سایر موضوعات

پایگاه های دانش باید ایده هایی را برای افزایش راندمان نیروگاه ها ارائه دهند

در گفتگو با آنا به این موضوع اشاره شد؛

پایگاه های دانش باید ایده هایی را برای افزایش راندمان نیروگاه ها ارائه دهند

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنعت و معدن ایران با تاکید بر اینکه دانش بنیان ها باید برای افزایش راندمان نیروگاه ها ایده های جدیدی ارائه دهند، گفت: دانش بنیان ها می توانند ایده های خلاقانه ای برای افزایش راندمان نیرو ارائه کنند. نیروگاه ها و تولید برق در واحدهای نیروگاهی. .

آرش نجفی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: همچنین سازمان های دانش بنیان می توانند راهکارهای مهم و کاربردی در خصوص مصرف کمتر برق در صنایع و بهره وری بیشتر برق تولیدی داشته باشند.

راندمان کمتر از 30 درصد از 4427 مگاوات برق تولیدی کشور

نجفی با اشاره به راندمان پایین تولید نیروگاه های کشور گفت: در حال حاضر چهار هزار و 427 مگاوات برق تولیدی در کشور با راندمان کمتر از 30 درصد تولید می شود. از سوی دیگر در نیر 8000 مگاوات برق با راندمان 30-34 درصد و 11000 مگاوات برق با راندمان 40-44 درصد تولید می شود.

راندمان تا 39 درصد از 21000 مگاوات برق تولیدی در کشور

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: راندمان 21 هزار مگاوات برق تولیدی بالای 35 تا 39 درصد است و از 2000 مگاوات برق تولیدی بالای 50 درصد است، بنابراین اگر باشد. امکان افزایش راندمان نیروگاه ها وجود دارد و دستور داد که بازدهی کمتر از 30 درصد داشته باشند که به وظیفه خود عمل کرده و سود لازم را کسب کرده اند.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران گفت: سازمان‌های دانش‌بنیان هم اکنون باید در این زمینه ابتکار عمل کنند و ایده‌های جدیدی ارائه دهند.

برق

پایگاه های دانش کشور باید با دانش سایر کشورهای جهان مرتبط باشد.

وی در پاسخ به این سوال که دانش بنیان ها در صنعت برق به سطحی از دانش و فناوری رسیده اند که می توانند در زمینه افزایش راندمان تولید برق اقدام کنند، گفت: تصور نادرستی درباره دانش بنیان ها وجود دارد. پایگاه های دانش لزوماً نباید به تنهایی ایده ایجاد کنند، بلکه باید با سایر پایگاه های دانش در سراسر جهان تحقیق و ارتباط برقرار کنند و با مشارکت با آنها مسائل و مشکلات را شناسایی کنند. در آینده، آنها باید در فرآیند ایجاد راه حل مشارکت کنند و با شرکت های دانش بنیان از کشورهای دیگر از جمله هند، چین و حتی ایالات متحده تعامل کنند.

یک راه حل عملی برای تسریع روند حل مسئله شناسایی کنید

وی با بیان اینکه پایگاه های دانش به دلیل انجام کار علمی تحریم نمی شوند، تاکید کرد: در شناسایی مشکلات باید راه حل هایی کشف و اجرا شود و در این میان همکاری با سایر پایگاه های دانش در نقاط مختلف جهان می تواند مزیت باشد. . راه حل عملی برای سرعت بخشیدن به روند حل مشکل.

سرمایه گذاران باید به مدت 8 ماه خارج از فصل صادرات برق داشته باشند

نجفی در پاسخ به این سوال که برای جذب سرمایه گذار در تولید برق در کشور چه راهکارهای قانونی لازم است، گفت: باید در 8 ماه سال که فصل پیک مصرف برق نیست به سرمایه گذاران اجازه داده شود که برق صادر کنند. پس از ساخت نیروگاه توسط سرمایه گذاران با طرح پرداخت تضمینی برق تولیدی از سازنده خریداری شود. امروز دیگر هیچ سرمایه گذاری در کشور به صرفه نیست که نیروگاه بسازد و برق آن را با نرخ روز به دولت بفروشد.

برق

وی ادامه داد: تنها راه حل منطقی این است که دولت خط انتقال برق برای تبادل برق تولیدی سرمایه گذاران ایجاد کند و نیروگاه ها را پس از ساخت با رژیم تضمینی خریداری کند. البته تعمیر و نگهداری نیروگاه می تواند در دست بخش خصوصی باقی بماند.

نجفی بیان کرد: وضعیت مالکیت نیروگاه ها باید از وضعیت فعلی خارج شود و فضای نظارتی برای صنعت برق پذیرفته شود و با رفع انحصار، شرایط حضور سرمایه گذاران را فراهم کند.

عدم سرمایه گذاری در تولید برق در غیاب نهاد نظارتی و نظارتی

وی گفت: اکنون تمام انحصار مطلق در تولید، فروش، قیمت گذاری و … است. در اختیار وزارت نیرو است، در حالی که اگر شورای رقابت به وظیفه خود عمل می کرد و یک نهاد نظارتی برای بخش برق ایجاد می کرد، سرمایه گذاران علاقه مند به تولید در بخش نیروگاه بودند، اما امروز در غیاب مقررات، دیگر نمی خواهد در بخش تولید برق سرمایه گذاری کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا