سایر موضوعات

با هرگونه تخلف در زمینه تامین و توزیع لاستیک قاطعانه برخورد شود

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده در بخشنامه‌ای خطاب به مدیران کل استان‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اتحادیه‌ها و اتاق شرکت‌ها را در دستور کار مدیران کل استان‌ها قرار داد. در راستای کنترل توزیع لاستیک بر کنترل و نظارت دقیق بر قیمت رسمی فروش لاستیک ارائه شده توسط نمایندگی ها و نمایندگی های فروش تاکید کرده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، حسین فرهیدزاده در بخشنامه مذکور، طرح نظارتی تشدید بازرسی و نظارت بر بازار تایر و لزوم نظارت و نظارت مستمر بر بازار تایر خودرو را به نهادهای امنیتی سراسر کشور ابلاغ کرد. به عنوان رسیدگی قاطع به تخلفات در زنجیره تامین و توزیع محصول مذکور.

بر اساس اعلام سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، رئیس این سازمان در خصوص این اطلاعیه اعلام کرد: با توجه به دریافت گزارشات کمبود مداوم و قیمت بالای لاستیک در استان ها و البته با عنایت به قرار گرفتن انواع لاستیک خودرو در فهرست موضوعات اولویت دار نظارتی و تاثیر آن بر خدمات حمل و نقل، این بخشنامه با عنوان تشدید بازرسی و نظارت بر بازار لاستیک ابلاغ شد. . “.

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در تشریح محتوای این بخشنامه خاطرنشان کرد: استقرار مستمر بازرسان در واحدهای تولیدی تایر استان‌های مربوطه برای کنترل تولید، توزیع و موجودی روزانه انواع لاستیک و مواد اولیه است. مواد و همچنین فرآیند ورود و خروج لاستیک های تولیدی در دستور کار ادارات قرار دارد. کلیه صنعت، معدن و تجارت در استان های کشور واقع شده است. نظارت دقیق بر حجم تولید و توزیع بنگاه های تولیدی توسط بازرسان مقیم و مطابقت آن با حجم تولید و فروش اعلامی بنگاه ها در سامانه کلی معاملات نیز پیگیری می شود.

فرهیدزاده تاکید کرد: بررسی میزان ورود و کنترل روند خروج مستمر اقلام از انبارها بر اساس برگه خروج کالا، برخورد قانونی در موارد احتکار و عدم عرضه (مطابق با مواد 4 و 7 دولت) کد تحریم). و ماده 60 قانون نظام صنفی، شناسایی انبارهای غیررسمی و الزام به توزیع آنها در شبکه تعیین شده و انجام گشت‌های بازرسی مشترک دوره‌ای ویژه در انبارهای اصلی استان مورد تاکید قرار گرفت.

حداکثر استفاده از ظرفیت اتحادیه ها و اتاق های شرکت ها برای کنترل توزیع لاستیک

این معاون وزیر صلح بر استفاده حداکثری از ظرفیت اتحادیه ها و اتاق اصناف برای نظارت بر توزیع لاستیک، کنترل و نظارت جدی بر قیمت فروش رسمی لاستیک های عرضه شده توسط نمایندگی های فروش و بازرگانی تاکید کرد و اعلام کرد: نظارت بر رعایت قوانین صدور فاکتورهای معتبر توسط نمایندگی های توزیع. نظارت بر رعایت درج واضح و مشهود قیمت مصرف کننده در نقاط توزیع و اطلاع رسانی مناسب به واحدهای توزیع اعم از قیمت، ارائه خدمات پس از فروش، صدور فاکتور، تعیین قیمت محصولات و غیره در خصوص رعایت حقوق مصرف کننده و موارد دیگر. ، مورد بررسی قرار گرفته و روال ها در این راستا در حال حرکت است.

وی افزود: رسیدگی به گزارش ها و شکایات واصله از مردم، انجام بازرسی های مشترک از اپراتورها و عرضه کنندگان لاستیک در بازار، تشکیل فوری پرونده های تخلف و ارسال آن به اداره کل تعزیرات حکومتی (جهت بررسی و نظارت تا پایان) در اولویت قرار گیرد. نتیجه حاصل می شود). قرار داده شده

فروشندگان لاستیک که توزیع کننده واحدهای تولیدی نیستند موظفند به قیمتی معادل قیمت مصوب بفروشند. در غیر این صورت فاکتورهای خرید آنها بررسی می شود و در صورت نداشتن فاکتور خرید و احراز تخلف گران فروشی، مطابق موازین قانونی با آنها برخورد می شود.فرهیدزاده تصریح کرد: لاستیک فروشانی که عامل توزیع واحد تولیدی نیستند موظف به فروش به قیمت مصوب هستند. در غیر این صورت فاکتورهای خرید آنها بررسی می شود و در صورت نداشتن فاکتور خرید و احراز تخلف گران فروشی طبق موازین قانونی با آنها برخورد می شود.

رئیس سازمان حمایت خاطرنشان کرد: کنترل عرضه و موجودی لاستیک های کمبود در استان، گزارش فوری موارد به دفاتر تخصصی وزارتخانه و کنترل ثبت اطلاعات خرید و فروش لاستیک توسط نمایندگان. از شرکت ها و عمده فروشان در سیستم بازرگانی از جمله موارد اولویت دار در این طرح نظارت و بازرسی است.

عضو کارگروه تنظیم بازار ضمن تاکید بر اینکه لاستیک یکی از اقلام مشمول احتکار است، خاطرنشان کرد: بنابراین با توافق مقام ذی صلاح این محصول را به صورت عمده نگهداری و به قصد گران فروشی یا ضرر از فروش آن خودداری کنید. این شرکت احتکار محسوب می شود و با متخلفان برابر ماده 4 قانون تعزیرات حکومتی و ماده 60 قانون نظام صنفی برخورد خواهد شد.

فرهید زاده تصریح کرد: به منظور حفظ حقوق مصرف کنندگان و ناامن سازی فضا برای سودجویان، بازرسان سرویس حراست استان موظفند از تمامی توانمندی های موجود و استفاده از آمار و اطلاعات سامانه های موجود مانند سامانه بازرگانی و سامانه انبارها و مراکز نگهداری استفاده کنند. ضمن تشدید اقدامات نظارتی و بازرسی در سطح عرضه (الویت دادن به انبارها و نمایندگی های اصلی توزیع لاستیک خودرو)، رصد دقیق شرایط بازار و اتخاذ تدابیر عاجل و موثر در برابر تخلفات راستی آزمایی با هدف اطمینان از تداوم عرضه کالا. در طول زنجیره تولید و توزیع، بر اساس نیازهای تقاضا عمل کنید.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا