مدیر مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری فردیس از تبدیل شدن این مرکز به مرکزی برای جذب ایرانیان مقیم خارج از کشور خبر داد و گفت: شتاب دهنده های مستقر در این مرکز پذیرای ایرانیان خارج از کشور هستند. این شتاب دهنده ها از کمک هزینه پارک فناوری پردیس برای فعال سازی تیم های ایرانی مقیم خارج از کشور استفاده خواهند کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی عظیمیان در دومین روز از گردهمایی شتاب دهنده های تخصصی نوآوری که در محل دفتر علمی معاونت رئیس جمهور برگزار شد، شتاب دهنده ها را یکی از ارکان اکوسیستم نوآوری دانست و افزود: مرکز شتابدهی نوآوری پردیس. پارک فناوری با توجه به دغدغه معاونت علمی برای حمایت از اکوسیستم نوآوری و با داشتن شتاب دهنده هایی از سال 1992 شروع به کار کرد.
وی ترویج فرهنگ کارآفرینی را از ماموریت های این مرکز برشمرد و گفت: در این راستا تاکنون 600 رویداد کارآفرینی برای ترویج فرهنگ کارآفرینی برگزار شده است. البته این مراسم در گذشته با گستردگی بیشتری برگزار شده است.
عظیمیان با اشاره به برگزاری رویداد اجلاس پردیس از سال 1396 در پارک فناوری پردیس، ادامه داد: این رویداد با هدف برگزاری سمینارهای دانش بنیان برای حل چالش ها برگزار شد. تاکنون 6 رویداد پردیس سران برگزار شده است.
رئیس مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس کمک به ایجاد استارت آپ های پایدار را از دیگر برنامه های این مرکز برشمرد و تاکید کرد: در این برنامه تلاش می کنیم از شتاب دهنده ها حمایت کنیم تا استارتاپ های موفق در این شتاب دهنده ها پذیرفته شوند.
به گفته وی، این مرکز تاکنون 76 شتاب دهنده را به عنوان عضویت پذیرفته است.
عظیمیان با بیان اینکه حمایت از شتاب دهنده ها طی سه سال گذشته تغییر کرده است، گفت: بر اساس دستورالعمل جدید معاونت علمی، روند جدیدی برای حمایت از توسعه شتاب دهنده ها ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه با حمایت از این شتاب دهنده ها به دنبال تغییر سلیقه از کارمندی به کارآفرین هستیم، یادآور شد: به همین دلیل فصل جدیدی در سال 2019 اضافه شد، فصل جدیدی مبنی بر حمایت از فضای کاری مشترک و با حمایت آکادمی. معاونت علمی تاکنون 26 مجموعه ساخته شده است. عضو این برنامه شدند.
مدیر مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس با اعلام اینکه ساماندهی و اجرای دستورالعمل حمایت از شتابدهنده ها از سوی معاونت علمی به این مرکز سپرده شد، گفت: اعتباربخشی و رتبه بندی شتابدهنده از دیگر برنامه های ماست.
وی توسعه آموزش شتاب دهنده را از دیگر برنامه های این مرکز برشمرد و گفت: علاوه بر این از سال آینده مجددا میزبانی رویدادهای کارآفرینی را آغاز خواهیم کرد زیرا معتقدیم این رویدادها قلب تپنده و نبض نوآوری کشور است. اکوسیستمی که طی آن جریان کارآفرینی افزایش خواهد یافت.
عظیمیان تاکید کرد: با توجه به سابقه 20 ساله پارک فناوری پردیس، دیروز با تعاملی که با مرکز تعاملات بین الملل معاونت داشتیم، مقرر شد این مرکز به مرکز جذب ایرانیان مقیم خارج از کشور تبدیل شود.
وی در این باره توضیح می دهد: شتاب دهنده های مستقر در این مرکز پذیرای ایرانیان خارج از کشور هستند. این شتاب دهنده ها از پردیس گرنت پارک برای فعال سازی تیم های ایرانی مقیم خارج از کشور استفاده خواهند کرد.
رئیس مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس همچنین افزود: در کنار این برنامه ها در تلاش هستیم تا غرفه ای برای شتاب دهنده ها ایجاد کنیم تا علاوه بر برگزاری رویدادهای نمایشگاهی، برنامه های خود را نیز اجرا کنند.
انتهای پیام