ای بی اس نیوز/ هرمزگان معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: شرایط برای صادرات محصولات به کشورهای آفریقایی و آسیای میانه به ویژه چین فراهم شده است.
مهدی صفری در دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اعضای خانه صنعتگران کشور در بندرعباس که حول محور تولید ملی با محوریت صادرات به منظور رفع موانع تولید و بهبود تولید برگزار شد. صادرات محصولات ملی در وزارت امور خارجه با تاکید بر سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توجه به نماینده ویژه اقتصادی کشورهای آفریقایی و آسیای میانه، گفت: تولیدکنندگان داخلی اکنون فرصت دارند تا محصولات خود را به کشورهای آسیای میانه صادر کنند. ، آفریقا و شرق آسیا به خصوص چین بیمه کامل می باشد.
وی بیان کرد: اگرچه فضای صادرات به این کشورها در حال افزایش است، اما نیاز است بخش خصوصی در سفر به این کشورها از نیازهای خود آگاه باشد و مهمتر از آن صادرات محصولات باکیفیت باشد.
سفارتخانه های ایران وظیفه تضمین درآمد حاصل از فروش کالاهای صادراتی را بر عهده دارند
معاون اقتصادی معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تاکید کرد: تولیدکنندگان ملی صادرات محور که قصد فعالیت اقتصادی در کشورهای آفریقایی را دارند نگران درآمد نباشند چرا که در این زمینه سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران مسئولیت دارند. همکاری لازم برای تضمین درآمد حاصل از فروش کالاهای صادراتی و در این زمینه همکاری لازم با تولیدکنندگان و بازرگانان داخلی لازم است.
صفری افزود: برخی از مردم نگران کاهش صادرات به اروپا هستند در حالی که بزرگترین بازار مصرف و خریدار بسیاری از محصولات ایرانی به کشورهای پرجمعیت مانند چین، هند، روسیه، کشورهای قفقاز و اخیراً کشورهای آفریقایی مرتبط است. به این لیست و لازم است. تولیدکنندگان صادرات محور باید با سفر به این کشورها و آگاهی از نیازهای این کشورها در زمینه صادرات محصولات خود اقدام بیشتری انجام دهند و مطمئن باشید سفرای ما در این کشورها چه در زمینه بازاریابی و ورود به بازار، و یا در زمینه گارانتی و تسهیل فروش محصولات به آنها کمک خواهد کرد.
با ارائه مشاوره به هر سه قوه کشور، رابطه بین بخش خصوصی و دولت را تقویت می کنیم
سید علیرضا بنی هاشمی رئیس خانه صنعتگران کشور در این مراسم با تقدیر از توجه دولت و وزارت امور خارجه به حوزه های اقتصادی و معرفی این نهاد اقتصادی گفت: خانه صنعتگران متشکل از 16700 عضو فعال با 30 نفر است. -سابقه سال در تمام زمینه های صنعت، معدن و کشاورزی. بنگاه های اقتصادی با ایجاد کمیسیون ها و دفاتر مختلف در داخل و خارج از کشور فعال و مشغول بوده اند و تلاش داریم ضمن رایزنی و راهنمایی سه قوه، همکاری های بیشتر بین بخش خصوصی و دولت را دنبال کنیم.
وی افزود: خانه صنعتگران کشور در زمینه مشاوره، آموزش و همکاری در زمینه تولید و صادرات ظرفیت دارد و امیدواریم با همکاری معاونت محترم ریاست جمهوری مشکلات صادرکنندگان داخلی به حداقل برسد. دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه
به گزارش ای بی اس نیوز، رئیس مزون صنعتکاران با اشاره به اقدامات این نهاد برای حمایت از تولیدکنندگان صادرات محور، اظهار کرد: با تلاش های صورت گرفته، موفق به ایجاد شبکه مالی برای صادرکنندگان در برخی کشورها شده ایم و به لطف با باز شدن بازارهای آفریقا، ما آماده انجام تورهای اقتصادی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان ملی به کشورهای مختلف آفریقا هستیم.
بنی هاشمی در ادامه ضمن ابراز تاسف از تشکیل نشدن جدول اقتصادی مناطق آزاد در زمینه صادرات به سایر کشورها، خواستار پیگیری وزارت امور خارجه در این زمینه شد.
تعیین عوارض صادراتی محصولات بافتنی مردم را شوکه کرد
محمد پاینده، عضو کمیسیون روابط بین الملل اتاق صنعتگران کشور و رئیس اتاق صنعتگران استان هرمزگان نیز گفت: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، فعالان اقتصادی اولین خط سرباز در جنگ اقتصادی با دشمن هستند. از این رو انتظار می رود دولت از تولیدکنندگان صادرات محور به ویژه در حوزه کشاورزی حمایت و حمایت کند.
وی بیان کرد: تعیین عوارض صادراتی خالص محصولات در فصل برداشت بارها کشاورزان و صادرکنندگان هرمزگانی را در شوک فرو برده است و فعالان اقتصادی هر از چند گاهی با بخشنامه های جدیدی مواجه می شوند که عملا باعث کاهش صادرات شد.
پاینده گفت: از جنابعالی تقاضا داریم محدودیت های صادراتی محصولات کشاورزی را مشورت و رعایت کنند.
وی ادامه داد: در چنین شرایط اقتصادی از مسئولان مربوطه انتظار می رود که تجارت محصولات کشاورزی را تسهیل کنند.
رئیس خانه صنعتگران هرمزگان گفت: در حوزه های دیگر مانند صیادی، معدن، صنایع دستی مشکلاتی وجود دارد اما در حوزه کشاورزی بیشتر به چشم می خورد. ممنوعیت صادرات برخی محصولات در فصول خاص یکی از موانع صادرات در هرمزگان است که امید است این موانع برطرف شود.
در این نشست اقتصادی سایر اعضای اتاق صنعتگران کشور مشکلات و موانع صادرات از جمله کاهش صادرات بخش خصوصی به برخی کشورها، توجه دولت به سیاست صادرکنندگان دوجانبه اتباع و واردکنندگان خارجی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. ، نبود کشتی های یخچال دار بزرگ و تسهیل در برندسازی و کدگذاری محصولات صادراتی.
انتهای پیام