اما لایههای دیگر یعنی فقرا (کارمندان)، میلیونرها (تجار، کشاورزان و صنعتگران) نیز زیرساختها و بخشهای نظارتی، تجاری و اقتصادی فضای مجازی هستند که البته باید در چارچوب سیاستها و سیاستها عمل کنند. اقدامات شهر مجازی و این نباید مثلاً حزب حاکم از ضرورت شبکه ملی اطلاعات صحبت کند و وزارت ارتباطات به عنوان بخشی از مجازی سرنوشت، کار دیگری انجام دهد. آخرین گروه از مدینه فاضله مجازی مجاهدین هستند که معادل مجازی آنها ناظران و نگهبانان مبادی ورودی و خروجی کشور از جمله نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات و پلیس فتا هستند. ، و غیره.
در مدینه فاضله مجازی، تخیلات عمومی در عرصه فضای مجازی تحت هدایت حاکم مدینه و بهترین ها قرار دارد و فضای مجازی به عنوان عالم خیال در مسیر عقل و عقلانیت و ساختار سامان یافته است. و معماری فضای مجازی و الگوریتم های ارتباط شبکه ای رسانه های اجتماعی و پیام رسان ها و همچنین خدمات و تولید محتوا، توزیع هایی هستند که به معنای عقل مصرف می شوند، نه توهم.
برای توسعه فناوریهای مختلف، باید نگاه خام و غیرسیستماتیک فناوری را کنار بگذاریم و توسعه آن را به ارتباط منسجم آن با عناصر اجتماعی پیوند دهیم. تخصص، خلاقیت و نوآوری در تولید فنآوریهای جدید، فرآیندی است که در آن متخصصان فنآوری باید فناوریهای منطبق با ارزشها، نیازها و اولویتهای جامعه محلی را بازاندیشی و طراحی کنند. الگویی برای مقابله و توسعه فناوری در کشور بر اساس اصول، اهداف و شاخص های اسلام ایرانی و نیازهای بومی است.
درباره این فایل بیشتر بدانید:
در این لایه مشخص است که ما ضعیف هستیم و نیازمند تشکیل ذوالسانه مجازی توانمند هستیم و باید روی موضوعات و ادبیات خدماتی و تولید محتوا متناسب با ادبیات معارف اسلامی از طریق فضایل مجازی و فضایل مجازی کار جدی صورت گیرد. ارائه شده در ذوالسانه مجازی; زیرا افاضل و ذوالسنه کسانی هستند که در خدمت اولین رئیس مدینه به سعادت اخروی اهل مدینه توجه دارند. همچنین باید در نظر داشته باشیم که این کار مستلزم قانون گذاری و سیاست گذاری در زمینه آماده سازی و ایجاد زیرساخت ها، فناوری، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و غیره است. به عنوان مثال، در صورت عدم وجود سرویس محتوای مناسب، تولید محتوای مفید به درستی انجام نمی شود و از سوی دیگر به دلیل قدرت بخش دولتی و خصوصی در فضای مجازی و منحصر به فرد بودن دولت در تبلیغ منوها و همچنین نیاز به منطق اقتصادی و مدل کسب و کار و کار برای هر دو بخش دولتی و خصوصی برای تنظیم سیاست ها و ساختار اقتصادی کشور مورد نیاز است تا بخش خصوصی و عمومی بتوانند خدمات لازم برای تولید و توزیع محتوا را طراحی و توسعه دهند. توسط ذوالسانه
همچنین وظیفه ایدهپردازی، سیاستگذاری، پیشنهادات و مشورت با حاکم فضای مجازی را بر عهده دارند و اساساً این فرآیند باید با رصد وضعیت و تحولات موجود در عرصه ملی و بینالمللی فضای مجازی و تحلیل روندها و با درک سناریوهای احتمالی انجام شود. در آینده نیز با توجه به اینکه بهترین معرف عقل کلی مدینه هستند، وظیفه دارند عقلانیت را در جامعه مجازی توسعه دهند و این امر با آموزش و جهت گیری کوتوله مجازی انجام می شود. ذوالسنه مبلغان، شاعران، هنرمندان، نویسندگان و هرکسی است که اصول و قوانین مدینه فاضله را در سطوح مختلف ترویج می کند و ذهن مردم مدینه را تصفیه می کند. با این قیاس، کوتوله های مجازی شامل تولیدکنندگان خدمات و محتوا، مربیان سواد و فرهنگ مجازی، افراد مشهور و غیره می شوند. در سه بخش عمومی، دولتی و خصوصی.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز “فایل حاکمیت فضای مجازی» ; یکی از اهداف عالی اسلام رسیدن به مدینه فاضله برای تحقق زندگی طیبه، پرداخت قسط و عدل و اجرای احکام الهی است و مانند فضای واقعی مدینه فاضله لازم است، در فضای مجازی نیز مدینه فاضله ضروری است. یک ضرورت انکارناپذیر و اولین قدم برای تحقق یک مدینه فاضله مجازی، شناسایی ساختارهای آن است. بنا بر مبانی فلسفه اسلامی، ساختار مدینه فاضله مجازی به گونه ای است که دارای اقشار و گروه های مختلفی است. اقشار مدینه فاضله مجازی، مانند مدینه فاضله واقعی، حاکم مدینه، اشراف، ذوالسنه، مقدرات، مالیان و مجاهدان و عموم مردم هستند. بهترین های این شهر عالمان و فقها و هرکسی است که در حکمت نظری و عملی صاحب نظر باشد و اصول و قوانین مدینه فاضله را متصور باشد.
absnews
طبیعی است که برای داشتن خدمات فناورانه منطبق با فرهنگ و محتوای اسلامی و ایرانی، خلاقیت در ساختارهای خدماتی ضروری است. زیرا ساختارها و الگوریتمهای ارتباطی خدمات غیربومی فرهنگ خاص خود و ارزشهای سرزمین خود را دارند و طبیعتاً میتوانند از الگوی ابزارسازی اولیه و فرعی رویکرد فناوری انتقادی و خدمات طراحی با رویکرد فرهنگ اسلامی و ایرانی استفاده کنند. با خلاقیت و نوآوری .
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز