ای بی اس نیوز/ سیستان و بلوچستان وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 90 درصد از 500 واحد معدنی سیستان و بلوچستان به نیروهای بومی واگذار شده است که ابتکار و توسعه بسیار خوبی از سوی نظام و دولت جمهوری اسلامی است. ایران به سمت این استان
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از فرمانداری، عباس علی آبادی عصر پنجشنبه در جلسه شورای عالی معدن سیستان و بلوچستان اظهار کرد: علاوه بر تقویت روند اصلاحی واگذاری به نیروهای بومی، برای واحدهای بزرگ باید از نیروهای متخصص استفاده شود. و سرمایه گذاری های بزرگ، زیرا فارغ التحصیلان محلی زیادی وجود دارد. در حوزه معدن در سیستان بلوچستان افرادی داریم که وارد کار تخصصی و فوق تخصصی شده اند.
وی ادامه داد: از آنجایی که سیستان و بلوچستان با خشکسالی مواجه است، باید مشارکت مردم در قالب سهام و … برای ورود و سرمایه گذاری در حوزه وسیع معدنی شمال و جنوب این استان تضمین شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: هدف از ایجاد کارخانه خط لوله در سیستان و بلوچستان تکمیل پروژه انتقال آب دریای عرب بوده است و پس از اتمام این پروژه پیشنهاد میشود اندازه لولهها تغییر کند. که در تمامی شهرها و پروژه ها قابل استفاده بوده و حتی می توانند مبنای صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس باشند.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: همه مدیران موظف به همکاری در طرح انتقال آب دریای عرب هستند، اخیراً گلایه ای مبنی بر سوخت در این طرح مطرح شده است، برای اجرای طرح روندی ایجاد نکنید.
محمد کرمی گفت: همه باید همکاری جدی داشته باشند تا طرح انتقال آب دریای عرب به واقعیت تبدیل شود و مردم از آن بهره مند شوند.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای قابلیت های بسیار قابل توجهی در بخش معدن است. باید با مشورت دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت نسبت به این استان به تسریع کار معدنی کمک کنیم. ما از زمین شناسی می خواهیم که بیشتر حضور داشته باشد و روی آن کار کند. «ما مناطق بیشتری برای توسعه بیشتر در این استان داریم.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: از نظر تجارت تعدادی بازارچه محلی در مرز داریم. در این راستا بر سر 10 بازار با پاکستان به توافق رسیده ایم که تاکنون سه بازار آن احداث شده است. بازارچههای رسمی و پایانههای مرزی که با کشورهای پاکستان، افغانستان و افغانستان در حال بحث دریایی است. آسیای میانه را در حوزه تجارت ارتقا خواهیم داد و از این ظرفیت استفاده خواهیم کرد.
وی بیان کرد: اقتصاد دریایی، توانمندی های ساحلی، باغات میوه های گرمسیری، کشاورزی و دامپروری از دیگر توانمندی های بکر سیستان بلوچستان است که سرمایه گذاری و استفاده از این فرصت ها می تواند گام مهمی در توسعه این استان باشد.
انتهای پیام