شهبازی گفت: تاکنون حدود 20 درصد از ذخایر مفید سدهای خوزستان پر شده است و سد کرخه نسبت به سایر سدهای استان در وضعیت بحرانی تری قرار دارد. در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود یک میلیارد و 300 میلیون مترمکعب کاهش حجم ذخیره مخازن را شاهد هستیم.
علی شهبازی گفت: ورودی سدهای خوزستان از ابتدای سال هیدرولوژیکی تاکنون 5 میلیارد و 700 میلیون متر مکعب بوده که نسبت به میانگین بلندمدت 31 درصد کاهش داشته است.
ای بی اس نیوز/ خوزستان معاون مطالعات پایه و طرح های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: با توجه به کاهش سدها در خوزستان در اکثر حوضه های آبریز با شرایط خشکسالی شدید مواجه هستیم.
وی افزود: با توجه به کاهش سدهای خوزستان در اکثر حوضه های آبریز، با شرایط شدید خشکسالی مواجه هستیم.
وی گفت: در زنجیره سد کارون نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود یک میلیارد متر مکعب کمتر حجم ذخیره سازی داریم به طوری که نسبت به مدت مشابه پارسال حدود 41 درصد کاهش داریم.
absnews
معاون مطالعات پایه و طرحهای جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، گفت: در نتیجه اعلام کردیم که نمیتوانیم آب مورد نیاز محصولات زراعی را تامین کنیم. مخصوصاً شلتوک در تابستان.” ما این کار را کردیم.
معاون مطالعات پایه و برنامه های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: بیشترین کاهش نسبتاً در ورودی های کرخه رخ داده است به طوری که در بلندمدت به طور متوسط حدود 56 درصد کاهش داشته ایم. “