فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تبریک هفته دفاع مقدس و روز سرباز ، وقایع هشت سال دفاع مقدس را تشریح کرد و گفت: ترکمنستان صحرا مانند کردستان تلاش کردند تا انقلاب را شکست دهند.
وی ادامه داد: صدام حسین با اعتقاد به این که انقلاب به دلیل درگیری های داخلی نمی تواند با دشمن خارجی روبرو شود ، با کمک قدرت های بزرگ و به بهانه اختلافات مرزی و با قصد تصرف از ایران ، حمله ای همه جانبه در مدت کوتاهی ، اما پس از مقاومت شدید مردم ایران و سربازان خط مقدم ، به این نتیجه رسیدند که آنها باید این رویای غیرممکن را دفن کنند.
به گزارش روز شنبه ای بی اس نیوز ، مراسم تجلیل از سربازان نمونه سازمان صنایع هوایی با حضور امیر سرتیپ قربانی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع برگزار شد. به به
وی ادامه داد: یک ژنرال آمریکایی درباره سردار سلیمانی گفته بود که اگر فردی مثل سردار سلیمانی داشته باشیم ، تمام غرب آسیا را اداره می کنیم. به همین دلیل است که با توجه به فقدان معنویت در غرب ، آنها سعی می کنند سربازان را با محرک های مادی جسورانه تربیت کنند.
امیر خواجه فرد در ادامه سواد سربازان برجسته را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: “سواد محدود به سواد علمی یا مستندسازی نیست و شامل سواد عاطفی ، آموزش ارتباطی ، آموزش به رسانه ها ، آموزش به آموزش ، سواد رایانه ای و غیره می شود. بنابراین ، خدمت مقدس سربازی فرصتی برای بالا بردن سطح سواد است و ما باید بتوانیم در تمام این زمینه ها افراد باسواد را در اختیار جامعه قرار دهیم.
در این مراسم مدیرعامل سازمان صنایع هوایی با تبریک به سرباز آن روز ، بر موقعیت سرباز از دیدگاه فرمانده معظم کل قوا تاکید کرد و گفت: بنابراین طبق دستور مقام معظم رهبری ، ما باید جدی بگیریم و سخت کار کنیم تا روحیه سرباز را ارتقا دهیم ، زیرا اگر روحیه سرباز بهبود نیابد ، سرباز در جنگ موفق نخواهد بود.
فرمانده نیروی هوایی گفت: پس از انقلاب ، وقتی مشاوران آمریکایی ایران را ترک کردند ، تشخیص دادند که صنعت هوانوردی ایران ظرف یک هفته فلج می شود. اما ما دیدیم که با تلاش متخصصان صنعت هوانوردی ، این صنعت پیشرفت چشمگیری داشته و هم اکنون در ساخت ، تولید و نگهداری هواپیما و هلیکوپتر و همچنین هواپیما ، هلیکوپتر و موشک به موفقیت های بزرگی دست یافته است.
امیر خواجه فرد افزود: در طول هشت سال دفاع مقدس می توان نمونه های زیادی را ذکر کرد که در آن روحیه سربازان باعث افزایش توان رزمی آنها شده است. مهمترین نتیجه افزایش روحیه شهادت طلبی بوده است که با وجود گذشت چند دهه از آغاز جنگ تحمیلی ، نه تنها این روحیه از بین نرفته است ، بلکه عشق به شهادت و ایثار در بین جوانان ما با همه گرایشها و سلایق سیاسی و اجتماعی.
سرتیپ قربانی نقش صنعت هواپیمایی در طول جنگ را بسیار حیاتی عنوان کرد و گفت: در طول جنگ 5000 ساعت عملیات هوایی توسط نیروی هوایی و نیروی هوایی انجام شد که برای هر ساعت 100 ساعت عملیات آمادگی لازم بود. به عملیات پرواز. “با موفقیت انجام شد.
مدیر اجرایی سازمان صنعت هوانوردی گفت: “خدمت سربازی باید فرصتی برابر برای کشف و رهبری استعدادها باشد و ما باید بتوانیم جوانان را برای مراحل بعدی زندگی آماده کنیم.”
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز