در چنین شرایطی و با توجه به محدودیت های موجود در تامین برق از منابع تجدیدناپذیر، نیاز روزافزونی به سمت تولید برق از منابع تجدیدپذیر و تولید برق از نیروگاه های خورشیدی و در دستور کار قرار دادن نیروگاه های بادی وجود دارد. به طور جدی.
علی اکبر محرابیان – وزیر نیرو وعده داد که تابستان امسال مقرر شد 500 مگاوات ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر و بیش از 6 هزار مگاوات انرژی حرارتی به ظرفیت کشور اضافه شود. ما قیمت ها را افزایش خواهیم داد و از این مهم حمایت خواهیم کرد، مطمئناً به طرق مختلف از این صنعت برای توسعه بیشتر در کشور حمایت خواهیم کرد.
امروز ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر به 905 مگاوات رسیده است اما این یک درصد ظرفیت کل کشور است و طبق قانون باید به 5 درصد می رسیدیم. اگرچه در زمینه انرژی های تجدیدپذیر از دنیا عقب هستیم، اما در زمینه توسعه انرژی های تجدیدپذیر نویدهای خوشحال کننده ای شنیده می شود.
همچنین ظرفیت سیستمهای خورشیدی نصبشده در سازمانهای دولتی و موسسات عمومی غیردولتی پایتخت حدود دو مگاوات است که در این میان بانکهای ملی و شهرداری تهران بیشترین ظرفیت نصبشده را از بین 4000 نیروگاه دارند. سال تولید شده که معادل صرفه جویی 6086 بشکه ای نفت خام است.
علاوه بر این، تولید این میزان انرژی تجدیدپذیر باعث صرفه جویی 20 میلیون لیتری آب در ماه و همچنین صرفه جویی 26 میلیون مترمکعبی معادل گاز طبیعی در مصرف سوخت های فسیلی شد.
بر اساس آخرین آمار توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر، میزان برق تولیدی از منابع پاک در پایان دی ماه امسال به 7365 میلیون کیلووات ساعت رسید که منجر به تخلیه 59 هزار تن گازهای گلخانه ای و 0.4 هزار تن گاز محلی شد. . آلاینده ها تا پایان ژانویه
absnews
به گزارش ای بی اس نیوز، در حال حاضر در ایران تنها یک درصد از برق کشور از انرژی های تجدیدپذیر تامین می شود و از سوی دیگر بیش از ۹۰ درصد برق کشور از منابع تجدید ناپذیر تامین می شود. وضعیتی به قدری غیرقابل قبول که پیامدهای زیست محیطی مانند آلودگی هوا تنها یکی از دغدغه های آن است.
این رقم معادل جلوگیری از انتشار 2617 تن دی اکسید کربن و مزایای حاصل از آن معادل کاشت بیش از 60000 درخت 10 ساله است.
در حال حاضر تعداد ژنراتورهای تجدیدپذیر مشترک (محدود به ظرفیت انشعاب) در پایان دی ماه به ۶۲۵۹ واحد با ظرفیت کل ۷۳۵۴۶ کیلووات رسید. مجموع ظرفیت انرژی خورشیدی کشور در پایان دی ماه با خروجی 455.5 مگاوات به 50.38 درصد و کل ظرفیت انرژی بادی با خروجی 310.2 مگاوات 34.31 درصد است.
وضعیت انرژی های تجدیدپذیر در پایتخت نیز حاکی از آن است که در حال حاضر حدود 230 نیروگاه خورشیدی در تهران فعال و 33 نیروگاه با ظرفیت تولید حدود 2 مگاوات (در مجموع) نیز در حال بهره برداری هستند. تاکنون سه مگاوات برق خورشیدی در کنار توسعه انرژی های تجدیدپذیر و بهره برداری از دو مگاوات اضافی در پایتخت نصب شده است.
به گفته وی، دولت فعلی ایران برای افزایش 10 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر برنامه چهار ساله دارد.بازار توسعه انرژی های تجدیدپذیر ایران با تکیه بر پتانسیل بالای انرژی های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی، بادی، زیست توده و زمین گرمایی در دراز مدت مدت، اصطلاح. قراردادهای مدت معین با نرخ تشویقی، بازار بسیار جذاب این برای سرمایه گذاران است.
همچنین زیست توده با تولید 10.56 مگاوات تنها 1.17 درصد، آب های کوچک با تولید 104.7 مگاوات سهم 11.58 درصد و تلفات حرارتی با تولید 4 مگاوات سهم 0.44 درصد را دارند.
نوشته های مرتبط:
- تراکنش های برق در بورس انرژی از 1 درصد به 60 درصد…
- "ایران و برجام" در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل
- طرح بازنشستگی نیروگاه های بازنشسته در دولت سیزدهم/…
- گامهای استوار دولت سیزدهم برای رفع مشکلات کشور
- انرژی زمین گرمایی چیست؟ از نحوه تولید و استخراج تا کاربردها
- ایران با ساخت نیروگاه خورشیدی 4500 مگاواتی تا پیک…