معاون تجهیز و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی هدف از ساخت چنین تجهیزاتی را کمک به افزایش ضریب موفقیت و رشد کسب و کارها دانست و ادامه داد: سقف این تجهیزات در کلان شهرها 400 میلیون تومان و 250 میلیون تومان است. تومان در شهرهای دیگر و کارمزد آن 4 درصد است. نصب به مدت یک سال است، اما اگر شرکت ها به اهداف توسعه از پیش تعیین شده خود برسند، می توان آن را برای دو سال تمدید کرد.
absnews
ذوالفقاری به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: بنگاه های دانش بنیان مستقر در خارج از استان تهران می توانند با مراجعه به سامانه غزل صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور کمک به این شرکت ها با هدف اخذ ودیعه مسکن در محل نصب قرض الحسنه، سپرده ای در محل کار در نظر گرفت، افزود: این تسهیلات. شامل شرکت هایی می شود که قصد توسعه فعالیت خود را دارند و صندوق نوآوری 70 درصد مبلغ ضمانت وام مسکن شرکت های کاندید را تامین می کند.
معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه وام مسکن به شرکت های دانش بنیان خارج از استان تهران خبر داد.
به گفته وی، طی دو سال گذشته به ۲۱۱ بنگاه دانش بنیان در کشور بیش از ۶۶ میلیارد تومان بابت این تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش ای بی اس نیوزدکتر روحالله ذوالفقاری با اعلام این خبر گفت: کسبوکارهای دانشبنیان برای کار و فعالیت نیازمند فضای اداری و کارگاهی هستند، اما شرکتهای نوپا به دلایل مختلف نیازمند اجاره فضای اداری یا کارگاهی هستند. اعتبارات رهنی این فضاها به ویژه در شهرهای بزرگ و در سالهای اول ایجاد کسبوکار، رشد کسبوکار را کند میکند و کارآفرینان را وادار میکند به جای تخصیص منابع مالی به فعالیتهای اصلی و خلاقانه، برای نیروی کار هزینه کنند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز