شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

حذف مخزن مشترک پارس جنوبی به حداکثر رساندن/جلوگیری از هدر رفت یک میلیون متر مکعب گاز

مدیر پروژه کاهش شعله ور شدن پالایشگاه 3 و 7 پارس جنوبی گفت: در دولت جدید و در دوره جدید وزارت نفت، بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، خروج از تانک مشترک پارس جنوبی به حداکثر خود رسیده است. . .

به گزارش ای بی اس نیوز، محمدحسن ابراهیمی در نشست با خبرنگاران فازهای پارس جنوبی با بیان اینکه سیاست های کلی وزارت نفت و شرکت ملی نفت و گاز طی 20 سال گذشته دستیابی به حداکثر تولید در فضای رقابتی بوده است، گفت: وجود دارد. در میدان گازی مشترک با قطر وی برای اینکه بتوانیم سهم خود را از این مخزن مشترک بگیریم، بیان کرد: در سیاست جدید مقرر شد طرح ها و پروژه هایی که پالایشگاه هایی را که تاکنون به بهره برداری رسیده اند بهینه سازی کنیم تا آلاینده ها در محیط زیست کاهش یابد. رشته.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این سیاست جدید، پروژه کاهش مشعل سوزی تعریف شد و این پروژه که اولین پروژه کاهش مشعل در پارس جنوبی است، در فراخوانی که انجام شد به نیرپارس واگذار شد.

مدیر پروژه کاهش شعله ور شدن پالایشگاه 3 و 7 پارس جنوبی خاطرنشان کرد: در واحد 13 پارس جنوبی توانستیم بهترین نتایج را در زمینه توربوشارژر و بازیافت ضایعات گوگرد به دست آوریم. همچنین پیش بینی می شود بازیافت گوگرد در پروژه های دیگر نیز اجرا شود.

به گفته ابراهیمی، پروژه کاهش سوزاندن مشعل شامل دو بخش کاهش مشعل و کاهش آلاینده ها است که در قسمت اول در مشعل هایی که از عسلویه تا کنعان وجود دارد قرار گرفت و شعله های آتش آنها زیاد است و دود زیادی تولید می کند. در تجهیزاتی که نیاز به بهینه سازی دارند. ، خدمات مهندسی، سرویس، نصب و راه اندازی باید انجام شود تا این حجم از مشعل های روشن کاهش یابد.

جلوگیری از هدر رفت یک میلیون متر مکعب گاز

وی با بیان اینکه با نصب این دو کمپرسور و کارهایی که انجام خواهد شد از هدر رفت یک میلیون متر مکعب گاز در روز جلوگیری می شود، افزود: در صورت اجرای این طرح در 14 پالایشگاه دیگر، 15 میلیون متر مکعب گاز در روز انجام می شود. متر به تراز گاز کل کشور اضافه می شود.

مجری طرح کاهش شعله سوزی در پالایشگاه های 3 و 7 پارس جنوبی با بیان اینکه قسمت دوم قرارداد مربوط به واحد بازیافت گوگرد است، اعلام کرد: این گاز در فلر پالایشگاه گازی فوق سمی به نام SO2 ایجاد می کند. به طور طبیعی در محیط منتشر می شود، کل محیط منطقه، گیاهان، حیوانات، مردم، آب، خاک و هوا را پیدا کرده و تحت تاثیر قرار می دهد. از آنجایی که تعداد زیادی از کارکنان اینجا مهماندار هواپیما هستند و از شهرهای دیگر می آیند، می توانند اثرات منفی این گاز را به سراسر کشور منتقل کنند.

ابراهیمی افزود: به همین دلیل به دنبال کاهش اثرات مخرب گاز سمی SO2 هستیم که قبل از اجرای این پروژه توسط شرکت ایرانی، مجوز دهنده واحد اول یک شرکت آلمانی و مجوز دهنده واحد دیگر یک شرکت آلمانی بود. شرکت سوئیسی دیگه هیچ کدوم با ما همکاری نمیکنن.

به گفته وی، با نصب واحد بازیافت گوگرد در دو طرحی که با شرکت نفت و گاز امضا کردیم، سالانه 500 هزار تن گاز ترش پالایش و از رهاسازی آن در محیط زیست جلوگیری می شود.

حذف مخزن مشترک پارس جنوبی به حداکثر رساندن/جلوگیری از هدر رفت یک میلیون متر مکعب گاز

ما در تولید گاز همتراز با قطر پیشرفت کرده ایم

علی پهلوان، مدیر پروژه فازهای 13 و 14 نیرپارس پارس جنوبی گفت: فاز 13 رکورد تولید گوگرد با کیفیت در پارس جنوبی را به ثبت رساند و تنها پالایشگاهی است که استانداردهای سخت گوگرد را در پارس جنوبی اجرا کرده است. : همچنین فاز 13 از نظر زمانی رکورد خرید گورد را شکست.

وی با بیان اینکه تمامی گوگرد فاز 13 ظرفیت صادرات را دارد، گفت: تیم فعال فاز 13 نیز دانش خود را به فاز 14 منتقل کرده است که در حال حاضر در فاز 13 در حال انجام این امر هستیم که در فاز 14 اجرایی شده است. و تا اردیبهشت وارد خدمت می شود. فازهای 4، 5، 17 و 18 نیز به نیرپارس سپرده شد.

به گفته مجری طرح فاز 13 و 14 پارس جنوبی، اکنون مسائل زیست محیطی به خط قرمز وزارت نفت تبدیل شده است و این به دلیل همین عملکرد زیست محیطی در فاز 13 پارس جنوبی است.

پهلوان گفت: با توجه به کاهش مخزن در ایران پروژه ای به نام تقویت تعریف شده است و ما نیز سعی داریم در این مقوله قرار بگیریم. بیایید به عنوان یک موضوع دانش بنیان روی این موضوع کار کنیم و اکنون تیمی از مهندسان ایرانی به دنبال ارتقای بخش مهندسی کار هستند.

وی با بیان اینکه مشکلات تامین قطعات توربوشارژر برطرف شده و در حال حاضر با تامین سرمایه گذاری های صورت گرفته توانسته ایم به دستاوردهای خوبی برسیم، گفت: تولید گاز در تمام فصول سال حائز اهمیت است. در منطقه عدم تعادل گاز ما نیاز به سرمایه گذاری داریم، همچنین می توانیم شرایط عادی را برای حفظ وضعیت فعلی ایجاد کنیم.

پهلوان تاکید کرد که در بحث تولید گاز متان که به خط ملی وصل می کنیم مطابق با قطر پیشرفت هایی داشته ایم. البته قطر در بحث LNG و صادرات LNG از ما خیلی جلوتر است، اما در بحث تولید گاز و خروج مخزن طبق آخرین گزارش ها، شرکت ملی گاز ایران در کنار قطر پیشرفت کرده است.

وی با بیان اینکه زمانی که بومی سازی در کشور صورت می گیرد نیاز به سرمایه گذاری اولیه دارد و شاید در این سال های ابتدایی قیمت گذاری رقابتی نباشد اما امروز توربوشارژرهای تولیدی مپنا قیمت رقابتی دارند.

حذف مخزن مشترک پارس جنوبی به حداکثر رساندن/جلوگیری از هدر رفت یک میلیون متر مکعب گاز

داخلی سازی 95 درصد توربوشارژرها در پارس جنوبی

در ادامه مازیار یوسفی، مدیر پروژه توربوشارژر نیرپارس گفت: در سال 1387 با شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برای بومی سازی 100 توربوشارژر قرارداد امضا کردیم. پکیج توربوشارژر برسیم گفت: 54 واحد توربوشارژر کامل در ایستگاه های خط سراسری راه اندازی کرده ایم و در مجموع 76 توربین به شرکت مهندسی توسعه گاز تحویل داده شده است.

به گفته وی، در پیگیری قراردادها، با توجه به مشکلات پیش آمده در دوران تحریم، 32 دستگاه توربوشارژر در چهار فاز 13، 14، 22، 24، 23 و 19 و تمامی توربوشارژرها را تعمیر و به بهره برداری رسانده ایم. آیا این در واقع استراتژیک ترین تجهیزات مورد استفاده در پالایشگاه ها است و ما توانستیم آن را داخلی سازی کنیم.

یوسفی افزود: هر کدام از این پالایشگاه ها حدود هفت درصد تولید گاز کشور را بر عهده دارند و توانستیم در این پالایشگاه های 50 میلیون مترمکعبی پروژه را در چهار فاز به اتمام برسانیم.

وی گفت: برای اولین بار در سطح شرکت ملی نفت و شرکت ملی گاز قراردادی کاملاً با محوریت بهره برداری و تولید یعنی پرداخت بر مبنای تولید گاز منعقد شد و یازدهم و به پالایشگاه دوازدهم ابلاغ شد و شروع کار از اول آبان کرد: پالایشگاه دهم در انتظار اعلام است که با بهره برداری از این سه فاز تقریباً 20 درصد از حجم تولید گاز توسط این واحدها تولید می شود.

یوسفی با بیان اینکه اگر بیمه‌سپاری نمی‌شد، تولید پارس جنوبی پیشرفت نمی‌کرد، در واقع بخش داخلی این توپ داغ را در دست گرفت و در بدترین شرایط مسئولیت پذیرفت. منابع مالی عظیمی از شرکت های فرانسوی، انگلیسی و ایتالیایی در قطر وجود داشت و آنها می خواستند از این پالایشگاه ها و توربوشارژرها بهره برداری نشوند تا خروج آنها به قطر تسهیل شود.

وی افزود: تحقق، تامین، نصب و مکان یابی توربوشارژرها کار بسیار مهمی بود که در این پروژه به بهترین نحو انجام شد و اکنون خطر عدم تولید و صادرات ناپایدار این چهار پالایشگاه در پارس جنوبی کاهش یافته است. . .

توربین ایران در روسیه، سوریه و عراق

وی گفت: روسیه پس از تحریم ها با ایران مذاکره کرد و اکنون با مپنا برای خرید قطعات توربین و حتی توربین های کامل معامله می کند. در واقع قیمت ایران در این زمینه رقابتی است و در این زمینه به روسیه، سوریه و عراق خدمات ارائه می دهد. زمین ما زمین را فراهم می کنیم.

یوسفی با بیان اینکه ایران از نظر رکورد ساخت توربین و در واقع رکورد تولید برق در جهان رتبه 3 تا 5 جهان را دارد، گفت: در سال های اخیر حدود 6 تا 7 توربین ساخته شده است. هر ساله برای مجتمع گاز ساخته می شود. پارس جنوبی را تعمیر یا تعویض کردیم و حداقل سه سال 50 میلیون مترمکعب سهم داشتیم و اگر این داخلی سازی نمی شد 50 میلیون به عدد عدم تعادل انرژی اضافه می شد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *