ایمنی بدنه شناورهای صیادی زیر نظر مستقیم سازمان های بندری و موسسات طبقه بندی
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: ایمنی شناورهای صیادی زیر نظر مستقیم و دقیق سازمان بنادر و نهادهای طبقه بندی انجام می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی فراهینی فراهانی – مدیرکل دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی – با اشاره به اهمیت ویژه ایمنی شناورهای صیادی، تصریح کرد: ایمنی بدنه شناورهای صیادی متکی بر طرحهای ساخت و ساز، تحت قوانین سختگیرانه است. و نظارت مستقیم بر نهادهای بندری و سازمان دریانوردی و طبقه بندی، تاییدیه داده می شود تا حرکت آنها در دریا با توجه به مسافت ناوبری که گاهی یک تا دو مایل دریایی می باشد با امنیت کامل انجام شود.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: سازمان بنادر وظیفه حفاظت از جان مردم در دریا را بر عهده دارد و به همین منظور نظارت بر روند ساخت قایق های صیادی را به منظور حفظ جان و ایمنی انجام داده است. از ماهیگیران
وی با بیان اینکه موضوع تعیین قدرت موتور آنها توسط سازمان شیلات تعیین می شود، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی نیز بر تردد ایمن شناورهای صیادی در آب های ساحلی از کشور نظارت دارد.
فراهانی با اشاره به اینکه وجود نیروی رانشی که به قایق های صیادی اجازه می دهد با حداقل سرعت مطمئن تردد ایمن کنند، یکی از موارد مربوط به ایمنی قایق ها است، گفت: این موضوع توسط سازمان شیلات ایران برای ایمنی قایق های صیادی تعیین می شود. . در موضوعات مختلف ماهیگیری
به گزارش ای بی اس نیوز، سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: تردد این نوع قایق ها به منظور جلوگیری از تردد در دریای مواج و در صورت وقوع حادثه امداد و نجات حداکثر در فاصله 2 مایلی از ساحل صورت می گیرد. قایقران و قایق ها را می توان به راحتی انجام داد.
انتهای پیام