رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری گفت: 14 درصد شرکت های دانش بنیان امسال در حوزه تجارت بین الملل فعال بودند اما 86 درصد شرکت ها به هیچ نوع تجارت بین المللی مشغول نبودند.
به گزارش ای بی اس نیوز، امیرحسین میرآبادی با ابراز امیدواری از اینکه با مشارکت حداکثری شرکت های دانش بنیان، این نشست به رویدادی همیشگی در این حوزه تبدیل شود، تصریح کرد: دور اول این نشست در سال گذشته برگزار شد و نتایج خوبی به همراه داشت.
وی با بیان اینکه بیش از 2000 شرکت در فرآیند ارزیابی رسمی باشگاه بازرگانی صادرات قرار گرفتند، گفت: سال گذشته 948 شرکت مشمول این ارزیابی های صادراتی شدند و از 1400 شرکت، 400 شرکت مشمول این ارزیابی شدند.
تولید شده در میرآبادی ایران، داشتن تیم تحقیق و توسعه متخصص، تولید انبوه، دارای مجوزهای لازم برای کیفیت عملکرد، سابقه فروش داخلی و صادراتی، دارای کیفیت مطلوب از نظر طراحی صنعتی، داشتن رفتار حرفه ای در سطح بین المللی تعاملات و رقابت پذیر بودن از نظر قیمت و ارائه خدمات پس از فروش را یکی از شاخص های ارزیابی صادرات بنگاه های دانش بنیان عنوان کرد.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری خاطرنشان کرد: بر اساس این شاخص ها حدود 9 هزار و 600 بنگاه دانش بنیان مورد بررسی قرار گرفتند و از این میان 2 هزار و 142 بنگاه در ارزیابی سامانه قرار گرفتند و از این میان 950 شرکت به تقسیم بندی تقسیم شدند. 3، 4 و 5 ستاره.
به گفته وی، از این تعداد 12 شرکت در رده 5 ستاره و 100 شرکت در رده 4 ستاره قرار گرفتند.
میرآبادی با بیان اینکه در سال گذشته 17 شرکت از 3 ستاره به 4 ستاره رسیدند، گفت: تعدادی 5 ستاره در رده 4 ستاره و تعدادی 4 ستاره نیز در رتبه شرکت های 5 ستاره قرار گرفتند.
وی با اشاره به حوزه کسب و کار شرکت های صادراتی 5 ستاره دانش بنیان گفت: بیشترین تعداد این شرکت ها در زمینه ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته و پس از آن در زمینه مواد و محصولات پیشرفته بر اساس مواد، ارتباطات قرار دارند. فن آوری ها و نرم افزار
تدوین مدلی برای تشخیص عوارض شرکت های صادرکننده
رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری با اشاره به تدوین الگوی حل مسئله برای کسب و کارهای دانش بنیان، گفت: محصولات دانش بنیان با کیفیت در کشور تولید می شود اما تنها محصولات باکیفیت نمی توانند در کشور حضور داشته باشند. بازارهای بین المللی و این مستلزم عوامل دیگری است. از این رو مدلی برای یافتن عوارض حضور این شرکت ها در بازارهای بین المللی ایجاد کردیم.
وی حل مشکلات صادراتی شرکت ها را اقدامی زمان بر دانست و یادآور شد: هدف اصلی این راهکار تقویت برند ایرانی و تغییر رویکرد کشورها به ظرفیت محصولات ایرانی است.
برچسب کیفیت
میرآبادی با اشاره به اعطای نشان کیفیت ایرانی یا IEQL به شرکت های 5 ستاره صادراتی، گفت: زمانی که شرکت های دانش بنیان وارد بازارهای صادراتی می شوند، لازم است عملکرد صادرات آن ها بر اساس ابزارهایی که این برچسب به آن نسبت داده می شود، ارزیابی شود. آنها در این چارچوب. توجه. .
وی افزود: از مجموع 9 هزار و 615 شرکت دانش بنیان، یک هزار و 313 شرکت در تجارت بینالملل در سال جاری فعال بودند که 14 درصد شرکتها را تشکیل میدادند، اما 86 درصد شرکتها به هیچوجه تجارت بینالمللی نداشتند.
انتهای پیام