اخبار اقتصادی روز

باقرزاده: افزایش مالیات سیگار باعث کاهش مصرف دخانیات می شود

وی خاطرنشان کرد: کپی الکترونیکی و پرونده های الکترونیکی نیز مورد توجه قرار گرفت. کمیسیون مشترک همچنین با حذف ارز ترجیحی به دلیل نداشتن زیرساخت برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی مخالفت کرد. در سال های آینده باید سیستم مشترکی ایجاد شود تا تمامی سایت ها و پرتال ها و سامانه های نظارتی مرتبط با دارو و تجهیزات پزشکی به هم متصل شوند تا در سال آینده کارهای بیشتری انجام شود و به دنبال آن یارانه ها به دست مصرف کننده واقعی و قاچاق برسد. حذف شده.

به گفته وی، نگاه خوبی به اورژانس و بودجه هلال احمر در ردیف ها و کمک های بلاعوض دیده شده است تا هلال احمر بتواند انبارهای خالی خود را پر کند و اورژانس نیز تجهیزات خود را تامین کند و خدمات خوبی به مردم ارائه دهد. .

absnews

به گزارش ای بی اس نیوز، علی اصغر باقرزاده در نشست خبری با تشریح مصوبات کمیسیون تلفیق حوزه سلامت، گفت: بخش قابل توجهی از بودجه سال آینده مربوط به حوزه سلامت است که از جمله آن بحث تعرفه خدمات پرستاری است. که سال هاست تصویب شده است.» اما به دلایلی منابع او تامین نشد. در کمیسیون تلفیق بیش از 5000 میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص داده ایم.

وی در خصوص مصوبات کمیسیون تلفیق در مورد جمعیت جوانان گفت: در این بخش به موضوع ناباروری و ناباروری توجه ویژه ای شده است که می تواند به قانون جمعیت جوانان کمک کند. یک خط جدید نیز در این بخش ظاهر می شود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به یکی دیگر از قوانین مالیاتی به عنوان مالیات بر سیگار اشاره کرد و گفت: منابع خوبی از مالیات بر سیگار به بودجه اضافه می شود، دولت پیش بینی کرده است این مبلغ 2300 میلیارد تومان باشد. کمیسیون آن را به 18500 میلیارد تومان رساند. البته ما به دنبال منابع صرف نبودیم، بلکه به دنبال الگویی بودیم که با افزایش مالیات، مصرف دخانیات را کاهش دهد.

یکی از اعضای هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 گفت: با افزایش مالیات بر سیگار در آینده به دنبال کاهش مصرف دخانیات در کشور هستیم.

وی با اشاره به تصمیم کمیسیون تلفیق مبنی بر ایجاد خانه بهداشت در مناطق محروم با هدف محرومیت زدایی، گفت: ماندگاری پزشکان در مناطق محروم موضوع بسیار مهمی است. ما در بودجه سالانه تصویب کردیم که پزشکان مناطق معاف از مالیات از مالیات معاف شوند یا اعضای هیأت علمی تمام وقت جغرافیایی 10 درصد مالیات بدون مطب پرداخت کنند. این گامی برای پزشکان است که در مناطق محروم و در بخش دولتی خدمت کنند.

وی افزود: تشکیل صندوق بیماران صعب العلاج و بیماران نادر و سرطانی مصوب و 25 هزار میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده است. 20 هزار میلیارد تومان این تسهیلات 4 درصد قرض الحسنه و 5 هزار میلیارد تومان وام بلاعوض است. این صندوق باید در اختیار نیازمندان و محرومان قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *