معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از تشدید ارتباط با عرضه کنندگان محصولات دخانی قاچاق در بازار خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمدمهدی برادران گفت: تمامی واحدهای پخش عمده و خرد موظف به فروش انواع محصولات دخانی با شناسه کالا هستند. همچنین اتحادیه های عرضه کننده محصولات دخانی یکی از اولویت های ایجاد صندوق فروشگاهی هستند.
باید بگویم؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت طرح مبارزه با قاچاق کالا را از 24 فروردین ماه سال گذشته در حوزه لوازم یدکی خودرو آغاز کرد. لوازم یدکی خودرو، لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، پوشاک و دخانیات پنج اولویت اصلی طرح وزارت صنعت، معدن و تجارت برای مبارزه با قاچاق است. همچنین خردادماه سال گذشته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از آغاز مرحله سوم مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی با محوریت دخانیات بازاری خبر داد.
در بخش دخانیات گزارش ها حاکی از آن است که 80 تا 85 درصد بازار در اختیار برندهای ملی و قانونی و 15 تا 20 درصد در دست کالاهای قاچاق است. علاوه بر این، مصرف سیگار 80 میلیارد نخ در سال تخمین زده می شود.
اما شایان ذکر است که بر اساس آمار، سیگار سهم قابل توجهی از کالاهای قاچاق کشف شده را تشکیل می دهد. به این ترتیب در سال گذشته 5 هزار و 748 فقره قاچاق کالا به ارزش بیش از 9 هزار میلیارد تومان به ثبت رسیده است که بیشترین موارد مربوط به کالاهای دخانی با 37 درصد، مواد غذایی با 20 درصد و لوازم آرایشی و بهداشتی با 16 درصد بوده است. و در نهایت خودرو و قطعات یدکی با سهم 7 درصدی.
انتهای پیام