انگیزه های سرمایه گذاری گردشگری کافی نیست
رئیس جامعه حرفه ای هتلداران ایران افزود: در حوزه آموزش نیروی انسانی مشکل داریم. در حوزه مالیات، نیاز به معافیت مالیاتی به کاهش نرخ کمک خواهد کرد.
وی در خصوص سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و هتلداری خاطرنشان کرد: 800 پروژه گردشگری در دست ساخت داریم که به دلایل مختلف نیمه تمام مانده اند. اگر بتوانیم از هتل های زنجیره ای استفاده کنیم، سرمایه گذار خارجی جذب کنیم، خوب است.
حمزه زاده زیان 23 هزار میلیارد تومانی در ایام کرونا را برشمرد و گفت: در ناآرامی های اخیر 85 درصد تورهای خارجی و 50 درصد تورهای داخلی لغو شد، هرچند در حال حاضر وضعیت رو به بهبود است، صنعت گردشگری همیشه در هر حالتی است. . رسید. ، در ردیف اول آسیب قرار دارند. در حال حاضر بیشتر گردشگران ما ملی هستند.
علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در خصوص اعطای وام به هتلداران خاطرنشان کرد: در دستورالعمل تبصره 18 قانون 1401، تسهیلات دولتی محدود به ساخت و ساز نبوده است. امکانات توریستی اما به بازسازی نیز اختصاص داده شد. محل هتل به عنوان وثیقه پذیرفته شد. قسمت اول نصب هفته گذشته اعلام شد و رقم مشخص برای هر استان مشخص شد.
وی در خصوص فعالیت مراکز غیرمجاز نیز خاطرنشان کرد: در مشهد بیش از 1500 واحد غیرمجاز داریم که تعداد آنها در استان ها و شهرستان های مختلف متفاوت است و نیاز به ساماندهی دارند. ارزیابی نیاز به ساخت هتل و رتبه مورد نیاز برای هر استان از این جهت مهم است که بازده سرمایه گذاری زیاد است اما اکنون بازگشت سرمایه به 10-15 سال رسیده است که عملا بی فایده است.
وی ادامه داد: نرخ و استانداردسازی بررسی شد. شرکت طلایهداران گسترش هتلداران ایرانی برای ورود به حوزه رزرو هتل در ایران ضمن ارائه خدمات در صنعت هتلداری راه اندازی شد. سهامداران این شرکت تمامی هتلداران ایران خواهند بود و هر هتل بسته به جواز کسب خود حدود 10 سهم را در اختیار خواهد داشت. در واقع سهامدار عمده نخواهیم داشت.
وی در خصوص استانداردسازی و اجرا گفت: حدود 85 درصد هتل های 4 و 5 ستاره استاندارد شده اند و بیش از 50 درصد هتل های 1 تا 3 ستاره گواهی استاندارد دریافت کرده اند اما کمتر از 20 درصد هتل های 1 ستاره. در 3 ستاره در هانور وارد حوزه استانداردسازی نشد و حدود 30 درصد نیز در سیستم استانداردسازی قرار دارند.
موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی نیز در این نشست در خصوص احداث هتل اطراف حرم گفت: طرح ویژه شهر مشهد تهیه و ابلاغ شده است و بر این اساس طرح، مجوز ساخت هتل داده خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه قانون حوزه سرمایه گذاری 31 ساله است و نیاز به بازنگری دارد، گفت: قانون تشویق و حمایت از سرمایه گذاری در توسعه گردشگری بازنگری شده و امیدواریم پس از ابلاغ فاینانس جمع آوری شود. قانون
وی در خصوص حامل های انرژی نیز گفت: مصوبه ای در قالب آیین نامه قسمت های 2 و 3 تبصره 100 تعیین شده است که تاسیسات گردشگری مقررات قیمت گذاری خاص خود را دارد. با توجه به قیمت گاز، قرار شد خدمات خاصی به صورت رایگان ارائه شود و این خدمات در استان ها متفاوت بود. 33 هتل دارای بهینه سازی گاز 16-30٪ بودند. ما می خواهیم این کار ادامه پیدا کند.
شالبافیان درباره کمبود سرمایه گذار خارجی گفت: مشوق های سرمایه گذاری گردشگری ناکافی است. سرمایه گذار به جایی می رود که بیشترین بازدهی را دارد. ما باید اعطای زمین و مشوق های تراکم داشته باشیم. علاوه بر این، مشوق ها در حوزه شهرداری ها نیز باید پیگیری شود. مصوبه شورای شهر تهران برای ساخت هتل با 60 درصد تخفیف. بانک ها باید وارد حوزه سرمایه شوند. در بوشهر از قطر و در خراسان رضوی از کشورهای منطقه سرمایه گذار داریم.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین با اشاره به اولویت اسکان خاطرنشان کرد: امکانات گردشگری در اولویت اسکان است و در شرایط خاص با نظر فرمانداران سایر مراکز وارد محدوده اقامتی می شود. در خصوص شهر مشهد نیز با توجه به استقبال مسافران از نوروز سال گذشته اقداماتی انجام شد که امیدواریم امسال اصلاح شود.
وی با تاکید بر اینکه گروه هتل های آکور فرانسه همچنان علاقه مند به سرمایه گذاری در ایران است، گفت: شرکت های ترکیه ای نیز علاقه زیادی به حضور در ایران دارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جمشید حمزه زاده رئیس جامعه حرفه ای هتلداران ایران با اشاره به برگزاری مجمع عمومی هتلداران کشور و نشست مشترک با روسای گردشگری استان خراسان رضوی گفت: طی این جلسات ، موضوعات مختلفی از جمله عملکرد و مسائل مالی و … مطرح شد. علاوه بر این، راه حل های همکاری و تعامل بیشتر مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته حمزه زاده، بازگشت سرمایه از سوی دولت یکی دیگر از دلایل عدم اعلام آمادگی شرکت های خارجی است. البته تحریم ها را نمی توان نادیده گرفت.
وی افزود: برای اینکه سرمایه گذاران در گردشگری باشند باید عاشق یا دیوانه باشید.
کلایی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد نیز با اشاره به ساماندهی مراکز غیرمجاز در این شهر تصریح کرد: شهرداری در سال های اخیر کار خود را با ارائه پروانه کسب توجیه می کرد اما در سال گذشته 2 هزار و 969 واحد شناسایی شد. و ما 1100 واحد را سازماندهی کرده ایم. اگرچه چندین واحد از این واحدها تعطیل شده اند، اما سازماندهی آنها همچنان ادامه دارد.
نقی زاده مدیرکل دفتر نظارت نیز در این جلسه در خصوص طرح شکایات گفت: شماره 09629 سامانه آنلاین ثبت شکایات و نظرات است. استان های دارای مسافر بیشتر مانند مازندران، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین شکایات را داشته اند.
در این جلسه شهرام شیروانی نایب رئیس جامعه هتلداران با اشاره به اینکه هر ساله در مهرماه نرخ ها را افزایش می دهند، گفت: نرخ اقامت در هتل با صبحانه است و با توجه به اینکه افزایش قیمت در حوزه مواد غذایی بسیار زیاد است. بالا، تعرفه ها یک مزیت برای بخش است، آنها رستوران ندارند.
شالبافیان درباره نیازهای سرمایه گذاری هتل ها گفت: بیشتر هتلداران سرمایه گذار بخش خصوصی هستند. در همان زمان، کرونا و شورش ها به تجارت آنها آسیب زد. تسهیلات سرمایه گذاری در حوزه گردشگری فراهم نیست زیرا در انتقال پول با مشکلات زیادی مواجه هستیم اما در حوزه کشورهای همسایه کمتر مشکل داریم.
در ادامه این مراسم از محمدعلی فرخ مهر رئیس جامعه هتلداران استان تهران، رئیسی رئیس جامعه هتلداران چهارمحال و بختیاری و مسیح الله صفا رئیس جامعه هتلداران کیش تجلیل و تبریک به عمل آمد.
رئیس جامعه حرفه ای هتلداران ایران با بیان اینکه در مرحله اول هتلداران و افرادی که پروانه فعالیت به نام خود دارند می توانند سهامدار این شرکت باشند، گفت: این سایت رزرواسیون از امروز راه اندازی می شود. این سیستم با سایر سیستم های رزرو تضادی ندارد.
فعالیت بیش از 1500 واحد غیر مجاز در مشهد
رئیس جامعه حرفه ای هتلداران ایران به نقل از ایلنمبانی در پاسخ به سوال رکنا، دلایل عدم حضور سرمایه گذاران خارجی در ایران را بیان کرد: تا زمانی که نرخ در ایران اجباری و توسط دولت تعیین شود، هیچ خارجی وجود ندارد. شرکت در زمانی که باید بر اساس عرضه و تقاضا باشد در ایران سرمایه گذاری خواهد کرد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز