وی با تاکید بر اینکه در طول جنگ تحمیلی از 3 کشور اسیر داشتیم ، افزود: ملت ایران از نظر ایمان و دانش استعداد خود را نشان داده است که با وجود همه کاستی ها ، به لطف خداوند توانست پیروز شود.
رحیم نریمانی ، مدیرکل اسناد و نشریات بنیاد شهید و امور ایثارگران ، در این برنامه گفت: «در مطالعه ای عینی و میدانی از تحولات و فراز و نشیب های چهل سال اول انقلاب اسلامی ، به راه حل می رسیم. از مشکلات بزرگ
سردار سلیمانی با اشاره به فداکاری ایذه جوان برای نجات جان دو زن گرفتار آتش ، گفت: علی لندی نیز قلب خود را با چشم بصیرت آتش زد و این روحیه باید حفظ شود و در جامعه ترویج شود. و برای نسل های حال و آینده. “
شهادت زیباترین قسمت زندگی برخی از انسان ها است
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سخنرانی و راه شهدا در جامعه ادامه دارد و جهان همچنان از پنجره دفاع مقدس به عظمت کشورمان نظاره می کند. Fondation des Martyrs et des Anciens Combattants با 4 میلیون سند دیجیتالی شهدا می تواند از رسانه ملی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حمایت کند.
علی بخشی زاده ، معاون صدای سازمان صدا و سیما ، در ادامه این برنامه با یادآوری آیات سوره انفال ، “دفاع مقدس” را فرا خواند و گفت: “در آیات این سوره اهمیت رعایت احکام الهی بعد از پیروزی در نبرد ذکر شده است.
به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ای بی اس نیوز ، سردار یعقوب سلیمانی شامگاه شنبه در مراسم رونمایی از 12 کتاب دفاع مقدس در ساختمان شهدای رادیو که با همکاری اداره کل اسناد و انتشارات شهدا و بنیاد امور ایثارگران و رادیو فرهنگ با اشاره به اینکه امروز معنویت ایثارگرانه مردم در مسیر و آرمان های شهدا ادامه دارد ، یادآور شد: این تجلی را در بین مدافعان حرم ، مدافعان سلامت ، ایثارگری های اجتماعی و برخی از آنها مشاهده می کنیم. مدتی پیش در فداکاری های فداکارانه “علی لندی”.
در پایان این برنامه ، از 12 عنوان کتاب گرفته تا عناوین نمایشنامه ای شاد ، نشان یک فصل ، شماره 78 ، وصیتنامه کامل شهدای استان گیلان ، دفتر دوم ، همه روزها در ساعت هفت و ساعت ده. دقیقه ، مهارت ها و روایات ارتباطی قرآن ، قله های سفید دور ، تا خلوص شبنم ، همراهان درد ، شهد شهود ، نشان قرمز ذوالفقار و آثار گلوله ها و عاملان این آثار رونمایی شده است (منیر السادات موسوی ، مصطفی محمدی تمنایی ، نسرین خادمی خالدی ، آذرخزای سرچشمه ، احمد نطنزی ، سمیرا اصلان پور ، هاشم شهنی ، اشاره ثانی ، اصغراستاد حسن معمار و ایمان قاسمی) قدردانی شد.
به گفته مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران ، در این زمینه با استفاده و بهره برداری از پیام واقعی شهدا ، به ویژه در اسناد ، افکار عمومی را در عرصه های داخلی و خارجی کشور آگاه و شکل دهی کنید. این اقوام در قالب وصیت نامه ها ، نسخه های خطی و خاطرات می توانند عامل موثری در مقابله با تخریب ، حملات و کمین های فرهنگی مخالفان انقلاب اسلامی باشند.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانعلی موسوی مقدم ، معاون صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز به وضعیت شهادت اشاره کرد و گفت: «شهادت زیباترین است. بخشی از زندگی چند نفر است. که جان خود را برای خدا و اهداف عالی انسانی به خطر می اندازند. “شهادت نوعی فکر فانی را به همراه دارد. ما به خود مدیون هستیم که به نامرئی ها ایمان داشته باشیم. اگر انسانی بتواند به جهان نامرئی برسد ، مرگ او شهادت است.
نریمانی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران آماده است تا با دیدگاه تحول آفرین و در اولویت رسانه ها و استفاده از رسانه در همه ابعاد با رسانه ملی به عنوان رسانه های کامل و جمعی درگیر شود.
وی ادامه می دهد: در واقع شهید چشم خود را به روی جهان مادی می بندد و چشم خود را به روی عالم نامرئی باز می کند. او این جهان را پلی برای رسیدن به جهان نامرئی می داند. شهدا بیشترین طنین را در این دنیا دارند زیرا همیشه آنجا هستند و حضورشان دائمی است. راه شناخت شهدا کسب علم است.
وی افزود: مشکلات کشور در همه زمینه های انقلاب اسلامی در این مدت با حضور پر برکت نمونه های عینی و وارثان واقعی ایثار و شهادت ، یعنی خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران حل شد. آنها همیشه افتخار ، جلال ، عظمت و اقتدار را برای مردم و نظام به ارمغان آورده اند. اقتدار معنوی ، فرهنگی و سرمایه اجتماعی و فرهنگی بی بدیل و منحصر به فرد در بافت اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی ایران اسلامی. این مدل را می توان در سایر کشورها نیز پیاده کرد که تشکیل جبهه مقاومت نمونه بارز آن است.
وی تاکید کرد: هیچ خدمت و وظیفه ای بالاتر از خدمت به شهدا وجود ندارد. قداست خون پاک آنها ، آرمان واقعی و انگیزه حضور آنها در خط مقدم باید با ظرافت و مطابق با سلیقه عموم امروز به نسل حاضر منتقل شود.
وی ادامه داد: نوجوانان امروزی کمتر از کسانی نیستند که دوران انقلاب اسلامی را درک کرده و گرامی داشته اند. این نسل در فداکاری است که از دفاع مقدس به ارث رسیده است. شهدایی که در دوران نوجوانی و جوانی با کمک اهل بیت علیهم السلام و حتی دستکاری شناسنامه به جبهه رفتند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه از 2066 شهید دوران جنگ ، 350 هزار نفر و 7 نفر از آنها بین 15 تا 24 سال سن داشتند ، گفت: این بدان معناست که حدود 50 درصد از شهدای جنگ از جمله آنها نوجوانان و جوانان بودند. آنها با خدای خود معامله می کردند.
استفاده از پیام واقعی شهدا
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز