به گزارش ایلنا، دیدار حجت الاسلام محمد محدی دادستان کل کشور با اندرو مایکل آنگ، مدیرکل آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری و حسن بابایی، رئیس سازمان جهانی مالکیت فکری و اسناد و املاک کشور ، امروز سه شنبه 21 شهریور انجام شد.
در این نشست حجت الاسلام والمسلمین محمد محدی، دادستان کل کشور ضمن خیرمقدم به اندرو مایکل آنگ، مدیر آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) گفت: از زحمات و تلاش های قدردانی می کنم. رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و همکارانش.
وی گفت: مالکیت معنوی در سنت و آداب و رسوم ما جایگاه ویژه ای دارد. در واقع مالکیت فکری و معنوی یک اصل و یک حق برای همه افرادی است که به نحوی موفق به تولید یا اختراع چیزی شده اند.
دادستان کل کشور افزود: مالکیت فکری فرصتی است برای کسانی که اندیشه و اندیشه دارند و می خواهند اندیشه و اندیشه خود را در اختیار کشور و جامعه جهانی قرار دهند.
حجت الاسلام محمد محدی سعادت و سعادت بشریت را در همکاری فکری و احترام به افکار یکدیگر دانست و گفت: ایران کشوری متنوع و سرشار از اندیشه و منابع طبیعی و محصولات متنوع است. به طوری که تقریبا تمام نیازهای جمعیت در داخل کشور تهیه و تولید می شود.
دادستان کل کشور همچنین تفکیک قوا در ایران را مورد تاکید قرار داد و گفت: از نظر حاکمیتی و تشکیلاتی، تفکیک قوا در ایران حاکم است. البته نیروهای ایرانی با وجود اینکه مستقل از یکدیگر هستند، برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی با یکدیگر همکاری و تعامل دارند. به طوری که دستگاه قضایی خود را حامی دولت در انجام وظایف به ویژه در رشد اقتصادی کشور و حمایت از تولیدات فکری و معنوی اشخاص حقیقی و حقوقی می داند.
وی تاکید کرد: در چارچوب قانون و وظایف خود از اقدامات سازمان ثبت اسناد و سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) برای ثبت محصولات ایرانی حمایت خواهیم کرد و در صورت نیاز از حمایت قانونی خود خواهیم داشت. .
حجت الاسلام و المسلمین موحدی گفت: از شما و سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO) انتظار داریم که هر جا حقوق شهروندان ایرانی در حوزه مالکیت معنوی و معنوی در خارج از ایران وجود دارد، از آنها حمایت کنید.
دادستان کل کشور در پایان گفت: امیدوارم در ایران لحظات خوبی را سپری کرده و در انجام ماموریت خود موفق باشید. همچنین امیدواریم نتایج این مسائل تسریع شود.
بابایی: ثبت جهانی برند احسان باعث رشد محصولات مشتری در بازارهای جهانی شد
در این دیدار حسن بابایی ضمن تشکر از دادستان کل کشور گفت: WIPO به عنوان یکی از آژانس های تخصصی سازمان ملل متحد در زمینه حفاظت از مالکیت معنوی فعالیت می کند و سازمان ثبت به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران مستقر است. قانون مصوب 86 به عنوان نماینده ایران. در waipo است. در سال های اخیر همکاری ها و اقدامات مشترکی بین ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران انجام شده است.
وی افزود: در دو حوزه یکی موضوع ثبت علامت تجاری جمعی احسان بود که محصول کمیته امداد بود و این علامت تجاری با حمایت سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسید و دیگری مربوط به حوزه فرش ایرانی بود که در آن ثبت شد. تحت علامت تجاری جمعی Cop ثبت شد. ثبت این دو محصول باعث رونق صادرات در هر دو حوزه شده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: پس از ثبت جهانی برند احسان شاهد رشد و حضور چند برابری محصولات مشتریان در بازارهای جهانی بوده ایم.
بابایی گفت: از روز جمعه پذیرای مدیرعامل آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) و هیئت همراه وی بودیم. آنها سه روز کار فشرده در خراسان رضوی داشتند و جلسات فشرده ای با اعضای مجلس داشتند. بازرگانی و تولیدکنندگان و صادرکنندگان زعفران در خراسان رضوی. اگر خدا بخواهد. در زمینه زعفران از بحث خام فروشی و فروش محصولات به نام کشورهای مختلف از جمله اسپانیا فاصله بگیریم و زعفران ایرانی را با برند ایرانی صادر کنیم. به بازارهای جهانی
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: امروز و فردا مدیرعامل آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) جلسات مختلفی برگزار می کند و عمدتاً موضوع پسته ایران مورد بررسی قرار می گیرد. ظهر امروز با معاون فناوری رئیس جمهور، فعالان اقتصادی و مدیران شرکت های دانش بنیان دیدار خواهند کرد.
