سخنگوی سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق گفت: با توجه به شرایط اقتصادی که بر نرخ سرمایهگذاری ریالی تأثیر گذاشته است، بنا به درخواست بسیاری از سرمایهگذاران، از ماده 12، قراردادهای ارزی با سرمایهگذارانی که باید مناقصه میکردند، منعقد میکردند. تبادل
به گزارش ای بی اس نیوز، جعفر محمدنژاد در جمع خبرنگاران گفت: مدل قرارداد قبلی بر اساس ماده 61 با توجه به محدودیت منابع مالی دولت قابل حفظ نیست، زیرا تامین مالی ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر که تنها از محل هزینه قبوض برق تامین می شود، امکان پذیر است اما کافی نیست، گفت: به همین دلیل برای تامین مالی خرید تضمینی برق از نیروگاه های تجدیدپذیر در دولت فعلی تصمیم گرفته ایم از مبنای ماده 12 قانون رفع موانع تولید استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه بنا به درخواست بسیاری از سرمایه گذاران، با توجه به شرایط اقتصادی که بر نرخ ریالی سرمایه گذاری تاثیر گذاشته بود، قراردادهای ارزی را با سرمایه گذارانی که قرار بود در مناقصه شرکت کنند مبادله کردیم، گفت: تصویب 4 هزار مگاوات برای ساخت انرژی های تجدیدپذیر. نیروگاه ها از شورای عالی اقتصاد اخذ شد و شناسایی ساخت و سازها، نحوه اتصال به شبکه و کلیه جزئیات مربوطه بررسی شد.
به گفته سخنگوی سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق، دلیل تمدید یک ساله این مسیر این بوده است که سرمایه گذاران به دنبال ضمانت از سوی دولت مرکزی هستند تا بدانند به موقع پرداختی خود را دریافت خواهند کرد. خوشبختانه از ابتدای سال با پیگیری های انجام شده، دولت متعهد شد که این تضمین را به همه سرمایه گذاران بدهد تا در صورت عدم انجام تعهدات وزارت نفت با پرداخت منابع سوخت صرفه جویی شده، دولت این موارد را انجام دهد. مبلغ پرداختی.
انتهای پیام