نیاز به ایجاد پایگاه داده و به اشتراک گذاری آن در بین سازمان های حمایتی برای کمک به نیازمندان
«عبدالمجید رحمانی» معاون رفاهی و مشارکت های اجتماعی سازمان بهزیستی، خدمات و مشارکت های اجتماعی در گفت وگو با خبرنگار رکنا به نقل از ایلنا، در خصوص اقدامات معاون رفاهی و مشارکت های اجتماعی این سازمان سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی گفت: با توجه به رویکرد مدیریت شهری در حوزه مشارکت های مردمی و مسئولیت اجتماعی و نگاهی که مجموعه مدیریت شهری به این موضوع داشته است، از ابتدای سال تاکنون، معاون رئیس جمهور شروع به تشکیل کمپین هایی به نام نذر یاری کرد که در ماه مبارک رمضان و نوروز با برپایی سفره های افطاری و اطعام نیازمندان انجام می شد.
وی با اشاره به کمپین آزادی زنان زندانی جرایم غیرعمد گفت: این کمپین ها از ابتدای سال ادامه دارد. در خصوص مسئولیت بنگاه های اقتصادی حضور دبیرخانه مسئولیت شهرداری تهران در نمایشگاه شهر آفتاب و تعامل با بنگاه ها و بنگاه های اقتصادی تا بتوانیم از ظرفیت بنگاه های اقتصادی برای رفع مشکلات و مشکلات استفاده کنیم.مسائل شهر تهران .
معاون رفاهی و مشارکت های اجتماعی سازمان بهزیستی، خدمات و مشارکت های اجتماعی گفت: کالاهایی که به نیازمندان شهر تهران اهدا شد در مجموع حدود 30 میلیارد تومان در اختیار گروه ها، سازمان ها و گروه های جهادی قرار گرفت. در شهر تهران باید در اختیار افراد نیازمندی قرار گیرد که از طریق این گروه ها و سازمان ها شناسایی می شوند.
رحمانی با اشاره به گروه خیرین در مناطق شهرداری تهران گفت: در حوزه شهرداری تهران گروهی از خیرین داریم که این اقدامات به صورت مستمر رصد می شود و این اقدامات با توجه به فصول و مناسبتی که داریم انجام می شود. برای مثال قبل از ما مثلا در مورد بازگشایی کمپین لوازم التحریر توسط مدارس با مشارکت مناطق و سایر گروه ها اجرا می شود تا بتوانیم لوازم تحریر را برای شروع سال تحصیلی به نیازمندان شناسایی شده تحویل دهیم.
وی در خصوص کمپین آزادی زندانیان زن که تاکنون چند نفر آزاد شده اند، گفت: بر اساس آماری که ستاد دیه و سازمان زندان های استان تهران در اختیار ما قرار داده است، 80 زندانی جرایم غیرعمد داریم. آزادسازی حدود 40 میلیارد تومان هم بود البته باید از طریق این کمپین چه در ستاد دیه و چه در مناطق به تعداد نهایی آزادگان دست پیدا کنیم. در مجموع اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده است. در این راستا با ستاد دیه استان تهران، سازمان زندان ها و انجمن حمایت از خانواده زندانیان همکاری داشتیم. اسامی این زنان و میزان بدهی آنها توسط این سازمان ها شناسایی و به ما ارائه شد. این کمپین در ابتدای سال راه اندازی شد و همچنان در مناطق پیگیری می شود. مثلا چند روز پیش فردی خیر با این کمپین مبلغ 40 میلیون تومان به ستاد دیه کمک کرد تا برای آزادی این زندانیان استفاده شود.
معاون رفاهی و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بنیاد و مدیریت شهری ما باید مجموعه تسهیل گر باشد. در واقع سعی می کنیم واسطه ای بین نیازمندان و افراد توانمند باشیم و بتوانیم بستری را برای گروه هایی که توان مالی و توانایی ارائه خدمات دیگر را دارند ایجاد کنیم. توان گره گشایی از جامعه هدف محروم و نیازمند شهر تهران. باشگاه داوطلبان سلامت یکی دیگر از اقدامات ما است: پزشکان و متخصصان داوطلب برای ارائه خدمات به نیازمندان از این طریق اعلام آمادگی کرده اند و ما نیز از این ظرفیت استفاده می کنیم. همچنین در زمینه مجریان ازدواج، مشاورانی تربیت می کنیم تا بتوانند در مناطق و محلات ازدواج پایدار را واسطه کنند.
رحمانی با تاکید بر اینکه این خدمات به نیازمندان شهر ارائه می شود، گفت: جامعه هدف سازمان حفاظت اجتماعی شهرداری تهران، آسیب دیدگان و آسیب پذیران و گام بعدی مردم نیازمند تهران هستند. ، خدمات به سایر شهروندان ارائه خواهد شد.
وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر این است که خدماتی را که ارائه می دهیم بر اساس دو اقدام هم افزایی ارائه دهندگان خدمات و ایجاد بانک اطلاعاتی مشترک ساماندهی کنیم. در واقع اگر گروه هایی از ارائه دهندگان خدمات مانند کمیته امداد ستاد اجرایی بنیاد علوی و … اطلاعات ما را در یک سامانه مشخص به اشتراک بگذارند، می توانیم به جامعه هدف شناسایی شده تری خدمات ارائه دهیم و با این کار، در عین حال کار کنیم. جلوگیری و عدالت در ارائه خدمات ایجاد خواهد شد.
معاون مددکاری اجتماعی و مشارکت های اجتماعی سازمان مددکاری، خدمات و مشارکت های اجتماعی تاکید کرد: در واقع هنوز آن طور که باید این اتفاق نیفتاده است. در واقع نهادهای حمایتی در ستاد حضور دارند اما اگر هم اقداماتی باشد کافی نیست و باید هم افزایی ایجاد کرد. به نظر می رسد همه مجموعه ها آماده این هم افزایی هستند اما باید با جدیت بیشتری به آن پرداخت تا نتیجه آن برای مردم به ویژه نیازمندان ملموس تر باشد.