فلاح با اشاره به بازگشت به تولید 62 واحد راکد از ابتدای امسال تاکنون، گفت: 77 واحد توسط بانک ها تملک شده که 11 واحد فعال و 66 واحد غیرفعال است. در این زمینه سعی می کنیم واحدهای در اختیار بانک ها را دوباره وارد چرخه تولید کنیم.
وی با تاکید بر حمایت از بنگاه های دانش بنیان و شتاب دهنده ها افزود: تفاهم نامه ای با بانک ملی و همکاری سازمان برنامه و بودجه استان منعقد شده که بر اساس آن مبلغ 300 میلیارد تومان تسهیلات یارانه ای با نرخ سود 14 درصد (هر واحد 5 میلیارد تومان) موجود است. واحدهای دانش پایه، مبتدی و شتاب تعلق می گیرد.
حمیدرضا فلاح امروز در جمع خبرنگاران در اهواز با بیان اینکه حدود 60 درصد اقتصاد استان خوزستان متاثر از حوزه های مختلف صنعت، معدن و تجارت است، گفت: وزارت حراست به دنبال اصلاح رویه های سنتی در سازمان های حراست استان است تا این رویه ها اصلاح شود.
شکاف ارتباطی بین صنایع مادر و صنایع کوچک
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان اینکه هدف ما راه اندازی واحدهای راکد و افزایش ظرفیت تولید این واحدها است، گفت: 400 واحد واحد تولیدی راکد در استان خوزستان وجود دارد که برخی از آنها نمی توانند. راه اندازی مجدد شود، اما حدود 180 دستگاه می توانند دوباره به تولید بازگردند.
فلاح با اشاره به حوزه تجارت و اهمیت این حوزه در استان گفت: در حوزه تجارت یکی از مهمترین اهداف بحث کنترل صادرات و واردات است. در این زمینه اتاق های بازرگانی مهمترین ابزار توسعه صادرات و واردات هستند که امیدواریم از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده شود.
فلاح با اشاره به اینکه برنامه های تحول در استان خوزستان به صورت ویژه رصد می شود و برای همه بخش ها برنامه داریم، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 600 پروانه شهرک سازی صادر شده که منشأ اشتعال است. 22 هزار نفر و برای اجرای این طرح ها حدود 10 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری لازم است.
14 پروژه تحول آفرین در دستور کار این وزارتخانه است
وی با بیان اینکه خوزستان صنایع مادر بسیار بزرگی دارد اما ارتباطی بین این صنایع با صنایع کوچک وجود ندارد و این یکی از مشکلات عمده صنعت استان است، گفت: 100 طرح سرمایه گذاری برای تکمیل آماده شده است. زنجیره های تولید و پل ارتباطی بین صنایع مادر و صنایع کوچک در استان وجود دارد و امیدواریم سرمایه گذاران داخلی و خارجی وارد این عرصه شوند.
رویه های سنتی وزارت حریم خصوصی لغو می شود
ای بی اس نیوز/خوزستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اشاره به بازگشت به تولید 62 واحد راکد از ابتدای امسال، گفت: 77 واحد تولیدی در خوزستان توسط بانک ها تملک شده است که تلاش می کنیم این واحدها را به کشور بازگردانیم. چرخه تولید
اعطای تسهیلات یارانه ای به موسسات دانش بنیان
انتهای پیام
وی با بیان اینکه 14 طرح تحول در دستور کار وزارت حراست قرار دارد، افزود: راه اندازی واحدهای راکد، افزایش ظرفیت تولید، راه اندازی معادن راکد، توانمندسازی بنگاه های اقتصادی، سامانه های الکترونیکی و غیره. بخشی از این پروژه های تحول است که در حال اجراست. حضور در سازمان های استانی.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: این تسهیلات به عنوان سرمایه در گردش یا سرمایه ثابت به طرح های تولیدی دانش بنیان واریز می شود. یک سال فرصت باقی مانده است تا این اعتبار جذب شود و امیدوارم این موضوع که امتیاز بسیار خوبی برای واحدهای دانش است به بهترین نحو به واحدهای دانش استان اختصاص یابد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 106 پروانه بهره برداری صادر شده است. این طرح ها با سرمایه گذاری حدود 4 هزار میلیارد تومان برای 4 هزار و 400 نفر شغل ایجاد می کند. همچنین در حوزه معدن 12 پروانه اکتشاف، 8 گواهی کشف و 9 پروانه بهره برداری صادر شد.
بازگشت به تولید 62 واحد راکد در خوزستان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان الکترونیکی شدن سامانه در سازمان حراست را برای نظارت و شفافیت بالا دانست و گفت: رویه های سنتی وزارت حراست که مبتنی بر فرآیندهای سنتی و بروکراسی بالا است در حال انجام است. حذف شد تا در کوتاه مدت شاهد صدور پروانه کسب و مجوز و غیره باشیم.