سایر موضوعات

بررسی نیازهای استخدامی بیمارستان های کشور/اولویت بهداشتی درمان در مجوزهای کاری

ای بی اس نیوز/خوزستان رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بر لزوم بازنگری در شاخص های جذب بهورزان تاکید کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت استان ها و به صورت آزمایشی در دو یا سه استان روشنایی تخت و بیمارستان به بیمارستان مطالعه می کنیم. لیست پرسنل مورد نیاز و استخراج نیاز.

میثم لطیفی در دیدار با روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی خوزستان که امروز (22 آذرماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، مکان یابی را یکی از سیاست های دولت مردمی دانست. اگر بخواهیم عدالت در خدمت و توسل به زور داشته باشیم یکی از راه حل ها گزینش محلی است.

به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: البته در گزینش های بومی گاهی استانداردهای تخصصی پایین می آید و دانشگاه ها باید در این زمینه کمک کنند تا سطح علمی جمعیت بومی به حدی برسد که رقابت پذیر باشد.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: 40 درصد امتیاز مازاد برای بومی ها در نظر گرفته شد و اگر بیش از این نکته را در نظر بگیریم ممکن است شرایط متناقض باشد.

وی افزود: قبلا به طور کلی برآورد انجام می شد و مجوز کار صادر می شد اما این برآوردها روش دقیقی نیست. به هر حال ما زحمت ندادیم و بر اساس نظم و انضباط داریم کار را انجام می دهیم.

لطیفی با اشاره به اهمیت وزارتخانه های بهداشت و آموزش و پرورش گفت: در این حوزه از وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت شروع به کار کردیم.

وی با اشاره به خدمات وزارت بهداشت قبل از تولد و بعد از مرگ گفت: مشکل وجود بخش خصوصی و دولتی در داخل وزارت بهداشت است که باید ساماندهی شود. اگر دولت مسئول مراقبت های بهداشتی است، باید تا حد امکان خدمات مقرون به صرفه، با کیفیت و در دسترس را ارائه دهد. همه ما می دانیم که گاهی تاخیر باعث چیزهای جبران ناپذیری می شود.

رئیس سازمان اداری و کارگری افزود: سیاست دیگر اولویت بهداشت بر درمان است که در پروانه های کار به آن توجه شده است. همچنین بیمارستان های تازه تاسیسی داریم که نیاز به هزینه های بالایی دارند. اولویت بعدی توجه بیشتر به فوریت های پزشکی برای کاهش عوارض است.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری شاخص ها در جذب نیروهای بهداشتی گفت: با استفاده از ظرفیت استان ها و به صورت پایلوت در دو یا سه استان تخت به تخت و بیمارستان به بیمارستان در حال بررسی برای استخراج لیست پرسنل هستیم. ضروری.

لطیفی در خصوص بحث خروج نیروها از استان خوزستان و لزوم جلوگیری از خروج نیروها گفت: در قانون بودجه استان اختیار انتقال نیرو به داخل استان را دارد. البته باید برنامه ریزی کرد و نارضایتی ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: اگر نیرویی غیربومی بیاید و بخواهد حرکت کند، حداقل در چند سال اولی که تحت قرارداد است، ممکن است آن مجوز از نیرو گرفته شود و اگر نماند، قرارداد آن نیرو لغو شود. . این فرد یک صندلی را اشغال کرده و با فشار نماینده یا مسئولی می خواهد برود و اگر تحت این فشار هستیم باید تا آخر تحت فشار باشیم.

معاون رئیس جمهور گفت: اگر این نیرو بخواهد برود باید به آنها گفته شود که قراردادشان تمدید نمی شود و حداقل تا پنج سال اول قرارداد به راحتی می توان از این اختیار استفاده کرد.

وی افزود: اگر نیرو دارای شرایط خاصی باشد ممکن است اجازه خروج از استان داده شود اما برای شرایط اختیاری از خروج از استان جلوگیری شود. ما در دو سه استان معلم مازاد داریم و در برخی استان ها کمبود معلم داریم.

لطیفی با تاکید بر افزایش بهره وری در حوزه سلامت افزود: نیازها باید متناسب با وضعیت هر استان توزیع یا تقویت شود. مثلاً اگر در بیمارستانی باروری بالا باشد، نیازهای مربوط به این حوزه باید تقویت شود.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: در چارچوب مجوز اخیر اعطا شده به وزارت بهداشت و برگزاری آزمون های استخدامی، مجوز جذب بیش از 1400 نفر در استان خوزستان داده شد که امیدواریم این ظرفیت بتواند افزایش یابد. تکمیل شد. کارگروهی هم تشکیل شد که هفته گذشته در خوزستان حضور داشت و گزارشی تهیه کرد تا بتوانیم به طور ویژه در خوزستان جذب نیرو کنیم و بخشی از ظرفیت های خالی خدمات درمانی و بهداشتی و فوریت های پزشکی را پر کنیم.

وی گفت: یکی از موضوعات دیگر بحث حفظ نیرو است و در همین راستا در هیات حقوق و دستمزد مصوب شد که سقف هزینه‌های درمانی برای افراد در حال خدمت در مناطق محروم برداشته شود.

لطیفی بیان کرد: البته باید بخش های دیگری نیز در این حوزه ایجاد شود اما اکنون مشکل اصلی ما متخصصانی هستند که جریان حوزه درمان را هدایت می کنند. البته ما به حوزه سلامت و پرستاری نیز توجه داریم و امیدواریم با اقدامات دولت و طرح مربوط به پرستاری بخشی از این مشکل جبران شود. هدف افزایش پایداری نیرو در استان هایی است که پایداری نیرو کم است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تعهد خدمت در زمان جذب از نیروها خارج می شود یا خیر؟ وی افزود: پیشنهاد اخذ تعهد خدماتی را دادیم که این سوال از سوی برخی مراجع قضایی رد شد. بنابراین لازم است تا حد امکان به گزینش بومی متوسل شود و از سوی دیگر، نیروها در بدو استخدام در قالب قرارداد هستند و تا زمانی که قرارداد دارند، قرارداد آنها باید هر ساله تمدید شود. شرط قرارداد این است که در این منطقه خدمت کنند و از این منطقه جذب نشوند، به جای دیگری بروند، بنابراین باید از این ظرفیت قانونی برای نیروهای معاهده استفاده شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا