09:37 – 17 اوت 1403
محمد پاک مهر نماینده مجلس و نماینده فراکسیون امنیت انرژی و منابع طبیعی در گفتگو با ای بی اس نیوز با بیان اینکه این فراکسیون می تواند بازوی کمکی برای صنعت برق باشد، گفت: این موضوع نیازمند همکاری بیشتر است و تبادل نظر و نباید محدود به مدیریت تولید و برنامه ریزی برای افزودن قابلیت های نیروگاهی و تولید برق باشد.
وی افزود: خوشبختانه طرحهای مدیریت مصرف بهینه برق در قالب برنامهریزی جامع گنجانده شده است، اما این فرهنگسازی و طرحهای بهبود باید همه حوزهها بهویژه سایر حوزههای مرتبط با انرژی را دربرگیرد.
این نماینده مجلس با انتقاد از مصرف برخی تجهیزات در بازار گفت: باید برنامه ریزی دقیقی برای تغییر این روند و افزایش کارایی تجهیزات و دستگاه هایی که مردم استفاده می کنند انجام شود.
وی همچنین به لزوم پیگیری اجرای قوانین اشاره کرد و به تفاهم نامه بین وزارت نیرو و شرکت صمت برای ایجاد نیروگاه های تولید برق بر اساس صنایع اشاره کرد و گفت: متاسفانه آمار ارائه شده در مورد نیروگاه هاست صنایعی که در عمل به کار گرفته اند امیدوارکننده نیست و باید به این موضوع رسیدگی شود.
پاک مهر ادامه داد: این در شرایطی است که صنایع کوچک برای تامین برق خود اقدام به ساخت نیروگاه و مولد برق کرده اند و حتما این موضوع را در مجلس پیگیری خواهیم کرد.
عضو فراکسیون امنیت انرژی افزود: در حالی که به گفته وزیر نیرو هر سال باید حداقل 5 هزار مگاوات نیروگاه جدید راه اندازی شود، اما هر چه این روند دیرتر شروع شود هزینه های آن بیشتر می شود.
این نماینده مجلس گفت: رکورد رشد تولید برق را شکستیم و در این شاخص به رتبه سوم آسیا رسیدیم و 86 درصد این برق به صنعت اختصاص یافت.
پاک مهر از واردات ابزار و لوازم برقی پربازده به کشور دفاع کرد و گفت: باید تلاش کنیم تسهیلاتی را برای مردم فراهم کنیم تا وسایل پر مصرف خود را جایگزین کنند.
این نماینده همچنین روند خصوصی سازی صنایع را در ممانعت از ورود برخی صنایع به عرصه احداث نیروگاه موثر دانست و اظهار داشت: این مشکل باید حل شود و ساخت نیروگاه توسط آن صنعت با این نیروگاه ها متوقف نشود. بسته هستند. صنایعی که در فهرست خصوصی سازی قرار دارند