در برزیل 60000 هکتار سطح زیر کشت داریم
رئیس اتاق مشترک بازرگانی و کشاورزی ایران و برزیل گفت: برزیل زمین های کشاورزی وسیعی دارد. اتاق بازرگانی مختلط در تلاش است 100 هزار هکتار زمین را خریداری و سپس آن را تقسیم و در اختیار کشاورزان ایرانی که می خواهند در خارج از کشور کشاورزی کنند، قرار دهد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و برزیل گفت: با توجه به اینکه کشور ما نیاز بیشتری به ذرت، سویا، جو و گندم دارد، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی فرهنگ فرازمینی معتقد است که کشت این فرهنگ ها باید بیشتر شود. پشتیبانی. اول، قرار دادن در حال حاضر 60 هزار هکتار زمین قابل کشت در برزیل داریم که بیشتر آن را محصولاتی مانند ذرت و سویا تشکیل می دهد.
وی گفت: پسته، خرما، کشمش، زعفران، فرش دستباف، پتروشیمی، قیر و فولاد صادرات ما به برزیل است. چندین یادداشت تفاهم برای صادرات 400000 تن اوره دانه بندی شده به برزیل و خرید نهاده های دامی در برزیل امضا شده است.
وی در پایان همچنین از آغاز پاکسازی بین ایران و برزیل خبر داد و گفت که قصد داریم با ارسال اوره به برزیل ذرت و سویا را برای آنها ارسال کنیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به صادرات سیب به برزیل نیز اشاره کرد و گفت: امسال با مازاد تولید سیب در کشور مواجه هستیم. وزارت جهاد کشاورزی نیز قصد صادرات دارد. چند تاجر برزیلی درخواست سیب ایرانی کردند اما تفاهم نامه ای با برزیل در مورد میوه نداشتیم. امیدواریم با انعقاد تفاهم نامه ها و رفع مشکلات بتوانیم سیب و انار ایرانی را به برزیل صادر کنیم.
وی افزود: تا سال 97 میزان واردات گوشت به کشور 150 هزار تن بود که این رقم در سال گذشته به کمتر از 40 هزار تن رسید.
عامریان گفت: «تجار ما برزیل و قوانین تجارت را نمی شناسند. آنها محصولات محبوب این کشور را نمی شناسند. در اتاق بازرگانی سائوپائولو، ما فرصت های تجاری را برای مشاوره فراهم می کنیم.
وی ادامه داد: 50 میلیارد دلار در سال واردات کالاهایی مانند ذرت، سویا، گوشت و روغن داریم که 10 درصد آن به معنای واردات بیش از 5 میلیارد دلار از برزیل است.
سید فخرالدین عامریان امروز در نشستی با بیان اینکه 34 اتاق مختلط داریم که یک طرف آن ایران و طرف دیگر کشورهای خارجی هستند، گفت: اتاق مختلط ایران و برزیل پنج سال پیش در تهران ایجاد شد. سه ماه پیش، نمایندگی اتاق مختلط ایران در برزیل و شهر سائوپائولو با حضور نمایندگانی از دو کشور تأسیس شد. هدف از ایجاد این اتاق مشورت با یکدیگر در زمینه صادرات و واردات بین دو کشور است.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی و کشاورزی ایران و برزیل افزود: صادرات ما به برزیل کمتر از 100 میلیون دلار است و تراز تجاری مثبتی به نفع برزیل داریم. تلاش می کنیم از طریق اتاق بازرگانی ایران در برزیل، میزان تعرفه ها و عوارض مشمول صادرات ایران را کاهش دهیم.
انعقاد تفاهم نامه صادرات 400 هزار تن اوره دانه بندی شده به برزیل
absnews
عامریان در پاسخ به این سوال که آیا برزیل میتواند مقداری از غلات مورد نیاز اوکراین را که قبلاً توسط اوکراین تامین میشود، در صورت ادامه درگیری بین روسیه و اوکراین تامین کند، عامریان پاسخ داد: 60 درصد ذرت. واردات به این کشور از برزیل و 40 درصد آن از اوکراین و روسیه است. 9 میلیون تن ذرت گاو از برزیل، اوکراین و روسیه وارد می شود. از آنجایی که برزیل دومین تولید کننده ذرت در جهان است، مشکلی برای تامین 9 میلیون تن ذرت مورد نیاز ما وجود نخواهد داشت. البته ما قصد نداریم تمام محصولات لازم را در یک کشور خریداری کنیم.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی و کشاورزی ایران و برزیل گفت: 60 درصد ذرت وارداتی به ایران از برزیل و 40 درصد از اوکراین و روسیه خریداری می شود.
به گفته وی، سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت گاو منجمد را از برزیل وارد می کنیم که با حضور ناظران مذهبی و به صورت حلال و با کیفیت بالا تولید می شود. در دو سال گذشته که قدرت خرید مصرف کنندگان گوشت کاهش یافته است، واردات گوشت از برزیل توسط بخش خصوصی کاهش یافته است و شرکت پشتیبانی دام خود گوشت خریداری کرده و به قیمت های تعیین شده توسط بازار عرضه می کند.
وی با اشاره به اینکه برزیل کشمش، پسته، زعفران و خرما وارد می کند، گفت: در صورت کاهش تعرفه این محصولات قطعا می توانیم سالانه تا یک میلیارد دلار به این کشور صادرات داشته باشیم. برزیل هم قیر می خرد و کشور ما تولید می کند. در صورت رفع مشکلات صادرات از این بخش نیز افزایش می یابد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ایران در برزیل در خارج از کشور کشاورزی میکند یا خیر، گفت: حدود 8 سال است که کشتارگاههای خارج از کشور و کشتارگاههای خارج از کشور در این کشور داریم که گوشت منجمد گاو، سویا و ذرت تولید میکنند.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی و کشاورزی ایران و برزیل از راه اندازی فروشگاه ایرانی در برزیل خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سائوپائولو برزیل فروشگاه و محل دائمی داشته باشیم تا محصولات تولیدکنندگان خود را عرضه کنیم. تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات خود را مستقیماً عرضه کنند».
عامریان در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه برزیل بیشترین درآمد مالیاتی را دارد، گفت: تعرفه ها و عوارض کالاها در این کشور به بالای 100 درصد و برخی کالاهای لوکس مانند فرش بیش از 150 درصد می رسد. این امر باعث افزایش قیمت فرش دستباف ایرانی به عنوان یک کالای لوکس از جمله عوارض گمرکی می شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز