به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محمدعلی اسفنانی گفت: متاسفانه نانوایی ها نان را با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب در اختیار مردم قرار می دهند. تهیه نان بالاتر از قیمت مصوب تخلف از ضوابط گران فروشی محسوب می شود.
وی در ادامه تخلف سایر واحدهای نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و گفت: نانوایی ها چانه و نان کمتر از حد انتظار را در اختیار مردم قرار می دهند.
سخنگوی سازمان سرکوب دولت گفت: یکی دیگر از تخلفات واحدهای نانوایی این است که نان را با نام کنجد، خشخاش و… به مردم می فروشند.
وی افزود: اگرچه ممکن است مشتری راضی نباشد اما از روی اجبار نان را دریافت کند اما این بیع واجب و تخلف آشکار است.
اسفنانی بیان کرد: متأسفانه برخی نانوایی ها عرضه خارج از شبکه دارند، یعنی با وجود اینکه به قول معروف آرد را به مردم می فروشند، اما آن را در تعداد نان های پخته شده محاسبه می کنند.
وی همچنین استفاده از دو دستگاه کارتخوان در نانوایی ها را تخلف دانست و افزود: تحریم های دولت برای تمامی تخلفات در این حوزه شدید خواهد بود.
سخنگوی سازمان زندان های کشور گفت: نان مردم مایه حیات مردم است و دولت ها از ابتدای انقلاب توجه ویژه ای به این موضوع داشته اند.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد که در کشورهای دیگر نیز دولت ها دارایی مردم را در نظر می گیرند و در این زمینه یارانه می دهند.
اسفنانی گفت: در حال حاضر قیمت آردی که به نانوایی ها داده می شود حتی بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نیست.
وی گفت: اخیراً دولت علاوه بر پرداخت یارانه آرد، یارانه نقدی 15 درصدی به نانوایی ها را به میزان پخت و فروش نان به منظور رفع نیاز و جبران خسارات یا پوشش پرداخت کرد. هزینه های نانوایی ها
سخنگوی سازمان نیروی انتظامی گفت: در حال حاضر 40 درصد فروش نانوایی ها یارانه ای است که البته نباید از این موضوع غافل شد.
وی افزود: قیمت نان در کشور سه چهار سال است که تغییری نکرده است زیرا سیاست دولت حفظ قیمت و از سوی دیگر جبران کمبود درآمد از طریق یارانه است.
اسفنانی بیان کرد: اگرچه قیمت نان را افزایش می دادند، اما با توجه به یارانه ای که به نانوایی ها داده می شود، احتمالاً به اندازه امروز می شد.
وی یادآور شد: اما منطقی تر است که وقتی تصمیم می گیرند قیمت نان را تعیین کنند، همه عوامل موثر بر قیمت نان را که برای نانوا هزینه محسوب می شود، لحاظ کرده و قیمت نان را تعیین کنند.
absnews