وی یادآور شد: خوشبختانه در دهه گذشته قابلیت های ویژه ای در توسعه گردشگری دریایی و رونق سفرهای بین المللی بین بنادر ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عرب فراهم شده است و فروش بین المللی نیز افزایش یافته و سرمایه گذاران ایرانی همچنین اقدامات ارزنده ای برای خرید کشتی های مسافربری استاندارد انجام داده اند.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، حسین عباس نژاد اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی در سال های اخیر به منظور رونق مسافران دریایی بین المللی و کسب و کار پایدار در این حوزه، پایانه های مسافری دریایی مناسب در بنادر خاص به ویژه بندر بوشهر راه اندازی شده است. و بندر خرمشهر.
وی در عین حال ادامه می دهد: اما چند سالی است که به دنبال تحول در تخصیص سوخت و اعمال سهمیه، نرخ سوخت مورد نیاز کشتی های مسافربری در سفرهای بین المللی با نرخ آزاد (بدون یارانه) محاسبه می شود. این امر باعث افزایش هزینههای ناوگان مسافربری دریایی شد و در نتیجه به دلیل ناکارآمدی اقتصادی برای افزایش قیمت بلیت، باعث کاهش شدید این سفرها شد.
عباس نژاد گفت: در مرحله اول و طی پیگیری های اخیر وزیر راه و شهرسازی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، سازمان بنادر و استانداری از سوی دولت سیستان و بلوچستان و وزارت نفت، وزیر نفت منصوب شد چابهار کمک های لازم را به عمان با نرخ یارانه ای ارائه کرد.
وی افزود: طی مکاتبات متعددی که از وزارت نفت به منظور حمایت از توسعه دریایی و اشتغالزایی در استان های ساحلی و رونق بنگاه های پایدار در زمینه حمل و نقل بین المللی مسافر و گردشگری دریایی و ایجاد انگیزه در بخش خصوصی در استان های ساحلی صورت گرفت. وضعیت فعلی.» قیمت سوخت کشتی های مسافربری مورد نیاز برای سفرهای بین المللی در سفرهای بین المللی با نرخ آزاد (بدون یارانه) محاسبه می شود. سوخت مورد نیاز برای هر سفر با نرخ یارانه ای و 20 درصد به نرخ پناهگاه محاسبه و تخصیص می یابد.
سرپرست معاونت دریانوردی ابراز امیدواری کرد با کمک وزارت نفت سوخت یارانه ای به کشتی هایی که در سایر خطوط کشتیرانی مسافری بین المللی مشغول فعالیت هستند، تامین شود.
absnews