وی افزود: در شهر جدید پرند نیز شاهد این مشکل بودیم. بسیاری از ساکنان شهر را ترک کرده اند. در واقع آنها موافقت کردند که به یک واحد مسکونی کوچکتر در حومه تهران نقل مکان کنند، اما از نقل مکان به مناطق خاصی از شهر جدید پرند خودداری کردند. مهمترین دلیل این مهاجرت ضعف خدمات روبنایی بود.
وی افزود: اما در شهر جدید اندیشه که به دلیل فاصله کمتر با کلانشهر تهران هزینه حمل و نقل کمتری دارد، سال ها پیش این شهر از نظر جمعیتی رونق داشت.
کارشناس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: بخش زیادی از خانه های ساخته شده در پروژه های قبلی اکنون خالی از سکنه است، حتی در شهر قدیم هشتگرد فشار مضاعف داریم و شهر جدید n نمی تواند بازی کند. نقش در این
محمدرضا عبدلی در گفت وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری ای بی اس نیوز در خصوص طرح ساخت بیش از 600 هزار واحدی در طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: اگر بتوانیم زیرساخت های لازم از جمله حمل و نقل به شهرهای جدید را فراهم کنیم، می توانیم مردم را جذب کنیم. این شهرها برنامه مسکن امیدوارکننده بود.
وی با ذکر مثالی در این زمینه ادامه داد: روند اسکان شهر جدید پرند سال هاست که متوقف شده است. طی سه سال گذشته که با افزایش لگاریتمی اجاره بها در تهران مواجه بودیم، عده ای مجبور به مهاجرت به این شهر شدند.
وی یادآور شد: در شهر جدید هشتگرد نیز همین مشکل را داریم. علیرغم اینکه قرار بود بخش زیادی از جمعیت سرریز کرج جذب این شهر شود و تعدادی از شاغلین در واحدهای تولیدی هشتگرد، نظرآباد و یا حتی آبیک را شامل شود، اما هنوز نتوانسته به این هدف دست یابد.
عبدلی با اشاره به اینکه بخشی از دلایل عدم جذب جمعیت در شهرهای جدید به زیرساخت ها مربوط می شود، گفت: بیشتر این مشکل به خدمات روبنایی برمی گردد. یکی از مشکلات برخی از ساکنان سابق شهر جدید هشتگرد که از شهر جدید هشتگرد خارج شده اند، حیوانات ولگرد و بخشی از آسیب های اجتماعی است که گریبانگیر آن شهر شده است.
absnews
وی با اشاره به اینکه حتی اگر باید اعتباراتی به صندوق ملی مسکن تخصیص داده شود، مشکلات زیرساختی شهرهای جدید در کوتاه مدت قابل حل نیست، افزود: تاثیرگذار خواهد بود و در غیر این صورت خطر ایجاد توقعات کوتاه مدت مانند گذشته را به دنبال دارد. برنامه ها
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز