پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

آیا کشورهای عربی از نفت به عنوان سلاح در جنگ غزه استفاده می کنند؟

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از فایننشال تایمز، مشاور ارشد امنیت انرژی کاخ سفید گفت که مطمئن است تولیدکنندگان نفت عرب با وجود افزایش خشم علیه خشونت صهیونیست ها از نفت به عنوان سلاح استفاده نخواهند کرد. رژیم در غزه

آموس هوخشتاین گفت: سطح همکاری بین ایالات متحده و تولیدکنندگان خلیج فارس از جمله عربستان سعودی در دو سال گذشته بسیار قوی بوده است.

وی گفت: از زمانی که نفت به عنوان یک کالای تجاری معرفی شد، بارها از آن به عنوان سلاح استفاده شده است. به همین دلیل است که ما همچنان نگران این موضوع هستیم. اما من فکر نمی کنم این اتفاق بیفتد. دو جنگ فعال در جهان وجود دارد که یکی از سومین تولیدکننده بزرگ نفت جهان به نام روسیه را درگیر می کند و جنگ دیگری در خاورمیانه که موشک ها بر فراز مناطق نفت خیز پرواز می کنند، اما قیمت ها هنوز در پایین ترین سطح خود در یک سال گذشته است. “.

هوخشتاین ضمن تاکید بر مدیریت خوب بازار نفت گفت: همکاری تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در دو سال گذشته بسیار خوب بوده و به جلوگیری از شوک های انرژی کمک کرده است.

علیرغم اظهارات مشاور کاخ سفید، تحلیلگرانی که عربستان سعودی را به عنوان بزرگترین صادرکننده نفت جهان به خوبی می شناسند، تخمین می زنند که کاهش قیمت نفت به پایین ترین سطح در چهار ماه گذشته یعنی 77 دلار در هر بشکه و افزایش خشم اعضای اوپک از مسئله غزه می تواند آن گروه را به کاهش بیشتر عرضه نفت وادار کند.

انتظار می رود عربستان سعودی کاهش تولید داوطلبانه خود را در نشست بعدی اوپک پلاس در 26 نوامبر سال آینده یک میلیون بشکه تمدید کند. این میلیون بشکه در روز حدود 1 درصد از عرضه نفت جهان را تشکیل می دهد.

علیرغم فشارهای آمریکا، عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان به ائتلاف اوپک پلاس دستور داده است که از سال 2022 عرضه خود را کاهش دهد. به نظر می رسد بن سلمان قصد دارد بر بازار نفت تمرکز کند و نه جنگ بین حماس و رژیم صهیونیستی.

ریاض بارها تاکید کرده است که تصمیماتش بر اساس شرایط بازار و نه ملاحظات سیاسی اتخاذ می شود. عربستان سعودی به همراه سایر کشورهای عربی جنگ رژیم صهیونیستی علیه حماس در غزه را محکوم کرده و خواستار آتش بس موقت شده است.

این موضع عربستان و متحدانش آنها را در مقابل دولت بایدن که حامی سرسخت رژیم صهیونیستی است قرار داده است.

هوخشتاین درباره احتمال تمدید کاهش تولید اوپک پلاس یا اختلافات بین دولت بایدن و عربستان سعودی و سایر تولیدکنندگان نفت اظهار نظر نکرد، اما گفت: فکر می‌کنم با تولیدکنندگان آمریکایی، تولیدکنندگان در خاورمیانه و سایر مناطق به توافق رسیده‌ایم. از جهان. جهانی که محدودیتی برای قیمت نفت وجود دارد و افزایش قیمت بیش از این حد بر رشد اقتصاد جهانی و اقتصاد این کشورها تأثیر منفی خواهد گذاشت.

absnews43

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *