بررسی بیشتر گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص جزییات لایحه برنامه هفتم توسعه در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی است.
سومین جلسه علنی شورای اسلامی برای بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه امروز (سه شنبه) به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.
نمایندگان شورای اسلامی روز گذشته طرح کلی قانون برنامه هفتم توسعه را تصویب کردند و بررسی جزییات این لایحه را آغاز کردند.
جلسات علنی این هفته مجلس در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می شود.
در ابتدای این جلسه محمدباقر قالیباف، رئیس شورای اسلامی، پیش بینی تشکیل شورای راهبری برنامه هفتم توسعه وی از ترکیب شورای اسلامی و دولت برای نظارت بر اجرای این برنامه خبر داد.
تائیدیه
نمایندگان شورای اسلامی شهر در جلسه امروز تصمیمات ذیل را اتخاذ کردند:
با تصویب بند ب ماده 3 لایحهبه دولت اجازه داد تا بدهی خود و شرکت ملی نفت ایران به صندوق توسعه ملی در رابطه با انعقاد قرارداد با این صندوق در زمینه اکتشاف، توسعه، استخراج، تولید، فروش و صادرات نفت و گاز را تسویه کند. ، با اولویت مناطق جدید یا مشترک.
با تصویب بندهای «پ» و «ت» ماده 3 لایحهوزارت امور اقتصادی و دارایی را ملزم به فراهم آوردن بستری برای سرمایه گذاری عمومی در پروژه های با بهره وری بالا و ارزآوری کرد.
با تصویب بند (ب) بند 4 لایحهدولت مجبور شد نرخ سود بازرگانی واردات را براساس سیاستهای تجاری و صنعتی کشور بازنگری کند.
با تصویب بند (پ) ماده 4 لایحهمسئولان وزارت امنیت موظفند بسترهای لازم را برای ایجاد، توسعه و حمایت از بنگاه های واسطه صادراتی خصوصی، دولتی، غیردولتی و تعاونی فراهم کنند.
با تایید بند (ت) ماده 4 لایحهمجلس سازوکاری برای جلوگیری از اظهار بیش از حد در واردات و کم اظهاری در صادرات کالا ایجاد کرد.
اطلاعیه
حجت الاسلام علیرضا سلیمی در تذکر شفاهی گفت: بسیاری از قوانین دائمی در برنامه هفتم وضع یا لغو یا محدود شد. از رئیس شورای اسلامی تقاضا دارم هر جا قوانین دائمی در این برنامه محدود یا لغو می شود، مفاد برنامه هفتم توسعه را اجرا کند. به این ترتیب دیگر با تضاد مواجه نخواهیم شد.
محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر سلیمی گفت: اگر موضوعی در جریان بررسی برنامه هفتم توسعه تصویب شود، دستور بازنگری برای آن تنظیم می شود و در صورت وجود قانون دائمی، مصوبه جایگزین دائمی می شود. قانون و به مدت پنج سال به دستور مصوب برنامه اجرا می شود.
ادامه بده….