رئیسی افزود: هدف مجمع کشورهای صادرکننده گاز و موسسان و اعضای آن، حفظ حاکمیت کشورها بر منابع طبیعی به ویژه گاز، همکاری در یافتن راه حل برای حفظ منافع جمعی کشورهای عضو، توسعه همکاری ها است. بین کشورها در زمینههای مختلف از جمله اکتشاف، تولید و تجارت گاز طبیعی، ارتقای نقش گاز طبیعی در ترکیب مصرف جهانی انرژی و همکاری برای تقویت امنیت عرضه و امنیت تقاضا برای گاز طبیعی است. همچنین فرصتی برای همکاری برای دستیابی به این اهداف.
رئیسی گفت: روند رو به رشد برق رسانی در دهه های آینده و نقش گاز طبیعی به عنوان مهم ترین ورودی در تولید برق این دیدگاه را تقویت می کند. از این منظر رویکرد ما به عنوان اعضای مجمع کشورهای صادرکننده گاز برای عرضه بیشتر گاز طبیعی به بازار جهانی رویکردی انسان دوستانه است.
رئیس جمهور گفت: امیدوارم به یاری خداوند این اجلاس بتواند زمینه ها و افق های همکاری اعضا را برای حفظ و حراست از گاز طبیعی که سرمایه خدادادی ملی آنهاست، بیش از پیش تقویت کند.
رئیسی خاطرنشان کرد: برگزاری شش اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در طول حیات این سازمان نوپای بین المللی بیش از هر چیز نشانه قوی همگرایی، همبستگی و عزم اعضای آن برای پیگیری اهداف است. مجمع در سال 2001 تأسیس شد.
رایسد گفت: ششمین اجلاس اولین اجلاس سران از زمان شروع همه گیری کوید-19 است و شعار آن “گاز طبیعی: شکل دادن به آینده انرژی” پیامی سازنده و مثبت برای جامعه دارد. گاز طبیعی یک عامل کمک کننده به بازار انرژی فعلی و راه دشوار جهانی برای بهبود اقتصادی پس از کرونا خواهد بود.
ادامه بده…
به گزارش ای بی اس نیوز، آیت الله سید ابراهیم، رئیس مجمع ششم کشورهای صادرکننده گاز (GECF) در قطر در پیامی به شیخ تمیم بن حمد آل ثانی به دلیل ریاست ششمین اجلاس مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) گاز را تبریک گفت و از این موضوع قدردانی کرد. دولت و مردم قطر به دلیل برگزاری این دیدار و پذیرایی گرم هیئت جمهوری اسلامی ایران گفت: همچنین از تلاشها و آمادگیهای دبیرکل و همکارانش در دبیرخانه مجمع کشورهای صادرکننده گاز برای برگزاری اجلاس سران تشکر میکنم.
وی گفت: «گاز طبیعی به عنوان سوختی پاک، ایمن و قابل استخراج، بخش مهمی از ترکیب انرژی جهانی را برای دهههای آینده نشان خواهد داد و مزیتهای اقتصادی، فنی و زیستمحیطی آن را مقایسه میکند.»
رئیسی گفت: بیش از یک دهه پس از اولین اجلاس سران در سال 2011 که با شعار گاز طبیعی، پاسخی به چالش های توسعه پایدار در قرن بیست و یکم در دوحه برگزار شد، جهان بیش از هر زمان دیگری به جمعی نیاز دارد. عضو مجمع برای تحقق این شعار است.
رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: رویکرد ما به عنوان اعضای مجمع کشورهای صادرکننده گاز برای عرضه بیشتر گاز طبیعی به بازار جهانی، رویکردی با جنبه های انسان دوستانه است.
رئیس جمهور تاکید کرد: به عنوان کشوری با ذخایر عظیم گاز و صادرکنندگان گاز، در راستای ارتقای امنیت تقاضای گاز طبیعی، با پیگیری اهداف و مأموریت مجمع کشورهای صادرکننده گاز، میتوانیم پیام روشنی را به جهان ارسال کنیم. برای اطمینان از تامین انرژی پایدار در کوتاه مدت و بلند مدت.”