یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

کیفیت و امنیت سرعت اینترنت یک چالش و رقابت جهانی است

این عضو اتحادیه فناوری اطلاعات معتقد است: پایین نگه داشتن قیمت اینترنت برای مدت طولانی در دولت‌های گذشته، محدودیت‌ها و موانع نظارتی خاص، بخش خصوصی را از سرمایه‌گذاری باز داشته و البته شبکه‌های تلفن همراه نیز نتوانسته خدمات مطلوبی را ارائه کند و امروز اینترنت به یک نیاز فوری تبدیل شده است، این بحران ملموس تر شده است.

حمید فروزنده – نایب رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی فناوری اطلاعات – در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در خصوص مشکلات اینترنت در کشور، گفت: این شرکت در حال گذار به یک شرکت مبتنی بر دانش است و پلت فرم توسعه شرکت پلت فرم ارتباطی خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه امروزه کیفیت، سرعت و امنیت این پلت فرم چالش و رقابت جهانی را تشکیل می دهد، افزود: در این چالش با وجود ظرفیت بالای دانش علمی کشور، در جایگاه خوبی در جهان قرار نداریم، در حالی که سرعت کیفیت، امنیت و سهولت دسترسی به اینترنت نیاز مبرم افراد و مشاغل مدرن است.

فروزنده با اشاره به مشکلاتی که در زمینه دسترسی به اینترنت در کشور وجود دارد، گفت: مشکلات فوق زمانی برطرف می شود که زیرساخت های ارتباطی به صورت یکپارچه حل شود و طرح توسعه شبکه فیبر نوری کشور در این زمینه در حال اجرا باشد. جهت. . . با توجه به اینکه حدود 30 درصد از هزینه این پروژه از منابع دولتی تامین می شود و مابقی باید توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شود و منطقاً بخش خصوصی در موقعیتی نیست که بدون کسب درآمد معقول چنین کاری انجام دهد. درآمد.

نایب رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی فناوری اطلاعات افزود: بنابراین برخلاف دوره های گذشته قیمت ها باید در اختیار دستگاه مربوطه حوزه صنفی سازمان نظام صنفی فناوری اطلاعات و نهادهای مرتبط قرار گیرد.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر حل موضوع ورود پهنای باند انحصاری به کشور نیز چالشی است که سال هاست به طور مستمر مطرح شده و به آن توجهی نشده است، تصریح کرد: موارد دیگری از این دست باعث می شود که ارائه دهندگان خدمات نتوانند مدیریت کنند. شبکه یکپارچه آنها و عملکرد مناسب با حداکثر ظرفیت؛ علاوه بر این، از قیمت رقابتی جهانی استفاده بهینه کنید.

وی افزود: با توجه به اعمال محدودیت هایی که برخی از آنها غیرضروری و بعضاً منع کننده نیست، افراد و بنگاه ها به سمت VPN و پهنای باند ماهواره ای روی می آورند که این امر علاوه بر تحمیل هزینه های اضافی به سبد خانوار، منجر به برخی افراد شده است. از دو یا چند دستگاه تلفن همراه استفاده کنید، زیرا برخی از برنامه ها با VPN و برخی دیگر بدون VPN کار می کنند. همه این موارد منجر به هزینه های اضافی برای مشاغل و افراد شده است.

وی با اشاره به آسیب های ناشی از عدم دسترسی به اینترنت به بخش خصوصی، تصریح کرد: بخشی از بخش خصوصی به صورت مستقیم خدمات اینترنتی ارائه می دهد که درآمد آن از طریق استفاده از پهنای باند و اینترنت است. وقتی دسترسی کم باشد و مردم نتوانند از اینترنت استفاده کنند، درآمد این بخش به طور خودکار کاهش می یابد. باید به این نکته اشاره کنم که سیاست فعلی فیلترینگ اثرات دیگری به جز برنامه های اینستاگرام و واتس اپ از جمله مشکل قطع شدن نوتیفیکیشن ها داشته است، بنابراین این مشکل استفاده از هر اپلیکیشنی را به طور جدی مختل کرده است.

فروزنده با تاکید بر اهمیت اینترنت در زندگی روزمره گفت: تاثیر اینترنت بر زندگی و کسب و کار مردم را نمی توان کتمان کرد. در حال حاضر تمامی کسب و کارها و مردم خدمات خود را از طریق اینترنت ارائه و یا دریافت می کنند و در صورت بروز اختلال در این مشکل، عملاً کل سیستم دچار اختلال می شود. دولت و حاکمیت خدمات خود را از طریق اینترنت ارائه می کنند، بنابراین اختلال و قطع این سیستم موجب نارضایتی عمومی و مشکلات اساسی تری می شود و اگر مشکلی پیش بیاید، گیرندگان اینترنت و ارائه دهندگان خدمات با مشکل مواجه خواهند شد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *