چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

صادرات محصولات ساخت ایران به اروپا

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان صنعت نفت جدید هستند و اکنون این شرکت ها برای تولید محصولات منحصر به فرد وارد شده اند، گفت: اخیرا جلسه ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. و در این جلسه مقرر شد کارگروه مشترکی جهت بررسی مسائل و ارائه آن به مسئولین جهت پیگیری تشکیل شود.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت درباره وضعیت تولید 10 قلم کالای کلیدی صنعت نفت گفت: سهم تولید داخلی این کالاها اکنون به 80 درصد رسیده است.

ثقفی گفت: موضوعی که در سند راهبردی مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شده بسیار مهم است. وی گفت: امیدواریم این سند راهبردی عملیاتی شود و دستخوش تغییراتی از سوی دولت های مختلف نشود تا تکمیل شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر میانگین ظرفیت تولیدی‌های OEM در صنعت نفت 50 درصد است، گفت: برخی واحدها در حال حاضر تعطیل و برخی دیگر با ظرفیت کامل مشغول به کار هستند.

ثقفی در خصوص تعامل جدید دولت با صنعت نفت گفت: پس از ورود وزیر نفت و دیدار با وی بر حمایت از تولید ملی تاکید شد اما در ماه های اخیر هیچ چیز جدیدی برای افزایش تولید نرسیده است. ظرفیت”. البته دولت برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی حمایت بیشتری کرده است و امیدواریم اثر این حمایت ها از سال 1401 احساس شود.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت درباره تاثیر حذف ارز ترجیحی بر تولیدکنندگان تجهیزات در صنعت نفت گفت: این اقدام بر قیمت تمام شده تاثیر می گذارد زیرا برخی از مواد اولیه خام ما وارداتی است اما به طور کلی چند ارزی پیامدهای مثبتی دارد.”

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفت: محصولات تولیدی در صنعت نفت به سطح استانداردی رسیده است که نیازهای ملی را برآورده می کند و اگر قرار است صادرات را سرلوحه کار خود قرار دهیم باید استانداردها را تقویت کنیم. برخی از محصولات ما اکنون به کشورهای اروپایی ارسال می شود و از آنجا با برند برخی کشورها از جمله آلمان مجددا صادر می شود.

وی با اشاره به دیدار رهبران با فعالان اقتصادی گفت: آنها از تصمیم گیری و اجرای قانون به نفع ساخت داخل گلایه داشتند و به طور خاص به صنعت خودرو و لوازم خانگی اشاره کردند. مقام معظم رهبری به تدوین برنامه راهبردی صنعت اشاره و تاکید کردند که حمایت ها باید هدفمند باشد.

وی در خصوص صادرات نیز گفت: ظرفیت برای توسعه وجود دارد، اما باید برخی استانداردها را تغییر دهیم، اما در مجموع شرایط فعلی نشان دهنده ظرفیت بالا در این حوزه است.

ثقفی درباره امضای تفاهم نامه با چین و روسیه و تاثیر آن بر تولیدکنندگان صنعت نفت گفت: هنوز مشخص نیست این تفاهم نامه چگونه است و جزئیات آن اعلام نشده است. این قابل قبول نیست، راهکاری که ما پیشنهاد دادیم این بود که تشکل ها هم به نوعی مشارکت کنند.

به گزارش ای بی اس نیوز، احسان ثقفی امروز در نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر ظرفیت تولید و صادرات تجهیزات صنعت نفت، اظهار کرد: در حال حاضر 50 درصد ظرفیت عملیاتی است اما امکان افزایش تولید به دو عدد وجود دارد. و در صورت اقتضای شرایط اقتصادی برنامه توسعه را تعریف کنید.

absnews

ثقفی با تاکید بر اینکه سیاست اصلی وزارت نفت دولت سیزدهم استفاده از تجهیزات داخلی است، گفت: البته قراردادهایی که در این دولت منعقد می شود تا عملیاتی شدن زمان بر است.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به تاثیر مثبت یا منفی توافق احتمالی در مذاکرات وین بر تولیدکنندگان تجهیزات صنعت نفت، گفت: قطعا آسیب خواهیم دید.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *