رئیس دانشگاه تهران در دیدار با وزیر صمت گفت: علیرغم محدودیت منابع مالی دانشگاه، آمادگی کامل برای حمایت از توسعه زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی را داریم. زیرا معتقدیم صرف منابع مالی برای تحقیقات و زیرساخت ها هزینه نیست. بلکه سرمایه گذاری برای کشور است.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر سید محمد مقیمی در دیدار مشترک با دکتر عباس علی آبادی؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت که در آزمایشگاه ملی نیروهای پیشرانه پیشرفته دانشگاه تهران گرد هم آمد، گفت: امیدواریم با حرکت ویژه ای که دکتر علی آبادی در وزارت امنیت ایجاد کرد، توانمندی های کشور به ویژه در حوزه صنعت به منظور تسهیل ارتباط دانشگاه و صنعت، تسریع و ایجاد هم افزایی مناسب بین صنعت و دانشگاه بسیج می شود.
وی افزود: در فضاهای علمی و پژوهشی، برخی از فعالیتهای پژوهشی بیشتر شبیه «پژوهش برای پژوهش» است و پروژه آنها ممکن است فقط برای پژوهش مفید باشد. اما روند فعالیت آزمایشگاه ملی نیروهای پیشرانه پیشرفته دانشگاه تهران نشان می دهد که جدای از اینکه مدیریت این آزمایشگاه محقق است، کار آنها به قدری جذاب و در راستای حل مشکل بوده است که وی به خود جذب کرده است. مورد توجه وزیر حراست و مدیران ارشد صنعت خودرو. با استفاده از نتایج فعالیت های تحقیقاتی این آزمایشگاه می توان انقلابی در صنعت خودرو ایجاد کرد.
دکتر مقیمی در پی درخواست محققان و مدیران آزمایشگاه ملی نیروهای پیشرانه پیشرفته دانشگاه تهران در خصوص گسترش فضای فیزیکی این آزمایشگاه گفت: تاریخچه طرح های توسعه آزمایشگاه ملی نیروهای پیشرانه پیشرفته دانشگاه تهران. نیروهای تهران نشان می دهند که در گذشته حتی محل تعیین شده بود و در این مکان نیز کاوش هایی انجام می شد، اما توسعه فیزیکی این آزمایشگاه پس از مدتی متوقف شد و امیدواریم با تصمیمات و قراردادهایی که از طریق مشترک انجام شود. در نشست دانشگاه تهران و وزارت حراست به زودی شاهد توسعه مکان فیزیکی و فعالیت های پژوهشی در این مرکز دانشگاهی موفق خواهیم بود.
وی افزود: اگر موضوع طرح توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه ملی نیروهای پیشرانه پیشرفته دانشگاه تهران را در نظر بگیریم، آمادگی داریم فضای فیزیکی این آزمایشگاه را در شهر تهران یا منطقه تهران توسعه دهیم. شهرستان قدس در زمینی واقع در منطقه سایپا. با حمایت وزارت امنیت اجازه دهید فعالیت کنیم و علاوه بر توسعه فیزیکی، ساختار آن را نیز تقویت کنیم، هیئت مدیره آزمایشگاهی و توسعه فنی آزمایشگاه را نوسازی کنیم.
رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: با وجود محدودیت منابع مالی دانشگاه، آمادگی کامل برای حمایت از توسعه زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی را داریم. زیرا معتقدیم صرف منابع مالی برای تحقیقات و زیرساخت ها هزینه نیست. بلکه سرمایه گذاری برای کشور است.
به گزارش دانشگاه تهران، دکتر مقیمی همچنین به سیاست دانشگاه تهران در زمینه تبدیل فضاهای فیزیکی متعلق به دانشگاه تهران و بازیابی فضاهای فیزیکی بلااستفاده دستگاه های اجرایی مطابق با رسالت های علم اشاره کرد. و فناوری و توضیح داد: دانشگاه تهران در حال ایجاد پردیس علم و فناوری در فضاهای فیزیکی است که توسط خیرین یا دستگاه های اجرایی از جمله سازمان فنی و حرفه ای آموزشی کشور، منطقه آزاد اروند و … در اختیار دانشگاه قرار می گیرد. این پردیسهای علمی و فناوری عملاً پیوند صنعت و دانشگاه را تشکیل میدهند و مأموریتهای آموزش مهارتهای دانشجویان و همچنین ایجاد هستههای فناوری نیز در آنجا دنبال میشوند.
رئیس دانشگاه تهران در بخشی دیگر از سخنان خود پیشنهاد در نظر گرفتن سازوکار جدیدی برای مدیریت مراکز آموزشی وزارت صلح را مطرح کرد و گفت: مطابق با ادغام مدیریت دانشگاه های تحت پوشش توسط دستگاه های اجرایی با مدیریت کلان. دانشگاه تهران آمادگی دارد تا از این طریق حوزه های مختلف دانشگاه تهران از جمله حوزه های علوم انسانی، اجتماعی و رفتاری نیز به ماموریت های وزارت حریم خصوصی متصل شود. .
انتهای پیام