شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

خزریان: استاندارد آرد سبوس دار برای انواع نان های سنتی تعیین شده است

سخنگوی کمیسیون 90 مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرف سه ماه آینده استاندارد آرد سبوس دار انواع نان های سنتی تدوین می شود، گفت: در این جلسه مقرر شد روش پخت نان سبوس دار و قیمت های متفاوت آرد و نان سبوس دار شود. تولیدکنندگان توسط وزارتخانه های جهاد کشاورزی کشور تعیین می شود. و سکوت مشخص می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، علی خدریان در تشریح جلسه کمیسیون اصل 90 شورای اسلامی در خصوص افزایش کیفیت غنی سازی نان و بررسی عملکرد دستگاه های مرتبط با زنجیره ارزش نان، گفت: این جلسه با حضور مدیر عامل شرکت برگزار شد. شرکت بازرگانی دولتی، مقامات ارشد وزارتخانه های جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و اقتصاد و مرکز پژوهش های مجلس حضور داشتند.

وی تصریح کرد: نان پرمصرف ترین اقلام سبد خانوار ایرانی است و کیفیت آن به طور مستقیم بر سلامت خانواده تاثیر می گذارد. تأثیر مصرف نان سبوس‌دار در پیشگیری از بیماری‌های مختلف از جمله مشکلات قلبی عروقی، دیابت و مشکلات گوارشی در مطالعات متعددی به اثبات رسیده است، اما با وجود این مشکلات، در بسیاری از کارخانه‌های کشور سبوس از آرد جدا می‌شود. این آرد ارزش غذایی بسیار کمی دارد.

خضریان ادامه داد: در همین راستا به منظور ارتقای سلامت خانوار و کاهش هزینه های بخش تبدیل، کمیسیون اصلی 90 به موضوع افزایش دسترسی مردم به نان سبوس دار در ایران و اصلاح استاندارد کاهش صدا پرداخت. درصد آردهای سنتی با استفاده از ظرفیت کنترل آن. پیگیری سوالات خاصی را برای پایان دادن به روند ضعیف فعلی مطرح کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: افزایش کیفیت غنی سازی و کاهش ضایعات نان و رفع مضرات مصرف خانگی نان سفید و بررسی نهادهای عملکردی مسئول نان. زنجیره ارزش و ارتقای بهره وری از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که در آن نمایندگان اتحادیه های صنفی و مراکز تحقیقاتی به بیان نظرات خود پرداختند.

خزریان گفت: مقرر شد استاندارد آرد سبوس دار شامل سبوس و جوانه گندم و همچنین درصد رطوبت انواع نان های سنتی توسط سازمان ملی استاندارد ظرف مدت سه ماه تدوین شود و یک تا سه آسیاب ها تولید کننده آرد سبوس دار خواهند بود. در تمام استان ها باید با هماهنگی وزارت اقتصاد و دارایی توسط شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی حمایت شود. همچنین وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سایر ادارات ذیربط باید ظرف مدت دو ماه دستور پخت نان سبوس‌دار را تنظیم کنند و نرخ متفاوتی برای تولیدکننده آرد و نان سبوس‌دار توسط وزارت‌های جهاد کشور تعیین شود. . ، کشاورزی و صلح.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *