یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

700 میلیارد تومان فرار مالیاتی طلافروشی!

پشت اعتراض برخی طلافروشان به صدور صورتحساب الکترونیکی در نظام مالیاتی و حتی بسته شدن درب مغازه ها ظاهرا دغدغه شناسایی فرارهای مالیاتی آنها نهفته است. به طوری که در یک مورد در استان مرکزی 700 میلیارد تومان فرار مالیاتی توسط طلافروشی که بین سال های 1396 تا 1398 به صورت غیررسمی خرید و فروش کرده بود، کشف شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، زرگری در کنار وکلا و پزشکان یکی از پرسودترین مشاغل و حرفه ها و گاه منشأ بیشترین فرار مالیاتی است. در این میان، همه شرکت ها باید مالیات تقلب خود را به عنوان کارگر، کارمند و طبقات فقیر و متوسط ​​جامعه بپردازند.

اما طبق قانون تمامی مشاغل از جمله شرکت طلافروشی آنها باید به سیستم مودیان متصل شوند و قانون ترمینال ذخیره شوند و ثبت هرگونه خرید و فروش از طریق این سامانه منجر به شفافیت در تمامی بازارها به ویژه طلا و سکه می شود. اصناف متصل به این سامانه باید برای هر خرید و فروش فاکتور الکترونیکی صادر کنند.

این امر باعث شناسایی فرارهای مالیاتی در مقیاس بزرگ می شود و فشار مالیاتی بر طبقات عادی وارد نخواهد شد. همه به نوعی مالیات می پردازند و از پرداخت مالیات نمی ترسند، اما این ثروتمندان و فراریان مالیات هستند که با ترفندهای مختلف از بار مالیات فرار می کنند.

در رابطه با اجرای قانون پایانه مغازه ها و سامانه مودیان و همچنین اتصال تمامی کسبه به این سامانه از اول دی ماه، موجی از شایعات در مورد مالیات طلا توسط برخی افراد ایجاد شد. این در حالی است که نرخ مالیات بر طلا افزایش نیافته است.

با این حال، طلافروشان در برخی نقاط کشور و پایتخت در اعتراض به اعتراض خود، اتحادیه خود را تعطیل کردند تا مخالفت خود را با شفافیت و مالیات اعلام کنند. امسال سازمان امور مالیاتی تلاش کرد تا از طلافروشان مالیات بگیرد و به فرار مالیاتی آنها پایان دهد.

مصادیق فرار مالیاتی کشف شده در نقاط مختلف کشور توسط سازمان امور مالی نشان می دهد که چه چیزی باعث نگرانی بخش کوچکی از این گروه اصرار بر هرج و مرج شده است.

بر اساس اعلام سازمان امور مالی استان مرکزی ۷۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی از طلافروشی که طی سال های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ به صورت غیررسمی خرید و فروش می کرد، کشف شد.

در استان کرمان طی ممیزی مالیاتی 180 میلیارد تومان مطالبات مالیاتی توسط طلافروشی صادر شد.

در استان یزد نیز طی ممیزی ماده 181 قانون مالیات های مستقیم برای 3 طلافروش به ارزش 30 میلیارد تومان اوراق هویت اضافی صادر شد.

اداره کل خراسان رضوی برای کتمان درآمد دو طلافروش هشت میلیارد تومان اخطار مالیاتی صادر کرد.

در گلستان سه میلیارد تومان فرار مالیاتی نزد یک طلافروش کشف شد.

در آذربایجان غربی فروش مخفیانه 1800 میلیارد تومانی هفت فروش طلا با حسابرسی مالیاتی به دست آمد.

اداره کل اردبیل طرح های شناسایی سامانه کلاهبرداری، سوء استفاده از کارتخوان چهار مؤدی در فعالیت یک باشگاه ورزشی، قالی بافی، طلای آب شده و صندوق قرض الحسنه توسط تعدادی از طلافروشان را شناسایی کرد. مبلغ کل سپرده 815 میلیارد تومان.

در اصفهان در بازرسی از یک طلافروشی بیش از چهار میلیارد تومان فرار مالیاتی کشف شد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *