از ابتدای صفر تا کنون؛
3 میلیون و 620 هزار و 628 زائر از ابتدای صفر از مرزهای زمینی کشور خارج شدند و در همین مدت 3 میلیون و 332 هزار و 813 زائر به کشور بازگشتند و در مجموع حدود 7 میلیون زائر اربعین تردد کردند. فراتر از مرزهای زمینی
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سازمان حمل و نقل جاده ای و حمل و نقل جاده ای، داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی، سهم مرز مهران 49 درصد، شلمچه 25 درصد، خسروی 13 درصد، چذابه 9 است. درصد و مرزهای تمرچین و بشماق را چهار درصد نامید.
رئیس سازمان حمل و نقل جاده ای و راهداری تعداد زائران خارجی را 297 هزار و 200 نفر از جمله 86 هزار نفر از پاکستان ذکر کرد.
امانی افزود: در این مدت یک میلیون و 885 زائر خروجی و 800 هزار و 929 زائر برگشتی توسط پارک عمومی جاده جابجا شدند که نسبت به سال گذشته 22.5 درصد افزایش داشته است.
وی درباره بازگشت زائران گفت: بازه زمانی 20 تا 22 صفر اوج بازگشت زائران بود که با حدود 340 هزار زائر در روز از مرزهای 6 گانه محقق شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: امسال با توجه به تاکید وزیر راه و شهرسازی برای تسهیل تردد زائران، برای اولین بار حدود 200 هزار زائر از طریق بسترهای اینترنتی از جمله اسنپ جابجا شدند. تپسی و ماکسیم.
وی گفت: از مجموع 5200 دستگاه ناوگان وعده داده شده توسط سایر نهادها و سازمان ها، بیش از 1500 واحد در زمان های مختلف اجرای طرح اربعین تامین شد و بیشترین سهم مربوط به وزارت نفت بود.
مهران، انتخاب بیش از 68 درصد زائران اربعین برای بازگشت
امانی با بیان اینکه مرز مهران با 68.3 درصد تقاضای حمل و نقل عمومی زائران بیشترین سهم از بازگشت زائران به اربعین امسال را به خود اختصاص داده است، گفت: بعد از مهران، مرز شلمچه با 14.7 درصد، چذابه 9.4 درصد، خسروی 2.7 درصد است. تمرچین 2.6 درصد و باشماق 2.4 درصد در بازگشت زائران اربعین سهم داشته اند.
وی با اشاره به اینکه در مسیر رفت و برگشت زائران از هفتم مردادماه تاکنون در مجموع 800 هزار و 929 زائر با 33 هزار و 177 سفر ناوگان حمل و نقل عمومی از مرزهای مقصد اربعین به مقاصد داخل کشور جابجا شدند. : در طرح اربعین امسال تعداد زائران نسبت به طرح اربعین سال گذشته 21.2 درصد و تعداد سفرهای ناوگان 16.3 درصد افزایش داشته است.
امانی از تردد بیش از یک میلیون و 885 زائر در قالب 47 هزار و 626 سفر ناوگان حمل و نقل عمومی به مرزهای اربعین خبر داد و گفت: تعداد زائران 23.9 درصد و تعداد تردد ناوگان 13.4 درصد نسبت به سال گذشته است. همان زمان سال گذشته افزایش نشان می دهد.
وی افزود: در بین مرزهای 6 گانه، مرز مهران با 57.3 درصد تقاضای زائران از حمل و نقل عمومی در رتبه نخست و مرز شلمچه با 23.6 درصد، مرز چذابه با 10.2 درصد، خسروی با 4.4 درصد، تمرچین با 2.6 درصد قرار دارند. و باشماق. 1.8 درصد در رتبه های زیر قرار دارند.
معاون وزیر راه و شهرسازی استان های تهران، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و کرمان را استان هایی ذکر کرد که با انواع ناوگان حمل و نقل عمومی بیشترین زائران را به شش مرز اربعین اعزام کردند.
به گفته امانی، از مجموع 85 هزار و 65 زائر پاکستانی وارد شده به ایران، 18 هزار و 304 زائر با 416 اتوبوس ملیت پاکستانی و مابقی 66 هزار و 761 زائر توسط ناوگان اتوبوسرانی متعلق به ایران از مرزهای ریمدان و میرجاوه به مرز چذابه منتقل شد.
سهم 26 درصدی حمل و نقل عمومی در سفر زائران
وی سهم حمل و نقل عمومی از کل تردد زائران را که 6 میلیون و 953 هزار نفر بوده تاکنون 26 درصد عنوان کرد و گفت: این سهم برای سفر زائران 27.6 درصد و برای سفر 24 درصد بوده است. حمل و نقل عمومی در مرز مهران 34.6 درصد بوده است.
این مقام مسئول تعداد کل زائران داخل عراق را در حال حاضر بیش از 287 هزار زائر دانست و خاطرنشان کرد: از این تعداد 67 هزار نفر اتباع خارجی (پاکستانی) و 60 هزار اتباع خارجی پاکستانی نیستند و تقریباً همه زائران خارجی از خدمات عمومی استفاده می کنند. حمل و نقل جاده ای، سهم حمل و نقل عمومی حدود 60 درصد از بقیه زائران است.
اختصاص 300 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و توسعه زیرساخت پایانه های مرزی اربعین
احداث 30000 متر مربع سایبان، ساخت و بهسازی بیش از 1000 آبنمای بهداشتی، احداث و نصب 40 آبنما، استراحتگاه زائران در محوطه پایانه مرزی به مساحت 1000 متر مربع و همچنین احداث نمازخانه. در محدوده پایانه های مذکور به مساحت 1000 متر. وی جایگاه را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه فنی و زیرساختی برشمرد که با تخصیص 300 میلیارد تومان انجام شد. .
امانی محوطه سازی پایانه های مرزی و افزایش گیت های ورودی و خروجی را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد و گفت: هماهنگی با کشورهای همسایه و صنایع حمل و نقل برای تامین ناوگان لازم برای حمل و نقل عمومی و آماده سازی و تجهیز نظارت و مدیریت نوین لحظه ای ناوگان. سیستم های. و تردد در جاده های منتهی به مرز مانند شماره گذاری، تردد شمار، نظارت تصویری و مراکز کنترل و مدیریت از دیگر اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات بهتر در اربعین امسال بود.
اجرای عملیات راهداری در محورهای منتهی به مرزهای اربعین
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تاکید بر اینکه طول مسیرهای شریانی منتهی به مرزهای شش گانه اربعین و مرزهای ریمدان و میرجاوه 3800 کیلومتر است، از اجرای عملیات رنگ آمیزی و روکش آسفالت بالغ بر 1530 کیلومتر خبر داد. از این محورها
ایمن سازی، ایمن سازی و تعمیر 51 نقطه پرخطر، تعیین حدود 15400 کیلومتر مسیرهای حمل و نقل، اجرای حفاظ بتنی در 105 کیلومتر از وسط جاده و نقاط صخره ای و اطمینان از روشنایی 55 کیلومتر جاده، اجرای روشنایی نقطه ای در 49 نقطه، نصب 61000 و وی 200 تابلو و علائم ایمنی و همچنین استفاده از 1000 ماشین آلات راهداری و 3000 راهدار را از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه برشمرد.
اطلاع رسانی خدمات و فعالیت های اربعین با تاکید بر ستاد رستگاری
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به فعالیت های اطلاع رسانی این سازمان در اجرای طرح اربعین حسینی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه ویژه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از دیدگاه اسلام و نقش آن به عنوان منجی، کمپین راه رستگاری در ایام قبل از اربعین راه اندازی شد و تمامی فعالیت های اطلاع رسانی، ارتباطی و رسانه ای با محوریت این کمپین انجام شد که شامل استقرار 13 پایگاه ستادی در جاده های منتهی به مرزها و پایانه های مرزی اربعین، استفاده از نمادهای عاشورایی در پایانه های مرزی، برپایی قرارگاه رسانه ای در مرزها همزمان با استقرار ستاد، اطلاع رسانی در مرکز، توسعه تعامل با صدا و سیما و رسانه ها، استفاده از توانمندی های شبکه های اجتماعی و فضاهای رسانه ای، تبلیغات محیطی در داخل شهر تهران و در مسیرها و محورهای بازدیدکنندگان، تولید کلیپ و تولیدات و محتوای گرافیکی و مستندسازی فعالیت ها از عمده ترین اقداماتی است که انجام می دهد. بوده.