دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

دو کاتالیزور صنعت پتروشیمی فاش شد

دو کاتالیست تولید شده در یکی از شرکت ها با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصادی دانش بنیان ریاست جمهوری رونمایی شد.

به گزارش ای بی اس نیوز صبح امروز با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی از دو توانمندساز یکی از کسب و کارهای دانش بنیان رونمایی شد.

رونمایی از اولین تولید کاتالیزور تبدیل استیلن به جریان اتیلن (مبدل استیلن) ​​از برنامه های این مراسم بود.

کاتالیزور اکسید اتیلن یکی از مهم ترین و حساس ترین کاتالیزورهای گروه فلزات گرانبها است که در پتروشیمی های تولید اتیلن مورد استفاده قرار می گیرد.
80 درصد این کاتالیزور نقره است.

مصرف سالانه این کاتالیست در کشور حدود 200 تن است که از نظر قیمت تمام شده بیش از 60 میلیون یورو را نشان می دهد.

این شرکت به عنوان اولین تولید کننده این نوع کاتالیست موفق به راه اندازی خط تولید با ظرفیت 2 تن در روز شده است.

این کاتالیزور در پتروشیمی های گچساران، بندر امام، ایلام و امیرکبیر کاربرد دارد.

در حال حاضر به پتروشیمی گچساران صورتحساب می شود.

اولین تولید کاتالیست ایزومریزاسیون زایلن ها و اتیل بنزن به پارازایلن در پتروشیمی بوعلی سینا که در حال حاضر 76 تن کاتالیزور بارگیری شده است.

در این مراسم از فناوری تولید نفت کوره کم گوگرد مبتنی بر دانش فنی این شرکت رونمایی شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، محققان این شرکت دانش بنیان به دلیل تحریم‌ها تحقیقات گسترده‌ای در زمینه نانوکاتالیست‌ها انجام داده‌اند و این فعالیت‌ها باعث شده است تا اکثر شرکت‌ها و پالایشگاه‌های پتروشیمی کشور مانند پتروشیمی رازی یا پالایشگاه اراک از مزایای آن بهره‌مند شوند. محصولات این شرکت

پتروشیمی ماهشهر در یک سال نزدیک به هزار تن از یکی از کاتالیزورهای این شرکت را مصرف کرد.

کاتالیست نانوساختار هیدروژن زدایی (NR13)، کاتالیست نانوساختار تصفیه هیدروژن (HTR222LA)، کاتالیست نانوساختار ایزومریزاسیون (ISOC189) و کاتالیست نانوساختار معطرسازی (AHT25BS2) از جمله محصولات این شرکت هستند که گواهینامه مقیاس نانو را دریافت کرده اند.

مزیت اصلی این محصولات این است که حتی در شرایط تحریم و با قیمت های بالا، نیازی به واردات کاتالیزور از خارج از کشور نیست. این محصولات عملکرد بهتری نسبت به نمونه های مشابه و نمونه های اروپایی و آمریکایی دارند. حتی از نظر قیمت هم نسبت به نمونه های خارجی ارزانتر هستند.

کاربرد اصلی و کلیدی این کاتالیزورها در صنعت نفت و گاز است. نفت خام باید در برش های مختلف پالایش شود و یا فرآیندهای مختلفی روی برش های نفتی مختلف انجام شود و این شرکت برای هر فرآیند کاتالیزور مربوطه خود را نیز تولید کرده است.
کسب دانش فنی لازم برای تولید کاتالیزورهای کلیدی و استراتژیک صنعت نفت، دستیابی به راهکارهای موثر برای بهبود کیفیت محصول و حذف یا کاهش آلاینده های زیست محیطی، طراحی و مجوز واحدهای شیمیایی و پتروشیمی، تولید کاتالیست های Zieglernata در واحدهای پلیمری و صادرات محصولات استراتژیک. کاتالیزورهای صنعت نفت در کشورها این یکی از پروژه های آینده این شرکت است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *