکن است، بنابراین مبالغ 6 میلیون تومانی و 7 میلیون تومانی دستمزد کارگران را از نظر معیشتی با مشکل مواجه می کند.

این مقام کارگری همچنین به سهم دستمزد از کل قیمت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سهم دستمزد از کل قیمت تولید 8 درصد است که این رقم را ثابت کرده ایم و کارفرمایان نیز متفق القول هستند که سایر هزینه های ثانویه فشارها اما متاسفانه فقط حقوق کارگر را عامل اصلی می دانند و هر بار که هزینه ها افزایش پیدا می کند از حقوق و اضافه کار کارگر کم می کنند.

وی با بیان اینکه اکثر کارگران برای امرار معاش به شغل دوم روی آورده اند، تاکید کرد: از مدیران، دولتمردان و شورای عالی کار می خواهیم تا هزینه معیشت کارگران را به صورت کارشناسی بررسی کرده و برای تعیین دستمزد بر این اساس تصمیم گیری کنند. . پیش بینی می شود سبد معیشت به طور دقیق محاسبه و به شورای عالی کار استخراج شود تا کارگران متضرر بیشتر نشوند.

عضو کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار خاطرنشان کرد: سال گذشته که حداقل دستمزد 57 درصد افزایش یافت، با کمترین کاهش نیروی کار مواجه بودیم، اما امسال که متوجه تفاوت دستمزدها شدیم، برخی کارخانجات و صنایع در شهرها با کمبود نیروی کار ماهر مواجه بودند که برای تولید و جامعه مضر بود.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *