معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم حمایت از کشاورزان خرد تاکید می کند
ای بی اس نیوز/لرستان معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید از کشاورزان خرده پا حمایت کنیم چرا که آنها نقش حیاتی در تولید مواد غذایی و امنیت دارند.
علیرضا مهاجر امروز 3 آبان ماه در نشست مشترک با سید عماد شاهرخی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: لرستان یکی از استان های دارای ظرفیت کافی در زمینه کشاورزی و دامپروری کشور است که خوشبختانه ، در طول 2 سال گذشته با وجود خشکسالی های بعدی توانسته ایم تولید کنیم. این امر در لرستان بسیار چشمگیر بوده که نشان از مدیریت پیگیر و تلاش مستمر کشاورزان و کارگران لرستانی است.
وی یکی از موفقیت های خوب بخش کشاورزی لرستان را انتقال دانش و فناوری به مزارع دانست و با ترویج و توسعه ماشین آلات در مزارع می توان شاهد افزایش تولید و کشاورزی دانش بنیان بود.
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه توسعه افزایش تولید در مناطق دیم در لرستان در حال انجام است، افزود: یکی از برنامه های اصلی وزارت جهاد کشاورزی اجرای طرح افزایش تولید در لرستان است. زمین های خشک اراضی دیم که با توسعه آن در سراسر کشور منجر به راندمان بیشتر تولید و امنیت غذایی بیشتر خواهد شد. که لرستان در این زمینه نتایج خوبی کسب کرده است و امیدواریم با برنامه های مستمر و منسجم شاهد توسعه بیشتر این طرح در لرستان باشیم.
مهاجر خاطرنشان کرد: حدود 5.2 میلیون هکتار از اراضی دیم در سراسر کشور شامل گندم، جو، دانه های روغنی کاملیا، آفتابگردان، گلرنگ، گل همیشه بهار و حبوبات را در دستور کار ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قرار داده ایم. که امیدواریم در لرستان ستاد کشاورزی امسال که 370 هزار هکتار است، سطح تعهدات استان باشد؛ با توجه به توانمندی های مطلوبی که در لرستان وجود دارد، شاهد عملکرد مناسب و موثر در این حوزه باشیم.
وی به نقش کشاورزان خرده پا در امنیت غذایی کشور پرداخت و گفت: باید از کشاورزان خرده پا حمایت کنیم زیرا آنها در تولید و امنیت غذایی نقش حیاتی دارند و نباید در ارائه خدمات از آنها غافل شویم.
نماینده مردم جهاد کشاورزی در مجلس گفت: همه ما باید به سمت یکپارچه سازی زمین های کشاورزی حرکت کنیم تا از کوچک شدن زمین جلوگیری کنیم و بهره وری را افزایش دهیم.
🔻 مهاجر به توزیع سریع کود در بین ذینفعان اشاره کرد و افزود: فرآیند تولید و توزیع کود در بین کشاورزان مراحل مهمی دارد که این مراحل باید به طور دقیق و منظم در بین کشاورزان انجام شود. البته با استقرار سامانههای هوشمند در سراسر کشور توزیع دقیقتر و عادلانهتر کودها انجام میشود که بیتردید هر ساله خدمات و توزیع کود بهینه به کشاورزان ارائه میشود.
انتهای پیام