اخبار سیاسی روز

نماینده سردشت: دادگاه فساد چای دباش باید تشکیل شود

یکی از اعضای شورای اسلامی خواستار تشکیل دادگاهی برای رسیدگی به مفاسد واردات چای توسط شرکتی به نام دباش شد و گفت: همه جوانب این موضوع باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و در دادگاه عمومی از همه طرف ها زوایا و زوایا پشت صحنه مشکل باید به وضوح آشکار و علنی شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، کمال حسین پور نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه 29 آذر 1401 در میان دستور خود تاکید کرد: هر روز ده ها نفر مجبور به دریافت هستند. متاهل و تسهیلات تولید مثل و کمیته کمک و سرمایه گذاری در طرح های تولیدی یا تسهیل در پرداخت این وام ها به دفتر اینجانب مراجعه یا تماس بگیرید. برای گرفتن وام چند میلیونی باید از هفت خوان رستم عبور کنند، بانک ها هر روز به پای مردم سنگ می زنند و بسیاری از مردم به دلیل نداشتن ضامن از بهره مندی از این تسهیلات خودداری می کنند.

وی افزود: بسیاری از زوج های جوان پس از تکمیل پرونده ازدواج یا زایمان ماه هاست که در انتظار سپرده وام هستند و تنها پاسخی که بانک ها به آنها می دهند این است که اعتباری وجود ندارد، اما چگونه یک شخص یا شرکتی می تواند دریافت کند. چنین مقدار ارز از سیستم بانکی کشور و هیچ کس، نهاد و وزارتخانه ای مسئولیت آن را قبول نمی کند؟ این انحراف یا این رانت در کدام دولت یا نهاد ایجاد شده، اهمیتی ندارد و راهی برای پاک کردن صورت مسئله است. همه جوانب این موضوع باید به طور کامل بررسی شود و در دادگاه علنی تمام زوایای و پشت صحنه موضوع روشن شود و به صحن علنی و افکار عمومی برسد. هیچ خط قرمز یا تدابیر مماشات نباید وجود داشته باشد. این شخص یا شرکت مطمئناً تنها نبود و حامیانی داشت. هر یک از این موارد باید به صورت باز و شفاف برای پاسخگویی به افکار عمومی مطرح شود.

این نماینده مجلس گفت: آیا می توان از چنین مبلغ هنگفتی به اندازه بودجه عمرانی کشور استفاده کرد که بتوان از آن برای رفع بسیاری از نیازهای آموزشی، بهداشتی، ساخت و ساز و تجهیز مدارس، آب شرب و آسفالت راه های کشور استفاده کرد؟ تصادفی پرداخت شد یا تصادفی؟ زوایای این سوال قطعا بسیار پیچیده است. باشد که فردا در واردات کالاهایی مانند شکر و برنج که باعث ناراحتی مردم و دوستداران واقعی انقلاب شده است این اتفاق تکرار نشود. دولت باید روزنه های فساد را ببندد تا از تکرار آن جلوگیری کند.

حسین پور در ادامه بیکاری، عدم اقدامات لازم برای رونق کشاورزی، تعطیلی کارخانه ها و مهاجرت را از مشکلات حوزه انتخابیه خود برشمرد و تاکید کرد: مهاجرت در شهرستان سردشت از یک پدیده ناگوار به یک فاجعه بزرگ و از مهاجرت افزایش یافته است. یک جوان به مهاجرت که خانوادگی و جمعی شده است. زمانی که سر سفره خانواده نان نباشد و پدر به دلیل بیکاری نتواند حداقل ها را تامین کند، مجبور به مهاجرت می شود.

وی گفت: چند سالی است که مرز کیله سردشت از سوی جمهوری اسلامی ایران رسمی شده است و قرار است وزارت امور خارجه پیگیر رسمی شدن این مرز توسط دولت عراق باشد اما مشخص نیست که آقای دکتر چه خبر؟ امیرعبداللهیان چه می کند و کجاست؟ هر بار که پیگیری می کنم قول می دهد و موضوع فراموش می شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا