معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، نفوذ تجهیزات ساخت داخل به صنایع و توسعه صادرات تجهیزات ساخت داخل را از سیاست های اولویت دار این نهاد برشمرد و گفت: این برنامه ریزی منجر به 70 درصد استارت آپ هایی که فعالیت خود را در بازار شروع می کنند، خود را دارند
به گزارش ای بی اس نیوز، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در حاشیه است رونمایی از 9 محصول دانش بنیان دارد ایران نمایشگاهی برپا کرد وی در نشست خبرنگاران، اولویت های سیاست های حمایتی معاونت علمی از جمله توسعه بازار صادرات را برشمرد و افزود: در طول 10 سال برگزاری نمایشگاه ساختمان ایران، تجربه تولید و فروش آزمایشگاه را داشته ایم. تجهیزات. به دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی کشور پرداخته و در این مدت به لطف تجربیات به دست آمده، مشکلات حل شد و به این ترتیب توانستیم بازار تجهیزات ساخت داخل را توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه با این سیاست محصولات باکیفیتی تولید شده است، گفت: اکنون این محصولات با کیفیت در بازار داخلی عرضه می شود و حتی در برخی مراکز با اشباع تجهیزات آزمایشگاهی مواجه هستیم که سیاست اصلی یازدهمین دوره صادرات است. تجهیزات آزمایشگاهی. نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی ایران است که در سراسر جهان دنبال می شود.
دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: در این دوره از نمایشگاه چند شرکت خارجی حضور خواهند داشت که قبلاً با آنها مذاکره کرده ایم، ضمن اینکه روسای چند دانشگاه از کشورهای همسایه نیز به این رویداد دعوت شده اند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: با توجه به تجربیات 10 سال گذشته و حضور بیش از 360 شرکت سازنده تجهیزات آزمایشگاهی، سیاست دیگر ما معرفی تجهیزات، مواد و ابزارآلات آزمایشی پیشرفته در بخش های صنعتی است. ما معتقدیم مجموعه هایی مانند مجموعه های وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت حراست باید راهگشای استفاده از تجهیزات و مواد آزمایشگاهی داخلی در بخش های صنعتی باشند.
وی با اشاره به رونمایی از 9 محصول دانش بنیان در این نمایشگاه گفت: وقتی به 10 سال گذشته نگاه می کنیم، در سال های ابتدایی اکثر محصولات تولید شده از سطح فناوری پایین تر، قیمت پایین تر و بازار بزرگ تری برخوردار بودند، اما هرچه جلوتر می رویم، محصولات با تکنولوژی پیشرفته تر و تخصصی تر ارائه می شوند.
دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: امسال 9 محصول جدید آزمایشگاهی در حوزه های مختلف نفت و مواد، لیزر، تکثیر سلولی انسان، مناظره کوانتومی رونمایی شد. این محصولات برای اولین بار روانه بازار شدند و در مقایسه با سایر محصولات از فناوری های پیشرفته به شمار می روند. بنابراین این محصولات مهم هستند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایت این نهاد از محصولات ایرانی مشابه نمونه های خارجی گفت: 10 سال پیش دانشگاه ها و پژوهشگاه ها گاهی تجهیزات آزمایشگاهی را به قیمت چند ده میلیارد تومان یا چند صد میلیارد خریداری می کردند، اما به دلیل کمبود از مواد اولیه برای این کار، تجهیزات بلااستفاده ماند یا به دلیل عدم کالیبراسیون غیرقابل استفاده شد، اما اکنون خوشبختانه این ظرفیت در کشور ایجاد شده است.
وی تاکید کرد: عمده کاری که معاونت علمی در این سال ها انجام داد، یارانه تجهیزات داخلی بود و علاوه بر آن، اجاره تسهیلات برای خریداران در نظر گرفته شد. این اقدامات در کنار اعتبار مالیاتی، حمایت از بازار صادرات و توسعه بازار صنعتی شرکت های دانش بنیان ایرانی در سه دسته شرکت های نوین دانش بنیان، نوآور و فناور نوآور اجرا شد. این شرکت ها از بهترین های اکوسیستم فناوری کشور هستند که نزدیک به 30 درصد راه خود را پیدا کرده اند.
دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه 70 درصد استارت آپ ها از ابتدای فعالیت خود دارای بازار هستند، یادآور شد: سیاست و رویکرد ما بر این بوده است که شرکت های دانش بنیان جدید با رویکرد دانش محور فعالیت خود را آغاز کنند. ابتدا نیازهای بازار را ارزیابی می کنند سپس به سراغ ایده و نوآوری می روند زیرا همانطور که دیدیم گروهی که از ایده شروع می کنند با حمایت معاونت علمی به بازار متصل می شوند.
وی تاکید کرد: در این راستا معتقدیم مهم ترین و مهم ترین حمایت از شرکت های دانش بنیان، ارتباط آنها با سرمایه گذاران است و تمام تلاش ما در این راستا بر همین اساس خواهد بود.
انتهای پیام