وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از 200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم اما در 10 سال گذشته حتی یک ریال برای نگهداری این راه ها اختصاص نیافته است و این سوال خطرناکی است.
ای بی اس نیوز/ خوزستان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مرگ 17 هزار نفر در جاده های کشور شبیه به آمار کرونا است، گفت: در 10 سال گذشته حتی یک ریال به نگهداری راه های آسفالته کشور اختصاص پیدا نکرده است.
قاسمی گفت: آمار تلفات جاده ای این کشور چیزی شبیه به آمار کرونا است و این آمار بسیار زیاد است و باید کاهش یابد. این یک سوال فرا نهادی است و تنها به شهرسازی و وظایف راهداری اشاره نمی کند.
طی 10 سال گذشته هیچ ریالی برای تعمیر و نگهداری راه ها اختصاص نیافته است
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نامه ای خطاب به رئیس جمهور برای همکاری همه دستگاه های کشور برای کاهش آمار تصادفات و فوتی ها در جاده ها، گفت: 17 هزار کشته در جاده های کشور نیازمند حمایت ملی هستند. و همه دستگاه ها باید برای رسیدن به این رقم تلاش کنند.» کاهش.
وزیر راه و شهرسازی گفت: عمر خودروهای دنیا به هیچ وجه با عمر خودروهایی که در محورهای کشورمان تردد می کنند قابل مقایسه نیست. خودروهای 40 ساله در جاده های کشور تردد می کنند و می تواند حادثه خیز باشد.
absnews
وی ادامه داد: برخی شهرها پرجمعیت هستند و امروز باید معابر دو خطه داشته باشند و سایر معابر تک خطه پاسخگوی ترافیک آن شهرها نیستند. نیاز به منابع دارد و منابع فعلی راه و شهرسازی اصلا مناسب نیست اما امیدواریم بتوانیم مشکلات را به نحوی حل کنیم.
قاسمی با اشاره به وجود حدود 3000 نقطه حادثه خیز در کشور افزود: نتوانسته ایم راه ها را حفظ کنیم و نمی توانیم آن ها را نگهداری کنیم و این مشکل در آمار تصادفات تاثیری ندارد. قرار است حل مشکل نقاط حادثه خیز کشور را در اولویت قرار دهیم و منابعی را برای آن در نظر گرفته ایم.
رستم قاسمی در جلسه کمیسیون ایمنی راه های کشور که امروز 25 بهمن ماه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: امروز تنها مسئول جان یک نفر در کشور هستیم که نباید اتفاق بیفتد.
قاسمی گفت: بسیاری از خودروهای سواری از جمله مینی بوس و اتوبوس در کشور تاریخ مصرف گذشته است اما خودروهای 30 و 40 ساله در جاده ها تردد می کنند.
وزیر راه و شهرسازی گفت: بحث هایی در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل وجود دارد اما تاکنون اقدام عملی و جدی در این زمینه انجام نشده است و این ناوگان باید نوسازی شود.
وی با بیان اینکه برای افراد متخلف باید جرایم سنگین در نظر گرفته شود، افزود: موضوع سامانه ها باید در دستور کار سازمان راهداری قرار گیرد تا بتوانیم از ابزارهایی استفاده کنیم که بتوانیم تصادفات را کاهش دهیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: آمار تصادفات در کشور غیرمعمول و برای کشور غیرقابل قبول است و باید راهکارهای لازم برای پیشگیری از این معضل در دستور کار قرار گیرد تا شاهد چنین آمار بالایی از تصادفات در کشور باشیم. ” نباشیم.
وی با اشاره به تصادف زنجیره ای در محور رامهرمز – بهبهان گفت: برخی از محورها دو رشته هستند اما گاهی تصادفاتی رخ می دهد و در این راستا ابزار آلاتی نیاز است که امیدواریم بتوانیم آن را تامین کنیم. امیدواریم بتوانیم این موضوعات را در سطح کشور پیگیری کنیم تا بتوانیم آمار تصادفات سالانه را کاهش دهیم.
قاسمی خطاب به رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در بحث سامانه های کنترلی مانند سپهتن باید هر گونه همکاری لازم بین این سازمان و پلیس ایجاد شود تا این سامانه های کنترلی به سرعت اجرا شده و از بروز حوادث خاص جلوگیری شود.
وی گفت: جاده، خودرو و کارگر سه عامل تصادفات در کشور هستند.