سایر موضوعات

اشتغال 4000 نفر با لایروبی اسکله صیادی چابهار

ای بی اس نیوز/ سیستان و بلوچستان مدیر اداره شیلات چابهار گفت: لایروبی منطقه صیادی هفتیر شهرستان چابهار پس از سال ها به همت دولت سیزدهم آغاز شده است و این کار مهم و ارزشمند موجب رونق شیلات برای چهار هزار نفر و افزایش اشتغال خواهد شد. . و تولید.

جلال پرورش در گفت وگو با خبرنگار ای بی اس نیوز، اظهار کرد: لایروبی قدیمی ترین اسکله صیادی آرزوی سال ها صیادان چابهاری بود که پس از سال ها محقق شد.

وی گفت: تجمع گل و لای و عمق کم آب در منطقه اسکله شهدای هفت تیر مشکلات زیادی را برای صیادان ایجاد کرد و با لایروبی اسکله، عملیات پهلوگیری و صید ماهی صید همزمان از یک شناور به پنج فروند شناور افزایش یافت.

مدیر اداره شیلات چابهار گفت: با توجه به اینکه بندر چابهار یک بندر اقیانوسی است، اسکله هفت تیر لنگرگاه امنی برای تردد و پهلوگیری شناورهای صیادی محسوب می شود و در فصولی که دریا مواج و طوفانی است ممکن است لنج های صیادی باقی بمانند. برای مدت طولانی در این لنگرگاه از هر خطری در امان بمانید.

وی ادامه داد: اسکله هفت تیر یکی از قدیمی ترین اسکله های صیادی جنوب سیستان و بلوچستان است که از زمان راه اندازی تاکنون لایروبی نشده و باعث گیرکردن لنج های صیادی در گل و لای شده و گاه خسارات زیادی به بار آورده است. ماهیگیران

وی با اشاره به اینکه بندر صیادی شهدای هفت تیر شهرستان چابهار در سال 60 به بهره برداری رسید و دارای بیش از 700 قایق شناور و حدود 80 لنج شناور است، افزود: چهار هزار صیاد نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این اسکله فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: تخمین زده می شود در سال بین 6 تا 7 هزار تن ماهی صنعتی در آب های دوردست اسکله شهدای هفتم تیر صید شود که نقش بسزایی در معیشت ساحل نشینان چابهار و تکمیل کشور دارد. تولید ماهی تن خط تولید.

مدیر اداره شیلات چابهار گفت: با تکمیل لایروبی اسکله هفت تیر، لایروبی، ساخت موج شکن و ایجاد رسوب گیر در اسکله رمین نیز آغاز می شود که در نوع خود بی سابقه است.

وی گفت: به منظور حفظ ایمنی آبراه ها و جلوگیری از آسیب های دریایی به جامعه صیادی، با بودجه ای که سازمان بندر برای لایروبی در نظر گرفته است، عملیات لایروبی 130 هزار متر مکعب گل و لای در کانال دسترسی اصلی انجام شد. لنج ها شروع شده و با این حجم کار عمق آب در پای اسکله به منفی چهار می رسد.

وی گفت: با اتمام لایروبی، قایق های صیادی از جزر و مد در امان خواهند بود و با فروکش آب، دیگر قایق ها در گل فرو نمی روند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا