ارجاع بند مربوط به افزایش قیمت پروازهای خارجی به کمیسیون تلفیق برنامه لایحه
نمایندگان شورای اسلامی بار دیگر به کمیسیون تلفیق بند لایحه برنامه هفتم توسعه مبنی بر اخذ وجه معادل 10 یورو از مسافران پروازهای خارجی را به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.
به گزارش ای بی اس نیوز، در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه هفتم قانون برنامه توسعه، بند ت ماده 57 این لایحه را بررسی و ارجاع دادند. این بند به مجلس. کمیسیون تلفیق بار دیگر
در ماده 57 لایحه برنامه هفتم توسعه آمده است: وزارت راه و شهرسازی مجاز است:
1. به منظور افزایش کارایی و بهبود ارائه خدمات، ارتقای بهرهوری و کاهش هزینههای دولتی و چابکسازی در رابطه با واگذاری مدیریت فرودگاههای کشور از جمله فرودگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی به استثنای دولت. فرودگاه های متعلق به نیروهای مسلح با حفظ اموال دولتی و ارائه خدمات ناوبری هوایی و احترام به حقوق کارکنان بخش خصوصی و دولتی یا مشارکت های داخلی و خارجی با اولویت شرکت های هواپیمایی کشوری.
آیین نامه اجرایی این مصوبه به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
2. به منظور تامین مالی و توسعه زیرساخت ها و ارتقای سطح خدمات و افزایش تردد مسافر و بار و مدیریت بهینه فرودگاه ها، پذیرش سرمایه گذاری از بخش خصوصی یا با مشارکت سرمایه گذاران خارجی و اعطای حق استفاده از سایت سرمایه گذاری.
3. به منظور تامین منابع مالی برای اجرای طرح های عمرانی و ارتقای خدمات فرودگاهی در فرودگاه های بین المللی از مسافران پروازهای خارجی معادل ده (10) یورو به ازای هر مسافر به نرخ ETS که به تفکیک در بلیط و مسافران درخواست می شود آن را دریافت کنند. پروازهای زیارتی از این قاعده مستثنی هستند. مبلغ مذکور به شرکت های ارائه دهنده خدمات (شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و شرکت های خصوصی فعال موضوع این بند) پرداخت می شود.
4. تامین مالی خرید و اجاره هواپیما و بالگرد از منابع داخلی و خارجی در قالب تسهیلات برای شرکت های هواپیمایی ایرانی به طرق مختلف از جمله از طریق صندوق توسعه حمل و نقل و صندوق توسعه ملی. همچنین اعطای کمک اعتبار فنی توسط دولت در قالب بودجه سالانه در این خصوص جایز است.
تبصره – وزارت راه و شهرسازی به منظور تقویت حاکمیت ملی در ارائه خدمات حملونقل هوایی، توسعه پایدار ناوگان هوایی کشور، ارتقای رقابتپذیری در عرصههای منطقهای و بینالمللی و افزایش ایمنی پروازها اعلام کرده است. پیشنهاد اصلاح اساسنامه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را ارائه کرد. ایران (هما) باید حداکثر ظرف مدت سه ماه اقدام و به تصویب هیات وزیران برسد. وضعیت مصوب هیات وزیران پس از تصویب شورای اسلامی معتبر است.
انتهای پیام