یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

61 درصد از ورودی های ستاد تسهیل مشکلات بانکی دارند


ای بی اس نیوز/لرستان دبیر تسهیل و رفع موانع تولید در کشور گفت: تلاش ما این است که عرصه تولید را منطقی کنیم یعنی خواب سرمایه و تولید را به حداقل برسانیم.

محمدباقر آقا علیخانی 18 اردیبهشت ماه در بازدید از مجتمع کارخانه بایر افلاک ازنا گفت: قانون اجرا شده در مناطق ویژه اقتصادی مغایر مقررات اوراق ارزی است.

وی ادامه داد: یکی از بحث هایی که در ستاد تسهیل و حذف تولید داریم، رفع دستورالعمل های مازاد است که در حوزه تولید مانع است.

آقا علیخانی افزود: تلاش ما این است که نظام تولید را منطقی کنیم یعنی هزینه سرمایه، منابع و تولید را به حداقل ممکن برسانیم که توجیه اقتصادی داشته باشد.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به مجتمع کارخانه بایر افلاک ازنا گفت: با توجه به میزان سرمایه گذاری انجام شده در اینجا اولویت جلوگیری از تعطیلی این واحد و سپس منطقی سازی مناطق و افزایش ظرفیت این واحد

وی تصریح کرد: آنچه در ستاد تسهیل می کنیم شناسایی و شمارش این واحدهاست، تصمیم داریم در لرستان به صورت پایلوت عمل کنیم.

این مقام مسئول افزود: تمامی واحدهایی که تحت کنترل بانک ها بوده و توقیف شده و در اختیار آنهاست و همچنین واحدهای تعطیل شده و پروژه های نیمه تمام بالای 80 درصد را شناسایی و به دنبال رفع موانع خواهیم بود. برای فعال کردن واحدها

آقا علیخانی افزود: بخشی از کار ما تعمیر واحدهای تعطیل و نیمه کاره با پیشرفت بالا است، بخشی از کار ورود به واحدهای فعالی است که زیر ظرفیت فعالیت می کنند.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: 20 درصد مصوبات ستاد تسهیل لرستان اجرایی نشده، 10 درصد در مرحله اجراست و 10 درصد نیز اصلا اجرا نشده است که این آمار قابل قبولی است. استان.

وی بیان کرد: 22 هزار و 405 مصوبه در سطح کشور داریم که 15 هزار و 600 مصوبه اجرا، 4 هزار و 465 مصوبه در دست اجرا و 2 هزار و 232 مصوبه اجرایی نشده است که در کل کشور قابل توجه است و مشکل اصلی قوانینی است که باید انجام دهیم. تغییر دادن. .

آقا علیخانی افزود: حدود 61 درصد از ورودی ستاد تسهیل امور بانکی و بالاترین سقف عدم اجرا و عدم همکاری مربوط به بانک هاست یعنی خود بانک ها شریک وحدت هستند. باید سرمایه گذار را تا پایان کار همراهی کند.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: بررسی ها نشان می دهد از 20 درصدی که بانک ها طفره می روند و نمی توانند انجام دهند، 5 درصد تقصیر متقاضی، 15 درصد قراردادهای نوع و سیستم بانکی است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *