475 نقطه تصادفات در جاده های کشور زیاد است
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سید کمال هادیان فر در حاشیه حضور در برنامه خط مقدم شبکه خبر با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه ایمنی راه ها و تعمیر نقاط حادثه خیز اظهار داشت: : برخی از مناطق حادثه خیز به گذشته مربوط می شود و لازم به ذکر است که 46000 کیلومتر از 270000 کیلومتر راه های موجود در کشور شریانی با جداسازی و در نیوجرسی است، اما بسیاری از جاده های فرعی با استانداردهای خاص خود و بدون جداسازی هستند. نیز استفاده می شوند. ، که جاده ها را بهبود می بخشد. و تبدیل آنها به دو یا گسترش آنها نیاز به منابع مالی زیادی دارد.
وی افزود: طی جلساتی که با حضور مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا برگزار شد، بیش از 887 نقطه حادثه خیز از 3 هزار و 200 نقطه شناسایی شد که از این تعداد 412 نقطه با منابع داخلی سازمان راهداری رفع شد. وزارت راه و شهرسازی و 475 مکان دیگر برنامه های امسال در اولویت هستند.
هادیان فر ادامه داد: دولت برای تسریع در رفع نقاط حادثه خیز 3 هزار میلیارد تومان برای برنامه هفتم توسعه پیشنهاد داده بود که مورد قبول مجلس قرار گرفت، اما در برخی نقاط شبهاتی برای نمایندگان وجود داشت که در جلسات شفاف سازی شد. برگزار شد و امید است در روزهای آینده به تصویب برسد.
60 درصد تصادفات در فاصله کمتر از 30 کیلومتری ورودی شهرها رخ می دهد
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه 60 درصد تصادفات در شعاع 30 کیلومتری ورودی شهرها رخ می دهد، گفت: این آمار به رفتار رانندگی جاده به بزرگراه در شهر و بی توجهی به آن اشاره دارد. کاهش سرعت یا خستگی و خواب آلودگی. او را تحت تأثیر قرار می دهد. از این رو وظایف مربوط به حل حریم راه ها و مسائل حریم شهر بر عهده فرمانداران گذاشته شده تا بر این اساس اقدام کنند.
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری مستمر کمیسیون ایمنی راه ها و شورای عالی ترافیک، تصریح کرد: برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی راه ها با حضور دستگاه های عضو بسیار موثر است. به عنوان مثال در آخرین جلسه کمیسیون ایمنی راه ها برنامه سالانه کاهش 10 درصدی تصادفات توسط وزیر راه و شهرسازی مطرح و مورد تاکید قرار گرفت.
منطقه ترانزیت سازماندهی شده است
هادیان فر در ادامه حوزه ترانزیتی و حملونقل بینالمللی را مورد توجه قرار داد و گفت: بهطور جدی در حال بررسی تکمیل انشعاب ریلی کریدور شمال – جنوب و قطعه رشت تا آستارا هستیم.
وی افزود: هدف ما در معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی ساماندهی در حوزه حمل و نقل عمومی است و باید بستری ایجاد کنیم که نقش همه دستگاه های درگیر در ترانزیت دیده شود و صاحب کالا از قیمت، زمان تحویل و سطح خدمات ارائه شده مطلع می شود. در کریدور عبوری از ایران راحت باشید.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ابتکار وزیر راه و شهرسازی با عنوان «جاده ایران» را برجسته کرد و گفت: باید بستر نامگذاری شده ایجاد شود و از صاحبان کالا دعوت شود تا کالاهای بین المللی را از طریق کریدورهای ترانزیتی داخل جابجا کنند. ایران به عنوان مسیرهای امن، سریع و ارزان شود.
امسال 4 میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت خواهند کرد
هادیان فر اقدامات پیش بینی شده برای جابجایی زائران اربعین حسینی در سال جاری را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از مهم ترین مشکلات ما رفع اختلاف ناوگان در ارتباط با زائران در ایام اربعین است که بر اساس پیش بینی ها، امسال بیش از 4 میلیون زائر در این مراسم شرکت خواهند کرد. » در این راستا بنا به درخواست طرف عراقی، خودروهای زائران ایرانی می توانند به صورت پیش بینی شده وارد خاک عراق شوند. همچنین 150 میلیون یورو برای واردات 2000 دستگاه اتوبوس با کمتر از 5 سال فعالیت اختصاص یافت.
absnews