وی ادامه داد: امیدواریم حضور مدیرعامل آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران موجب تسریع در ثبت علائم تجاری محصولات ایرانی شود تا بتوانیم صادرات و حضور سال را افزایش دهیم. این را مقام معظم رهبری به عنوان رشد تولید مطرح کردند تا محصولات ایرانی در این دو حوزه وجود داشته باشد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: البته پروژه های دیگری از جمله زیلوی میبد یزد و خرمی پیارم را نیز در دستور کار قرار داده ایم و امیدواریم با حمایت و مساعدت وایپو، صادرات و حضور ایرانیان صورت گیرد. محصولات بیش از گذشته در بازارهای جهانی حضور خواهند داشت.
بابایی بیان کرد: نقش WIPO در سال های اخیر بسیار موثر بوده و بسیار حامی کشورهای در حال توسعه بوده است. سال گذشته نمایشگاه فرش ایران در کنار اجلاس سالانه WIPO در خراسان برگزار شد. رضوي، مدير آسيا و اقيانوسيه سازمان جهاني مالكيت فكري (WIPO) قول داد كه در نشست 2024 شاهد عرضه محصولات زعفران و پسته باشيم. کنار مجمع
وی افزود: مسلما قوه قضائیه آمادگی کامل برای حمایت از تولید و ایجاد فرصت های صادراتی را خواهد داشت.
در این دیدار، اندرو مایکل آنگ، مدیر آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) با ابراز خرسندی از دیدار با دادستان کل کشور گفت: از رئیس سازمان ثبت اسناد و سازمان ثبت اسناد تشکر می کنم. همکاران این سازمان از تمامی اقدامات و همکاری هایی که برای برگزاری این رویداد انجام شد و از اقداماتی که تاکنون در مشهد انجام داده اند قدردانی می کنم.
وی افزود: برنامه ریزی دقیقی برای تمرکز روی محصول زعفران داشتیم. امیدواریم بتوانیم این طرح ها را به سایر حوزه ها نیز تعمیم دهیم و همکاری با سایر محصولات و حوزه ها ادامه داشته باشد زیرا نقش مالکیت معنوی در توسعه اقتصادی نقشی انکارناپذیر است.
مدیرکل آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) گفت: تمام تلاش خود را برای حمایت از فعالان اقتصادی، مبتکران و تولیدکنندگان اقتصادی انجام می دهیم، زیرا ایران یکی از کشورهای مهم در چارچوب سازمان WIPO است.
آنگ گفت: هدف اصلی سازمان جهانی مالکیت فکری با توجه به شعارش این است که مالکیت معنوی برای همه و در همه جا باشد. در گذشته مالکیت معنوی منحصراً متعلق به فعالان قوه قضائیه بود و وکلا در این حوزه فعالیت بیشتری داشتند. اما تمام تلاش ما بر این است که مالکیت معنوی و حقوق مربوط به مالکیت معنوی را برای محققان و دانشمندان فراهم کنیم تا بتوانند علم موجود را به قدرت تجاری سازی ایده ها و فرآیندها تبدیل کنند.
وی ادامه داد: ما مالکیت فکری را موضوع مهمی برای جوامع بومی می دانیم و بحث نشانه های جغرافیایی مطرح است و نشانه های جغرافیایی را یکی از قدرتمندترین ابزارها در حوزه مالکیت فکری می دانیم. مالکیت معنوی در این حوزه به جوامع روستایی و بومی، کشاورزان و تولیدکنندگان کمک می کند تا محصولات خود را به نمایش بگذارند و این موضوع قطعا به رشد اقتصاد کمک می کند.
مدیر آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) گفت: مالکیت فکری به دنبال ایجاد و افزایش ارزش کالاهاست و با افزایش تعداد کالاها به دنبال افزایش ارزش واقعی کالاها هستیم، به همین دلیل است که فکری اموال در حوزه بازاریابی قرار دارد: به دنبال تقویت این حوزه است و از آنجایی که بحث ضمانت اجرا نیز مطرح می شود اجرای حقوق می تواند مستقیماً به نقش قوه قضائیه مرتبط باشد.
آنگ بیان کرد: به دنبال تقویت این موضوعات هستیم تا هیچ فرد، جامعه و کشوری نتواند بر دارایی جوامع دیگر احقاق حق کند، به همین دلیل مسائل مربوط به تشریفات و ضمانت اجرا یکی از ابزارهای موثر در این زمینه است.
وی ادامه داد: تجربه ای که در مشهد داشتم حاکی از آن است که کارآفرینان بسیار با انگیزه و موفقی در صنعت زعفران در آن شهر وجود داشته اند و دغدغه آنها این بوده که با وجود میزان تولید و صادرات زعفران در کشور، چرا اقتصاد کمی وجود دارد. مشارکت؟ او متعهد است که همه این موارد را به همکاری ای که می توانیم با یکدیگر داشته باشیم مرتبط کند.