چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

به تولید مسکن در خوزستان توجهی نمی شود

فرشید پورحاجت در گفت وگو با ای بی اس نیوز، شایعه کاهش اعضای انجمن صنفی مسکن سازان خوزستان را تکذیب کرد و گفت: همچنان فعال هستیم، اما به نظر می رسد با شرایط فعلی کلانشهر اهواز و خوزستان. سرمایه گذاران مسکن در استان خوزستان ملاقات خواهیم کرد.

ای بی اس نیوز/ خوزستان رئیس انجمن انبوه سازان خوزستان گفت: در استان خوزستان به تولید مسکن توجهی نمی شود و محتمل ترین خروجی این شرایط تورم بازار مسکن خواهد بود.

آیا عوارض شهرداری دو تا سه برابر افزایش می یابد؟

رئیس اتحادیه انبوه سازان مسکن خوزستان گفت: شنیده ایم عوارض شهرداری حدود دو تا سه برابر است. علیرغم اینکه بودجه کشور در فضای کاملا شفاف به مجلس شورای اسلامی ارائه می شود و اخیراً معاون رئیس جمهور بخشنامه ای مبنی بر اینکه فعالیت های اقتصادی باید با مشورت ذی نفعان و فعالان خصوصی انجام شود، متاسفانه دسترسی نداریم. به نظرات در ما عوارض شهرداری نداریم.

absnews

مسائل تولید سفال ادامه دارد

رئیس انجمن انبوه سازان مسکن خوزستان با بیان اینکه شرایط سختی را برای حوزه مسکن در استان خوزستان پیش بینی می کنیم، گفت: با لایحه عوارضی که شورای شهر در دستور کار خود قرار داده است، بی شک شاهد قیمت گذاری خواهیم بود. افزایش و تورم در بخش مسکن در سال آینده. و به نظر می رسد که قیمت های متفاوتی در سال آینده داشته باشیم.

رئیس اتحادیه انبوه سازان مسکن خوزستان، افزایش قیمت مسکن در سال آینده را محتمل ترین گزینه دانست. .

وی ادامه داد: بدون شک در شرایطی که تولید مسکن در شهر اهواز با توجه به قوانین و مقررات وضع شده توجیه اقتصادی ندارد، بخش خصوصی برای تامین هزینه های خود باید متحمل شود. بخش خصوصی قادر به حمایت از این ضرب در دو به سه نیست.

وی ادامه داد: افزایش قیمت مصالح ساختمانی، عوارض ساخت و ساز و افزایش دستمزدها در سال آینده با توجه به شرایط فعلی بازار مسکن، شرایط تورمی و افزایش قیمت ها را در این حوزه رقم خواهد زد. به نظر می رسد با وجود تمایل باطنی بخش خصوصی و رکود در بازار مسکن، در سال آینده افزایش قیمت مسکن داشته باشیم.

پورحاجت گفت: علیرغم اینکه شهردار اهواز درباره افزایش عوارض شهرداری صحبت کرده بود، اما متاسفانه شنیده ای در این خصوص وجود ندارد. افزایش قیمت عوارض پروانه ساختمانی به صورت زنجیره ای بر تمامی سطوح تاثیر می گذارد و بنابراین نمی توان میزان افزایش قیمت مسکن را پیش بینی کرد.

وی ادامه داد: این موضوع با سیاست های موجود در کشور مغایرت دارد و در این راستا انتظار داریم مجمع نمایندگان خوزستان به عنوان یک نهاد ناظر به این موضوع رسیدگی کند و بر وضعیت کشور نظارت کند.

پورحاجت در خصوص کمبود سفال در بازار گفت: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص مصرف گاز در کارخانه ها، تولید سفال متوقف شده است اما این موضوع از سوی نمایندگان مجلس در حال پیگیری است. وی ادامه داد: متأسفانه سفال بسیار گران شده است و در کشور ما وقتی کالایی گران می شود، کاهش قیمت آن بسیار سخت می شود.

وی افزود: معمولا در بهمن ماه عوارض شهرداری و لایحه بودجه تقدیم شوراهای شهرداری می شود و اهواز نیز از این قاعده مستثنی نیست و با توجه به افزایش قیمت عوارض شهرداری شرایط بسیار سختی را برای ساخت مسکن در سال آینده شاهد خواهیم بود. بود.

وی افزود: مجلس قانونی به نام جهش تولید مسکن را تصویب کرد که ارتباط مستقیمی با حوزه ساخت و ساز دارد. بر این اساس، نمایندگان با حسن نیت قصد افزایش تولید مسکن در کشور و به تبع آن ایجاد کنترل قیمت و ثبات در حوزه مسکن را داشتند. رئیس جمهور در دوره کوتاه ریاست جمهوری خود بارها اعلام کرده است که اولویت مسکن دولت مشخص است اما آنچه در اهواز به وجود می آید با دستورات و سیاست ها مغایرت دارد. بالادست بخش مسکن است.

توافق برجام تاثیری بر قیمت مسکن ندارد

رئیس اتحادیه انبوه سازان مسکن خوزستان با اشاره به شرایط برجام و تاثیر آن بر مسکن، افزود: حتی اگر توافقی در این زمینه صورت گیرد، تاثیر چندانی بر مسکن و قیمت آن نخواهد داشت. زیرا بخش مسکن یکی از اقتصادهای درون زا است و در داخل کشور شکل گرفته و ارتباط خارجی ندارد.

پورحاجت گفت: به تولید مسکن در استان خوزستان توجهی نمی شود و محتمل ترین خروجی این شرایط تورم در بازار مسکن خواهد بود. تورم جدیدی در حوزه مدیریت شهری در اهواز وجود دارد که تنها مختص ساخت و ساز نیست، بلکه همه واحدهای مرتبط با مدیریت شهری را نیز شامل می شود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *